Reklama

Reklama

Leopard Fist Ninja

všechny plakáty
Hongkong, 1982

Obsahy(1)

Dva bratři hledají příležitosti k sebezdokonalení v bojovém umění kung-fu zvaném Leopardí pěst. Vyučí je starý mistr a vyšle do světa. Jsou poháněni pomstou k japonským útočníkům, kteří jim vyvraždili celou rodinu, když byli ještě malí kluci. O dvacet let později je starý muž přivolává zpět, aby ochránili jeho rodinu, kterou napadají maskovaní útočníci. (Epistemolog)

(více)

Recenze (3)

Grimaldi odpad!

všechny recenze uživatele

Pro navázání na mou předešlou zkušenost s „legendárním“ brakovým režisérem Godfrey Hoem jsem se rozhodl začít zvolna a Leopard Fist Ninja byla skutečně „správná“ volba. Na rozdíl od jeho pozdější tvorby tu ještě nejsou navzdory názvu žádní ninjové. Když teda nebudu počítat dva herce co mají zamotanou hlavu v ubrusu. Nejsou tu ani scény jiných filmů. Zato tu často scény na sebe vůbec nenavazují, jeden bratr který byl poslán studovat bojové umění neustále kritizuje toho druhého, i když ten ho neustále zachraňuje a řekl bych, že i líp bojuje. A jako taková perla se v půlce filmu z ničeho nic zjeví tři běloši a jeden černošský karatista, protože přece přesně to se do dobového čínského filmu hodí. Už teď se dalšího Godfreyho díla jednoduše nemůžu dočkat. ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Jedna z mnohych peral Gofreya Ho. Nieco ako pribeh v tomto snimku neexistuje. Iba jednoducha zapletka a hromanda nezmyselne na seba nahadzanych nezmyselnych scen. Niekedy je tazke uhadnut, ci si reziser robi srandu, alebo vazne natocil takuto hovadinu. Avsak podobne ako v jeho ostatnych filmoch, akcia je naozaj slusna. Na filmy Gofreya Ho je naozaj zabava pozerat. Zajedno zabavia koli dobrej a naozaj pocetnej akcii, zadruhe vas udivia, aka strasna blbost sa da natocit. Plusove body len za kaciu. (3/10) ()

Reklama

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Solidny film o bojovom umeni, kde ho bolo dostatok, ale nieco tomu chybalo, aby film vystrelilo do vacsich vysin. A tym niecim konkretnym by asi bol dej filmu, kde by to nejako suvislo napredovalo a nebol by z toho taky gulas, ako v tomto filme. Ked to vsetko zosumarizujem, tak mi z toho vznikne taky priemer, ktory vobec nesmeruje hore a ani dole v mojom bodovani. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama