Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Novinářka Anna se zamiluje do dvou mužů a zdá se, že ani bez jednoho už dál nechce žít. Ale netuší, že její vyvolení sdílí společnou domácnost. (oficiální text distributora)

Recenze (5)

marti 

všechny recenze uživatele

Málo vtipná komédia o tom, ako sa ohrdnutá milenka ženatého muža chce chovať ako muž a začne flirtovať naraz s dvoma mužmi, ktorí náhodou bývajú spolu (klavirista a robotník na stavbe - naprosto bežná kombinácia :-)). Samozrejme toto malo vytvárať situačnú komiku, ktorá sa ale príliš nekoná. ()

Hunt 

všechny recenze uživatele

HUDBA: Martijn Schimmer; Stokrat omylane tema milostne trojice, kde dva muzi nevedi, ze chodi s tou samou zenou. ()

Reklama

Zeek 

všechny recenze uživatele

Podotýkám, že romantické komedie jsou mým oblíbeným žánrem, ale toto je podprůměrná nekomedie s nesympatickou hlavní představitelkou. Nechápu, jak se do ní mohli zamilovat, mě přišla nesympatická a úplně bez charisma, já jsem na ní nic pozitivního nenašel. Tím spíš jak ona do nich, když se zrovna čerstvě rozešla (jestli jsem to dobře pochopil) a zapřísáhla se, že nikoho určitě nechce, a najednou si vybírá ze dvou můžu, kteří o sobě nevědí a přitom spolu žijí v jednom bytě, jak logické. A jak už to bývá, jeden jí přitahuje po fyzické stránce a druhý po psychické, tak kterého si vybrat? Prostě klasický trojúhelník, akorát ve velmi slabém provedení se spoustou zbytečností a zmatečností, které na kladném hodnocení určitě nepřidají. Moje hodnocení: 20% ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama