Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Učitelka Charlotta se před časem rozešla s Matthewem, neboť ji podváděl. Nyní se Matthew ocitl ve finančních potížích a ze všech sil se snaží Charlottu znovu získat. Ví totiž, že jeho bývalá partnerka v budoucnosti zdědí velký majetek. Mladá žena ale nechce o návratu ani slyšet. Zcela ji totiž pohltil osud žákyně Emily, která tragicky ztratila matku a nedokáže se s tím vyrovnat. Zdrcená dívka si přičítá vinu za matčinu smrt, podléhá apatii, přestane chodit do školy. Charlotta se jí pokouší pomoci a pozvolna se sbližuje i s jejím ovdovělým otcem. Ziskuchtivý Matthew se ovšem nemíní jen tak lehce vzdát... (TV Prima)

(více)

Recenze (12)

jasanka 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Ale no tak... Tak hrozné to určitě nebylo. Zajímalo by mě, kolik lidí, kteří film hodnotili, ho opravdu viděli. Nejsem žadný fanda Rosamunde Pilcher, byl to zatím jediný film, který jsem od ní viděla. Ano, jsou tam nelogičnosti a herci tedy taky nic moc, ale jinak jde o ideální příběh k odpočinku po dlouhém dni. ()

Reklama

Idée_fixe 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Kdysi jsem se na jednom z koncertů brněnské filharmonie poprvé setkala s hudbou Richarda Blackforda (název skladby si již nepamatuji), a dost mě zaujala, takže když náhodou začal v TV tento film, kde byl R. Blackford uveden coby autor hudby, těšila jsem se, ale byla jsem dost zklamaná. Hudba neslaná nemastná, děsné přeslazená, kýčovitá.... Chápu, že k tomuto filmu se hodí, ale pro mne teda úplně mimo. Ta sklaba na koncertě byla perfektní - prostě typická moderna 21. století. A jak se tak dívám na výčet filmové hudby páně R. B., bude to asi vše v podobném "sladkém" stylu, škoda... Ale k filmu: Absolutně nechápu jednu věc. Proč se ta ženská nechá šikanovat tou puberťačkou natolik, že kvůli tomu opustí svého nového partnera (i s jejich společným mimčem v břiše), se kterým dokonce chystá sňatek, a co hůř - hodlá si vzít svého ex, kteréhožto navíc moc nemusí!!! Tedy chápu, že neustálá vysírka od té holky není žádná selanka, kór v těhotenství, kdy má být o to víc v klidu a pohodě, ale tohle mi už přišlo fakt přes čáru. No ještěže nakonec (překvapivě :)) vše dobře dopadlo. :-D ()

ARI50 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Opět zamotané předvídatelné ale co už, Šarlota učitelka po nehodě Emilii mámí se jak se dá čekat sblíží s jejím tatíkem časem bude dítě a vše skonči krásně jak má. ()

MiCM 

všechny recenze uživatele

Byl to opravdu velmi slabý film a byl naprosto ale naprosto o ničem film, ale viděl jsem teda ještě podstatně horší filmy, ve kterých nejsou ani ty záběry na pěknou přírodu, a ještě hraje naprosto nesnesitelná nekonečná monótonní hudba, která se absolutně nehodí k filmu a fakt se vůbec nedá ani poslouchat.. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama