Reklama

Reklama

Dračí ninja

(neoficiální název)
  • Hongkong Ninja Dragon

Obsahy(1)

Šanghaj. Dva gangy, Zúrivá líška a Čierny orol, bojujú o nadvládu nad mestom. Existuje však jeden muž, ktorý môže zastaviť násilie a urobiť krátky proces s oboma gangmi  Volajú ho Dračí nindža. (beso74)

Recenze (5)

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

To jestli Godfrey někdy uměl točit film jo nebo né,asi nikdy nezjistíme. Nevím proč ten název Ninja Dragon,jen Godfreyova posedlost Richardem Harisnem,který se převléká do ninj úboru a zabijí nějaké zlé chlápky,další Godfreyův oblíbenec a věčný filmový Richardův nepřítel Bruce Stallion,divil bych se,kdyby to bylo jeho skutečné jméno tu jen mluví a snaží se dobře a tvrdě vyslovovat a zapínat pěst,ale oni tu jsou chvíli a zbytečně,celé to je nějaká podivná gansterská love story bez akce a bez bitek,ikdyby by byly úplně zbytečný bylo by to aspoň nějaké plus,bitky pokuď na nějakou narazíme jsou krátké a průměrné no ujdou,aspoň nějaké rozptýlení od nudy. Na začátku při pokru nebo nevím jakou hru vlastně hráli uslyšíme melodii z Carpentovy Věci. No kurva to byl šok. Jedna hvězda je za Godfrey a Bruce,to je tvrďák a typickou nesmyslnost a to ta,že stačí aby Richard lusk prsty a je v úboru ninji. Nevím očem to přesně bylo,viděl v originále bez titulků,tak nevím jestli Richard tu měl nějakou spojitost s ganstery,ale ty tři hvězdy jsou opravdu jen za Godfrey a BRUCE STALLIONA. To jméno se mi začíná opravdu,už líbit. :-) ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Úděsný sledovat. Ze začátku jsem myslel, že napařím odpad, pak tedy rádoby nějaký náhecy do akce s nějakou parodii na Steloneho a nakonec beztak hovno. ()

Reklama

Grimaldi 

všechny recenze uživatele

Už jsem přijal fakt že Ninja filmy, které natáčí Godfrey Ho, budou asi vždy jen slepencem scén Richarda Harrisona a klasického HK filmu horších kvalit. A v rámci tohoto subžánru je Ninja Dragon ten lepší film. Harrison je zde i v obleku, má větší prostor mluvit a hlavně souboje díky jakžtakž soupeřům nepůsobí úplně hnusně. I hlavní zápletka o válce dvou znepřátelených klanů si vlastně dokázala udržet můj zájem. Budoucnost ukáže, třeba ještě narážím na další, alespoň takto dobrý Ninja film od Hoa. Ale moc tomu nevěřím. ()

TERRORDROME 

všechny recenze uživatele

Godfrey Ho je akási obdoba Bruna Matteiho v akčnom žánri, čo znamená že je ako režisér úplne nemohúci a jeho snímky zaujmú akurát tak svojou naivnou debilitou pre zasmiatie. Podobne ako jeho predchádzajúci film čo som videl, Ninja Champion, ani Ninja dragon nie je vlastne vôbec o ninjoch. Je to akási stupídna HK gangsterka kde sa potáca plno čínskych mafiánov v oblekoch a klobúkoch čo na seba neustále šijú podrazy a vraždia sa. Akcie moc nie je, jediná väčšia akčná scéna je celkom slušná prestrelka v dome kde je podlaha posypaná múkou takže sa po výstreloch pekne práši. Čo sa týka ninjákov, občas sa v obraze zjaví maskáčový ninja čo sa ( tak isto ako v Ninja Champion ) vždy pochytí s červeným ninjom. Jeho prítomnosť vo filme je síce nezmyselná, ale je s ním vcelku prča keď predvádza svoje ninjácke hókusy pókusy. Stačí aby mávol rukou a v tej chvíli je z civilu v ninjácko úbore plnom zbraní. Godfrey je fakticky káder, vypustiť do sveta takú zhovadilosť a tváriť sa že je to vážny film chce odvahu. Ale ostatne, nie je v tom sám. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Fuzaty Harrison tu dokazal neuveritelne kusky, ako bolo prepichnutie fotky malym nozikom pocas letu:) Dokonca sa tu zahral na maleho chlapca, ked pouzil na jedneho typka prak a nasledne minikusu, ktorou ho zabil:) A co nesmiem zabudnut, obstarozny dedecek Harrison sa aj rad predvadzal, aky je dokonaly a samozrejme neporazitelny:) To vsetko dokopy len trva par minut a zvysok filmu sa niesol v takom krimi pribehu o mafianoch, ktory mali oblubu asi z doby ked v Amerike vladol Al Capone. Skoro vsetci do jedneho mali klobuky, samopale Thomsony a o oblekoch ani nehovorim. Akcne prvky sa len vyskytli nie moc v hojnom pocte a na bojove umenie mozete rovno zabudnut, tu ho urcite nenajdete. Pre mna to nebolo to prave a cele ma to aj dost nudilo. ()

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama