Reklama

Reklama

Karnevalová noc

  • Sovětský svaz Karnavalnaja noč (více)

V Domě kultury připravuje mládež program novoročního karnevalu. Lena Krylovová, nadaná zpěvačka a tanečnice, je hlavním organisátorem. Miluje ji nesmělý Gríša Kolcov, elektrikář Domu Kultury, který nemá odvahu s Lenou promluvit. Do Domu kultury přichází zástupce ředitele Ogurcov, kterému absolutně chybi smysl pro humor. Jeho zásahy do připravovaného programu jsou naprosto nesmyslné a tak mladým lidem nezbývá nic jiného, než Ogurcova podvést. Souhlasí s ním ve všech záležitostech, ale neřídí se podle jeho pokynů a připravují dál program podle vlastního uvážení. Pořad večera se vydařil, mladí lidé zvítězili se svými správnými a zdravými názory a Ogurcov je znemožněn a zesměšněn. I Griša našel odvahu a nový rok vítají společné s Lenou. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Flego 

všechny recenze uživatele

Fakt sa divím, ako mohol byť tento film schválený komunistickou nomenklatúrou, lebo je vtipný, zábavný a robí si neuveriteľnú srandu zo zástupcu riaditeľa Domu kultúry. Ten sa snaží neustále zasahovať do pripravovaného novoročného karnevalu, ktorý organizuje mládež. Tento snímok je pre mňa veľmi príjemným prekvapením. Štvrtý komentár. ()

Fajt 

všechny recenze uživatele

Skvělý a velice vydařený film, který byl natočen v SSSR před neuvěřitelnýma 60ti lety. Veškeré scény a výstupy uvedené v tomto filmu, mohou tvrdě konkurovat dnešním tzv. zábavným programům !!!!! ()

Reklama

dokktor 

všechny recenze uživatele

sovětská komedie, která je vtipná - úkaz velmi zřídkavý. není to žádná crazy komedie, ale satira velmi dobře mířená má taky své kouzlo. ()

HenryS. 

všechny recenze uživatele

obrovské překvapení, a bojím se že nepřekonatelné /obecně/. vzhledem k naprosto vražedné kombinaci názvu, roku, zemi původu a žánru jsem čekal obrovský sterilní průser ála Za zvuků hudby, kde nic nebude dávat smysl, chování postav bude pitomé, všichni herci budou slzet štěstím. Naštěstí se nestalo. A já si opravdu zaslouženě můžu povzdechnout: co teda může za ten hype o důležitosti amerického/hollywoodského filmu? Já opravdu nechápu, že americké filmy se hrajou nejvíc a jsou nejnavštěvovanější. Ne - prostě je to k neuvěření. Nikdy to nepochopím. Opravdu nejspíš zbývá poděkovat hloupým středoškolákům a gymnazistům (takže všem [?]) za to, že navštěvují multiplexy. NENÁVIDÍM VÁS! ;-) ()

Galerie (32)

Reklama

Reklama