Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dvě sestry tráví poprvé letní prázdniny bez svých rodičů. Děvčata mají zůstat se dvěma excentrickými, staršími příbuznými na venkovské farmě. Po několika generačních sporech dívky pochopí, že příbuzní mají problémy, a tak přijdou se skvělým nápadem, který změní jejich prázdniny v jeden nezapomenutelný zážitek. (oficiální text distributora)

Recenze (4)

dereksmart 

všechny recenze uživatele

Další z řady "laskavých" severských filmů, točících se kolem dětí, venkova, s barevnou podzimní atmosférou ale bohužel dost černobílým dějem a spoustou klišé - tentokrát se všechno /jak jinak v Dánsku/ odehrává kolem venkovské farmy a pěstování prasat... z filmového hlediska je pak asi nejzajímavější režie bývalé manželky dánského kouzelníka Lars von Triera .... pro děti lze doporučit....50% ()

glamgirl 

všechny recenze uživatele

Pes vracajúci špagety ako vyjadrenie znechutenia (žeby?) kladných postáv nad konaním postáv záporných - bolo to potrebné? ()

Reklama

Mariin 

všechny recenze uživatele

O vzájemné potřebě dětí a starých lidí. O statku a o domově důchodců, vše v dánském prostředí. Film pro menší děti, z morálního hlediska celkem bez závad. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama