Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Osud svede dohromady tři mladé ženy: majitelku autoservisu Christinu Rabeovou, bohatou rozvedenou milionářku Franzisku Borgardtovou a začínající policistku Lenu Heitmannovou. Aniž by se dříve znaly, připletou se do případu vyloupení banky každá z jiných důvodů a nakonec jsou pronásledovány jako podezřelé. Dívky prchají před komisařem Kerberem, který byl s lupičem, Christininým přítelem, smluven a kterého zastřelil, a před vojáky. Na útěku zažívají spoustu nebezpečných situací a musejí vynaložit veškeré své úsilí a spojit své síly, aby se jim podařilo utéci. Nakonec jsou však přece jen chyceny. Po zatčení si je z komisařství odvádí muž jménem Grossmann ze zvláštních úkolů. Ten má na starosti řešení delikátních situací, se kterými si policie neví rady. Při tom je nutné občas i obejít zákony Grossmann je přesvědčen, že tyto tři mladé ženy, ač rozdílné, se skvěle doplňují a mohly by se stát jeho spolupracovnicemi specialistkami na podobné případy (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (2)

oregon.fox 

všechny recenze uživatele

Slovní spojení "německý akční film" zní děsivě. Ale musím uznat, že z těch pár německých akcí je tato asi nejvyvedenější. Je to celkem svižné, naštěstí to není příliš dlouhé, takže se stihnete nudit opravdu jen velmi málo. Takže ještě jednou, jako úvodní film k seriálu povedené. ()

ripo 

všechny recenze uživatele

Trochu "divoký" scenár, ktorému by neuverila ani moja 10-ročná dcéra ..... Síce slovné spojenie "nemecký akčný film" je pojem vo svete filmu, musím uznať, že aspoň tie tri anjelice sú dobré šťabajzne .... ()

Reklama

Galerie (12)

Reklama

Reklama