Reklama

Reklama

Dva z Queensu

(seriál)
USA, (1998–2007), 75 h 54 min (Minutáž: 22 min)

Hrají:

Kevin James, Leah Remini, Jerry Stiller, Victor Williams, Gary Valentine, Jon Favreau, Torrey DeVitto, Larry Romano, Blythe Auffarth, Rhiannon Leigh Wryn (více)
(další profese)

Série(9) / Epizody(207)

Obsahy(1)

Doručovatel Doug Heffernan vede spokojený život – má hezkou ženu (Carrie), velkou televizi a přátele, se kterými se na ni dívá. Potom se k nim přistěhuje Arthur, potrhlý otec Carrie. (oficiální text distributora)

Recenze (55)

tron 

všechny recenze uživatele

„Čomu z ´nie´ si nerozumel?“ „Dvaja z Queensu“ sú tradičný priemerný americký sitkom, u ktorého ma kvôli nie príliš vtipným scenárom prekvapilo, koľkých sérií sa dočkal. Ak je niečo horšie, ako priemerné zápletky, tak už iba priemerné herecké obsadenie. Výnimku tvorí výrazný Jerry Stiller, mimochodom otec Bena Stillera (stretli sa spolu v ZOOLANDEROVI) ako šialený svokor Arthur. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Ideální zvuková kulisa k vaření. Samo o sobě to moc zábavné není, protože ani ten nejškodolibější člověk na světě se nedokáže do nekonečna smát dvěma lidem, kteří jsou prakticky po všech myslitelných stránkách frustrovaní svými životy a přes proklamovanou lásku i jeden druhým. Nejlepší tak na tom celém je nesmírně otravný otec/tchán Arthur, jehož představitel taky jediný ze všech na obrazovce umí hrát. A i u něj jsem si, když jsem zaevidovala jméno představitele, říkala - jak může tak šeredný chlap mít tak hezkého syna? ()

Reklama

CrazmydRed 

všechny recenze uživatele

Čože?! KoQ vraj vysielala JOJ-ka a NOVA?! Teda, po predchádzajúcich komentároch som rada, že som o tom ani netušila, pretože zlý dabing vie skaziť celú námahu, ako napr. v Ženatom zo záväzkami - otrasný dabing. Ja osobne preferujem ten nemecký, a ten teda v KoQ vyniká :) Len nechápem, prečo je tu nado mnou napísaný ako herec iba Jerry Stiller, keď hlavnými postavymi sú Kevin James a Leah Remini...Kde sú?!!!!! ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Americký televízny seriál "Dvaja z Queensu" (The King of Queens) sa točil v priebehu rokov 1998 až 2007. Takmer desať rokov, čo ma dosť prekvapuje, že sa našla skupina divákov, ktorí to sledovali. Ja som tomu nikdy neprišiel na chuť. Nezdalo sa mi to zábavné, vtipné, ani zaujímavé. Ústredná manželská dvojica Doug a Carrie bola mdlá, nudná, bez iskry. Moc sa ku sebe veru nehodili. No a ten starý páprda Arthur, otec Carrie, mi občas poriadne liezol na nervy. Nesympatický chlap. Bolo to celé také akési nemasné neslané. Podpriemerný, nevýrazný americký sitcom. ** ()

waits 

všechny recenze uživatele

Sitcom obecně drží dvě věci: komediální kvalita scénářů a charisma účinkujících. Dva z Queensu jsou v kategorii sitcomů, které stojí na kadenci vtipů, které stojí za zasmání, v čemž bohužel dost selhává. Vlastně jsou podobně nemastné neslané jako třeba Joey, ale tam se divák prostě dívá na Le Blanca a vzpomíná na Přátele. Dva z Queensu ale nikoho takového, kvůli komu byste si sedali znovu a znovu před obrazovku nemají, nikdo jako třeba Kat Dennings ve Dvou sockách nebo neuvěřitelný Rick Gervais v Kanclu se tu neobjeví. Je tu jen Kevin James, a ten sám tenhle sitcom do první ligy nedotáhne. Viděno cca 8 dílů ()

Galerie (169)

Zajímavosti (14)

  • V seriálu se objevilo mnoho členů rodiny Bena Stillera. Vedle samotného komika to byl jeho otec Jerry Stiller, matka Anne Meara a sestra Amy Stiller. (prokda)

Související novinky

Zemřel herec Jerry Stiller

Zemřel herec Jerry Stiller

11.05.2020

Ve věku 92 let dnes ve Spojených státech zemřel komediální herec Jerry Stiller. Zprávu na svém twitterovém účtu zveřejnil jeho syn, hollywoodský herec a režisér Ben Stiller. Podle příspěvku zemřel… (více)

Reklama

Reklama