Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hlavní hrdina příběhu Markus Schneider si financuje vysokoškolské studium jako expresní kurýr, který den co den uhání na svých kolečkových bruslích ulicemi Berlína, aby včas dopravil a odevzdal dokumenty jiné spěšné zásilky. A protože kolečkové brusle jsou nejen velmi rychlý dopravní prostředek v ulicích města, ale svým způsobem pro Markuse smyslem života, má pocit, že jeho štěstí už nic nechybí k dokonalosti. Jednoho dne se však na svých kolečkových bruslích vřítí do smrtelného nebezpečí. Netuší, že mimo jiné slouží jako nevědomý kurýr kokainu, který skupina úplatných policistů, komisaři Faller a Gruber společně se svým nadřízeným Jürgenem Meifartem krade ze skladů policejního komisařství a posílá prostřednictvím Markuse svým bohatým zákazníkům většinou z řad bankéřů a makléřů. A dva z jejich zadlužených zákazníků Gerhard Hübner a Andreas Sterlitz se rozhodli na materiálu, který od policistů dostali, vydělat, a zbytek, který sami neupotřebí, prodat. Zanedlouho jsou oba nalezeni mrtvi a Faller s Gruberem vše nastraží tak, aby se hlavním podezřelým stal právě Markus. Než pochopil, co se kolem něj děje, má v patách polovinu berlínské policie. Naštěstí má rychlé nohy, dobré brusle a odvahu, se kterou se rozhodne bojovat o svůj život, svobodu i čest. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (12)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Erdogan Atalay (Kobra 11) se objevil v TV thrilleru, kde se prohání na kolečkových bruslích jako smyslů zbavených. A má k tomu sakramentský důvod. Televíznost snímku je patrná a tak se nedá očekávat veledílo. Velmi jednoduchý příběh na napínavé krimi postačí. Potěšující je konečně vidět Erdogana Atalaye také v jiné roli. Snad to nebude naposled. ()

LucMosss 

všechny recenze uživatele

Zde nelze hodnotit níže. Jednoduše film, jenž je na onen vysoký počet vražd příjemně oddechový až mne to mrazilo. Svižné tempo, jež snad pouze jednou doplňovaly velmi nepřesvědčivé dialogy, ovšem něco kritizovat člověka přejde jen, co se znova upře na obrazovku a užívá si znova jeden z oněch perfektních a klidových TV-filmů německé produkce... ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Divné, leč velice pravděpodobné. Už jen pár měsíců nás dělí od něčeho podobmého. Film beru jako varování před touto zábavou. ()

Spooner 

všechny recenze uživatele

Tento filmjsem sledoval jenom kvůli Atalayovi.A musím přiznat že je to dost velký průměr.Ale na německo dost solidní.Takže za 3 ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama