Reklama

Reklama

Rosamunde Pilcher


Útesy lásky (E30)

(epizoda)
  • Německo Klippen der Liebe (více)

Obsahy(1)

Romantický příběh podle Rosamundy Pilcherové má tentokrát zápletku takřka detektivní. Majitel londýnského nakladatelství Ben je v něm náhodou vystaven krizové situaci v kabině malého letadla a po přistání se seznamuje s neodolatelnou June. Vášeň, jíž vzplane, přiměje Bena opustit Londýn, nakladatelství i přítelkyni Rebeccu a uchýlit se na venkov, kde s June prožije tři nezapomenutelné dny. Pak ale zjišťuje, že jeho nová láska je manželkou muže, s nímž se na venkově spřátelil. A ten se vzápětí zřítí z útesu a umírá. Byl to opravdu Ben, kdo z posedlosti zatoužil po přítelově smrti? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Susperian odpad!

všechny recenze uživatele

Zvrácenost. Ne, že bych to paní Pilcher přál, ale na hrubý pytel, hrubá záplata. Takže 100 x znásilnit bandou černochů a snad začne psát trošku objektivně. ()

heyda 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Všechny filmy vzniklé dle povídek Rosamundy Pilcher si ode mě zaslouží 1 hvězdičku. A to proto, že jsou všechny úplně nádherně stejné a vždycky, když zapnu telku a jde tam takový film, tak aniž bych věděl co to je za film, tak IHNED uhodnu, že jde o Rosamundu. Typické znaky: úžasná příroda (zpravidla blízko moře), bohatí krásní lidé, monumentální panství, milostný trojúhelník, zvrat (smrt, sebevražda, vražda, nehoda - většinou automobilová a další), a většinou závěrečný happy-end. Filmy Rosamundy si prostě zaslouží tu jednu malinkou hvězdičku, možná za tu naivnost a nebo právě za tu průhlednost, každopádně zaslouží. :-) ()

Galerie (9)

Reklama

Reklama