Reklama

Reklama

William a Luke se rozhodnou strávit dovolenou v jedné z kalifornských pouští. Zanedlouho jsou uneseni nechvalně proslulým Psycho Mikem, vrahem od Kern River. Za využití všech dostupných prostředků se jim od tohoto maniaka podaří utéct. Zamíří pro pomoc k malému pouštnímu městečku. Tato osada je bohužel pro ně obývána Blond Manem a jeho stoupenci, kteří jsou členové satanistického kultu a všechny kolemjdoucí vraždí, aby z nich mohli udělat svou armádu mrtvých. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Ittenbach se spřáhl s imperialistickým kapitálem, odjel si natáčet do Států a asi to jinak dopadnout nemohlo. Buttgereit o jeho tvorbě v jednom rozhovoru řekl, že netočí nic originálního, jen pořád dokola recykluje již stokrát natočené a viděné. Pro tohle to platí trojnásob. První hodina naprostá nuda (ještě, že je tady alespoň Kimberly Liebe, jediný světlý, tedy tmavovlasý bod v celém filmu) a pak je to vlastně taky nuda. Prakticky žádné létající končetiny ani vyhřezlá střeva a krve sotva jeden litr. Zdá se, že v okamžiku, kdy se Ittenbachova tvorba střetla se střelnými zbraněmi, šla do sraček. Olafe, Olafe, čemu ses to propůjčil? Typická americká sterilní podprůměrná kravina z těch nejspodnějších poliček videopůjčoven a s nejdebilnějším koncem, který by vás kdy napadl. Nejhorší na tom je, že to nefunguje ani jako komedie. ()

Teardown 

všechny recenze uživatele

Chudák Ittenbach nevěděl co má vlasně točit, jestli horor nebo komedii a tak naneštěstí skloubil oba žánry dohromady a vyprodukoval tohle těžko identifikovatelné embrio, které se celou dobu nemotorně převaluje z jedné strany na stranu, jako po lahvince rumu. Obě složky jsou naprosto impotentní a celý průběh nemá špetku jiskry nebo nedej člověče nějaký ten náznak dramatičnosti. Sestříhat na tři minutky a nemusel by to být špatný videoklip. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

Od filmu som ocakaval, ze sa to bude niest v zombie style. Usudzoval som tak podla dvd obalu. Po strastiplnej ceste do zaverecnych tituliek som rychlo vytriezvel a film zatratil a pochoval ho do hlbokej priepasti, skade niet navratu. Taku sracku som uz davno nevidel. Bod davam len za ten zmienovany obal a nepatrne zablesky na premenu ludi na akoze upirov. Inac vsetko to stalo za hovno a riadne smradlave. ()

Reklama

Reklama