Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Sedm smrtících zabijáků a jejich souboj o milionovou odměnu. Skvělá hvězdná sestava - Ben Affleck, Andy Garcia, Ray Liotta, Jeremy Piven, Ryan Reynolds, Alicia Keys a Common - dělá z filmu Sejmi eso ten nejžhavější akční hit roku. Film natočil Joe Carnahan - uznávaný režisér filmu Narkotika. Když mafiánský boss vypíše odměnu milion dolarů na pochybného lasvegaského varietního umělce Buddyho ‚Eso‘ Israele, který začal donášet FBI, raději pro něj federálové připraví luxusní úkryt. A tak zatímco si Buddy krátí čas v náruči žen, alkoholu a drog, brousí si na něj zuby pestrá směs odporných mafiánů, zuřivých zabijáků a bezcitných nájemných vrahů. Ti využijí cokoliv včetně motorové pily, granátů, brokovnic a nožů, jen aby Buddyho zlikvidovali a získali pro sebe lákavý milion dolarů. (Magic Box)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (409)

petero 

všechny recenze uživatele

Namiesto veľkofilmu M:I-3 si teda Carnahan natočil komornejší Smoking Aces. Vizuálom potvrdil svoju dravosť a scenár obohatil zábavnými postavami, ktoré upútajú už len svojím výzorom na ktorom si Carnahan zakladá. Ray Liota opäť výborný, Ryan Reynolds závratne stúpa v mojom rebríčku obľúbených hercov, Bena Aflecka v takejto úprave tiež inde neuvidíte ;-) a poteší malá úloha malého herca (a režiséra) Petra Berga. Naviac Alicia Keys a Common sem hladko zapadli. Hi-tech krimi gangsterka. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

I na toto mé vysoké hodnocení mám z tohoto filmu kapku rozporuplný pocit. První cca půlhodinka je vynikající, představování jednotlivých vrahů má spád a je to i docela vtipné. Jenže potom se přesuneme do hotelu, k přípravám jednotlivých vrahů k akci a místo akce se tu většinou jen kecá a kecá a to už nemá zas takový spád a málokdy je to vtipné. Půlhodinku před koncem už ale zase nastoupí tempo a dynamika ze začátku a konečně i nabušená akce z traileru (tady je vidět, jak šikovní jsou střihači trailerů). Akce jde Carnahanovi fakt od ruky a ta poslední půlhoďka opravdu odsejpá jak má. A to i přes ten ne tak dobrý zvrat na konci (nevim, proč se musí poslední dobou dávat zvraty tak často). Ale i to nakonec Carnahan ustál a to i díky dost dobrému obsazení, díky kterému se dá přežít i ten trochu se vlečící prostředek.70% ()

Reklama

POMO 

všechny recenze uživatele

V podstate iba ďalšia varianta krimi-videoklipoviek v štýle Guya Ritchieho, ktorá vás neprekvapí ničím novým. Adrenalínová dynamika a expozícia zloduchov je ale opäť na špičkovej úrovni a byť trochu pomalšieho rozjazdu s hlbším predstavením postáv, masakrálne finále mohlo tie VEĽKÉ EMÓCIE nielen predstierať, ale aj naozaj vzbudzovať. A potom by išlo o dielo zo zlatého fondu gangsterských kultoviek. Takto Joe Carnahan krývajúcou dramaturgiou oslabuje vyznenie filmu ako celku a ostáva "iba" pri delikátnosti jednotlivých obrazovo-strihových chuťoviek (niečo podobné by sa možno dalo prehlásiť o prvom Kill Bill, ale tomu hrá do kariet Tarantinov originálnejší koncept). ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Pokud režisér myslí a koná na jiné frekvenci než scénárista, je to problém. Pokud se však jedná o jednu a tutéž osobu, není to nic jiného, než mrzutá schizofrenie.. Nemohu však říct, že by mě Carnahan nepotěšil, obzvláště v odlehčené první polovině, ale ta nastávající jatka a trochu upoceně vytlačený závěr za ní bohužel o dost pokulhávají. Nicméně stále zůstává výborná hudba Clinta Mansella, stylové závěrečné titulky, přesné výkony Pivena a Garcii a líbivé poznání, že nejen na britských ostrovech umí s noblesou sbalit prachy a vypadnout. Smokin´Aces má jeden moment, který mě posadil na zadek a sice antré neonacistických Tremor Bros. a následné "odpuštění" z úst B.Afflecka za doprovodu Morriconeho "Morte di un Soldato" z Hodný, zlý a ošklivý. Samo o sobě by to nebylo zas až tak kulervoucí, ale právě s tóny Ennia nastane jasná ukázka toho, jak lze ve filmu vhodně zvoleným hudebním doprovodem posunout některé scény do zcela jiné dimenze. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Clint Mansell: 1. Surveillance (I-Spy and the FBI) ,2. Yo'te Queiro (Oh Ma Corazon) ,3. Smokin' Aces' ñ Its Buddy's WorldÖ ,4. Three for the Roadkill ,5. Welcome to Tahoe! ,6. Shellshock (Another Day, Another Dollar!) ,7. Aftermath (Body Count) ,8. Dead Reckoning ()

Galerie (46)

Zajímavosti (10)

  • Režisér Joe Carnahan se sám ve snímku objevil, a to jako jeden z mužů v černém, kteří nasedají do dodávky na začátku filmu (NGP)
  • Dynamický akčňák za 17 milionů vydělal distributorovi Universal na druhé příčce amerického žebříčku návštěvnosti (26. – 28. 1. 2007) 14,6 mil. dolarů. Po měsíci promítání měl na kontě 35,2 milionu. (imro)
  • Jedna z nejtěžších scén filmu byla ta, ve které Ben Affleck při kulečníku potopí černou kouli a potom pokračuje v monologu. Točila se více než 20x. (xjane)

Související novinky

Jackie Chan vs. drogový kartel

Jackie Chan vs. drogový kartel

06.12.2016

Pokud jste viděli Sejmi eso, A-Team nebo Mezi vlky, dobře víte, že se Joe Carnahan vyžívá v dobré akci. Jeho filmy vždycky mají říz a většinou jsou napůl šílené, určitě vás tedy potěší, že by… (více)

Reklama

Reklama