Reklama

Reklama

Clickbait

(seriál)
Trailer 2

VOD (1)

Epizody(8)

Obsahy(1)

Únos táty od rodiny Nicka Brewera má zlověstnou dohru na internetu a jeho nejbližší musí rychle zjistit, kdo za tím vším je a proč to udělal. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (88)

mimozakon 

všechny recenze uživatele

I se spoilerem... Detektivní thriller ala Chris Carter...roztažený do 8 částí. Tipovat vinníka nemá smysl, protože v každem díle se děj a zápletka ubírá mírně jiným směrem a figurku vytáhnout až v závěru. Jinak každá z části není špatná, krásně ukazuje možnosti využití i zneužití informačních technologií a taky krásně ukazuje, že není radno věřit všemu, co je možné vidět nebo slyšet na internetech. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Tak ráda bych napsala, že je to skvělý seriál, kdyby nebylo kdyby. V každém případě je chytlavý, každý díl se jim povedl velmi dobře vypointovat, takže jsem musela vidět hned další a další díl, ale od pátého dílu se to najednou začalo ubírat směrem, který mně byl proti mysli a celkově proti logice jednání postav. No, nebudu už hudrovat, protože se na Clickbait ve své podstatě dobře dívalo a ocejchuji ho na čtverec s kostrbatýma rohama. 75% ()

Reklama

Tejkina 

všechny recenze uživatele

Ze začátku se to mírně táhlo, potom mě to ale začalo bavit víc a víc. Atmosféra byla tajemná a já byla zvědavá, jak to všechno nakonec bylo. I když byl za mě konec trochu ''WTF'', ve finále vlastně zklamaná nejsem. Tohle bych fakt nečekala a myslím, že konečného pachatele uhádne jen málokdo. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Seriál, ktorý ponúka viacero smerov, avšak ten, ktorý je správny, vlastne počas celého priebehu deja ani neponúkne. Ale ako sa to vezme, aby to nevyznelo ako spoiler. Vadí to? podľa mňa nie. Každá epizóda sa venuje jednej postave, čo je myslím originálnejší nápad než napríklad pri Kaleidoskope, kde ide skôr len o reklamný ťah. Seriál o tom, že malé klamstvo môže mať nedozerné následky a že v našej pretechnizovanej virtuálnej dobe je niečomu podobnému podľahnúť veľmi jednoduché. Osobne si myslím, že práve kvôli dramaturgii by tento námet ako celovečerný film fungoval podstatne slabšie. ()

IZFNP 

všechny recenze uživatele

Musím povedať, že do Clickbait sa mi moc nechcelo, ale ségra ma presvedčila, a tak sme ho bingli za deň. Najskôr som bola príjemne prekvapená, Sestra a Detektív ma zaujali, dýchal z nich ten správny krimi vibe, kedy divák podozrieva všetkých a neverí nikomu a vlastne netuší, čo od seriálu čakať. Scenár dal vyniknúť svojím postavám a ich vnímaniu celej situácie a na ich príbehoch len veľmi pomaličky smeroval k novým zisteniam, napätie budujúc maximálne šikovne. Manželka a Milenka si tempo pomerne udržali, Reportér bol pre mňa trochu sklamanie, i keď uznávam, že tento diel bol dôležitý dejový hybateľ. Brat ma vyždímal emocionálne, i keď so zaujímavosťou deja to tu už začalo ísť dolu kopcom. Syn bol plný napätia a divákovi dal pocit, že už je pravde na stope… a Odpoveď vyslovene sklamala. Tvorcovia si väčšinu série karty držali veľmi sympaticky pri tele, sústreďujúc sa hlavne na rodinné a iné drámy. Ale neznášam, keď je páchateľ neuhádnuteľný. Človek detektívnej zápletke venuje hodiny času, len aby zistil, že mohol max tak tipovať. Mrzí ma i to, že v pátraní po vrahovi vyšumeli takmer všetky dramatické linky. Nehovoriac o logických dierach, i keď mám pocit, že tie k žánru tak nejak i patria a treba ich prosto nevnímať. Nuž škoda, seriál bol určite vydarený a mal štýl, žánrovo bol na mojom watchlite osviežením, ale muchy to malo. ()

Zajímavosti (1)

  • Přestože většina produkce probíhala v Austrálii, některé scény se natáčely v Oaklandu a oblasti zátoky okolo San Francisca. (Axarus)

Reklama

Reklama