Reklama

Reklama

Útěk před smrtí

(TV film)
  • Německo Mörderische Abfahrt - Skitour in den Tod (více)

Obsahy(1)

Pět přátel se po vzájemném hecování rozhodne vyrazit na nebezpečnou výpravu do hor. Oficiálně je cílem výpravy vyřešit záhadné zmizení jejich společného přítele Jacka. Každý z nich má ale pro tento riskantní výlet i svůj vlastní důvod. Někdo chce něco dokázat své ženě, někdo sám sobě, ale jeden z nich má úplně jiný plán. Ten může stát ostatní život. Cesta do hor se rázem změní v boj o holý život, přičemž pomoc je na kilometry vzdálená. Nikdo si není jistý, komu může věřit. Nikdo si není jistý, zda se mu podaří přežít… (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (4)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Popravdě jsem od Německýho filmu moc nečekal. TEda já ani nic moc nedostal, ale dostal jsem aspoň o něco více než jsme čekal. Film sice nedokáže nějak zaujmout(zvlášt finální půlhodinka která je neobyčejně blbá a mdlá). Ale rozjezd to má slušný a ve filmu se děje prakticky furt něco, takže film nenudí. Ale to nejhorší jsou herci hlavně postava hrajícího Itala, takhle špatně sehranýho Itala nikde jinde neuvidíte. Ostatní taky žádný sláva. KAždopádně má film krásný scenérie a má své osobité kouzlo. ()

Pepi74 

všechny recenze uživatele

Jsem zvyklý na to, že v takových filmech jsou mezery ve scénáři. Ale tady jich bylo opravdu hodně. Hlavně - proč to všechno? Jako na začátku shodí horolezcům vrtulník něco jaderného na hlavu a Jack je podříznut. Proč? Partička vyráží po jeho stopách a vrah je postupně likviduje. Proč? Vždyť mohli jen tak projít horama, nic nenajít a vrátit se v klidném bezvědomí domů. Co jsem se dozvěděl: Že v horách jsou všechny vysílačky na houby, protože zásadně nefungují. Že když mlátím půl hodiny cepínem do lana, tak se nepřetrhne. Že brát si sebou alespoň kudlu se vždy oplatí. No za tři za různé pěkné záběry a za tu bitku na lanovce. ()

Reklama

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Mohlo by to být i na 4*, jenže je tam spoustu věcí nakousnutých a nedotažených do konce. Tak na př. : není mi vůbec jasné, proč se tak hnusně zachoval ke svým kamarádům George a co tím sledoval ? Kdo to vlastně byl ? Dále : v chatě byl muž, z něhož se potom vyklubal policista. Průvodkyně to věděla, když si s ním tykala ? Co tam vlastně vyšetřoval, když nic nevyšetřil...atd,atd. Proč musel Jack zemřít,když jeho smrt vlastně nic nevyřešila ? Tak takové filmy mi nic nepřinesou - t.j. ani zábavu ani poučení. Jestli se to filmovalo jenom kvůli těm efektním záběrům na té dřevářské lanovce, pak to bylo trochu málo na to, aby byl divák spokojen. ()

Galerie (17)

Zajímavosti (1)

  • Natáčení filmu probíhalo v Rakousku v lokalitách Innsbruck, Ischgl, Pitztal, St. Leonhard im Pitztal a Vídeň. (GASTON73)

Reklama

Reklama