Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sedm smrtících zabijáků a jejich souboj o milionovou odměnu. Skvělá hvězdná sestava - Ben Affleck, Andy Garcia, Ray Liotta, Jeremy Piven, Ryan Reynolds, Alicia Keys a Common - dělá z filmu Sejmi eso ten nejžhavější akční hit roku. Film natočil Joe Carnahan - uznávaný režisér filmu Narkotika. Když mafiánský boss vypíše odměnu milion dolarů na pochybného lasvegaského varietního umělce Buddyho ‚Eso‘ Israele, který začal donášet FBI, raději pro něj federálové připraví luxusní úkryt. A tak zatímco si Buddy krátí čas v náruči žen, alkoholu a drog, brousí si na něj zuby pestrá směs odporných mafiánů, zuřivých zabijáků a bezcitných nájemných vrahů. Ti využijí cokoliv včetně motorové pily, granátů, brokovnic a nožů, jen aby Buddyho zlikvidovali a získali pro sebe lákavý milion dolarů. (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 1

Recenze (409)

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $17miliónovTržby USA $35,787,686Tržby Celosvetovo $57,103,895Tržby za predaj DVD v USA $35,787,553 //počet predaných kusov 1,859,709║ Bláznivý akčný spletenec, kde si o seba búchajú hlavy všemožný nájomný vrahovia. Tento akčný film v prvom rade zdobí kamera od Maura Fiore(pozri film Ostrov), potom aj akcia má svoje grády, len ten zmetený dej, poprepchávaný množstvom postáv zbytočne brzdí spád a zrozumiteľnosť filmu. Je tam až zbytočne moc vysvetlovačiek, tie dokážu neskutočne zamotať hlavu a tým si zavaria v neprehľadnosti deja. Ale aj tak stojí to za pozretie, nájdu sa tam nejaké tie vychytávka či odfrkové hlášky. /videl v kine: 75%/ ()

Psema 

všechny recenze uživatele

Pane Bože, to byl nářez. Carnahan si nebere servítky a žene svojí zápletku o mafiánech kupředu tak rychle, jak Francouzi TGV. Výborně zahrané, absolutně stylové a v mnoha momentech kulervoucí... Po několika měsících trávení musím uznat, že mi v žaludku pořád zbývá ta příjemná chuť z Carnahanovi práce, ale scénáristickou nevyrovnanost už přehlížet nemůžu. ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Na tenhle film jsem se docela tesil. Jednoduchej, ale dostatecne nosnej pribeh a ultra masakralni trailery. No a vysledek je o nicem. Prvnich 20 minut je docela cool a svizne natoceny predstavovani jednotlivejch zabijaku a nastineni pribehu. Jenze pak se zhruba 60 minut jenom keca a keca, do filmu pribejvaj dalsi a dalsi postavy a zacina v tom bejt bordel a film nudi a ceka se, nez se konecne dostanou zabijaci do hotelu. Je sice fajn, ze se neda tusit, kdy kdo zemre, ale ve vysledku se tak do hotelu dostane jen hrstka zabijaku. Navic, ten, na kteryho jsem se nejvic tesil, Ben Affleck, toho moc nepredvede a celkove dost postav je malo vyuzitejch, takovej Eso se furt jen mota po pokoji a nakonec jeste zacne brecet (omg). Furt jsem cekal, ze uz to kazdou chvily prijde, ta neskutecna rezba z traileru a je fakt, ze jakmile dojde na strileni, je to natoceny nehorazne cool (i kdyz bohuzel zadna prestrelka neni jakoby kompletni, vzdy se po chvily strihne jinam), vetsina zabijaku sou spravny frajeri a nejvic me zaujala trojka magoru s macetama, samopalama a motorovkou. Problem je, ze to, co mela bejt vrcholna scena filmu, je odbyty zhruba za pet minut. Ono celkove je ve filmu strileni asi tak 10 minut. No a kdyby ta prestrelka v hotelu byl aspon konec, jenze pak pride jeste unavnejch zaverecnejch vysvetlovacich 20 minut. Herci jsou cool, napad byl slusnej, par scen je zajimavejch, kamera je cool a hudba vetsinou drsna, ale ve vysledku je film jen nic novyho neprinasejici drama s neco malo strilenim. To sem si moh pustit jen trailer a zazitek by byl o moc lepsi, protoze vsechny dobry sceny jsou v podstate k videni v traileru. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Během sledování snímku jsem se cítil jako na houpačce - mé sympatie se pohybovaly střídavě mezi 4* a 2* a už z toho je cítit, že tenhle kousek je zkrátka nevyrovnaný. V zásadě se mělo nejspíš jednat o film ve stylu ujetých gangsterek Guye Ritchieho, jenže od jeho slavných filmů se liší tím, že nedrží styl, zkrátka a dobře scénář kolísá mezi crazy stylem s šíleně cool postavičkami až k vážně se tvářícím situacím. Scénář je zkrátka takový divný mišmaš, kde chlápek rozstřílený z automatických zbraní, který vypadá, že si pár měsíců poleží v nemocnici, za pár hodin postává před hotelem s ovázanou pacičkou a evidentně nakloněný stylovému pokecu se svým vrahem - což je přesně to, co mi u filmů podobného ražení nesedí a proč jsem se nakonec rozhodl pro nižší hodnocení. Režie je stylově klipovitá a celkem zručná, což pomáhá upozadit problematický scénář. Celkový dojem: 45 %. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Žádný svědek nebyl pro FBI tak důležitý..... ...a jestli mu bude někdo usilovat o život, budou to ti největší profesionálové! Nemorální, nemilosrdní a bez zábran..... Akce s dobrým střihem a tempem. Postavy umírají jedna za druhou a emoce žádný. Pár zajímavých nápadů zapůsobí jako osvěžení, ale hlubší myšlenku nehledejte. A divnej konec. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (10)

  • Dynamický akčňák za 17 milionů vydělal distributorovi Universal na druhé příčce amerického žebříčku návštěvnosti (26. – 28. 1. 2007) 14,6 mil. dolarů. Po měsíci promítání měl na kontě 35,2 milionu. (imro)
  • Režisér Joe Carnahan se sám ve snímku objevil, a to jako jeden z mužů v černém, kteří nasedají do dodávky na začátku filmu (NGP)
  • Film je prošpikovaný narážkami pro zasvěcené. Zpustošené bistro je nazvané po Carnahanově dceři, vedle stojí dodávka se jménem jeho syna a na etiketách láhví jsou podobizny producentky. (Siriuss)

Související novinky

Jackie Chan vs. drogový kartel

Jackie Chan vs. drogový kartel

06.12.2016

Pokud jste viděli Sejmi eso, A-Team nebo Mezi vlky, dobře víte, že se Joe Carnahan vyžívá v dobré akci. Jeho filmy vždycky mají říz a většinou jsou napůl šílené, určitě vás tedy potěší, že by… (více)

Reklama

Reklama