Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Komedie o homosexuálním páru na svatbě heterosexuálního páru. (tribican)

Recenze (4)

Aluska88 

všechny recenze uživatele

Jedna z těch povedených gay komedií/romancí, která se veze po nenásilné a příjemné vlně humoru. Christian Maelen je většině diváků nejspíš zcela neznámý, já měla po celou dobu sledování pocit, jako bych se dívala na mladého DeNira v Kmotrovi:) Ta podoba je neskutečná. Hlavně v pohledu, očích, i úsměvu. I Think I Do je vydařeným devadesátkovým "vorazem", který zároveň ví, kdy nahodit i tu vážnější notu. ()

tomeš 

všechny recenze uživatele

Obstojná konverzační svatební komedie, která vám v hlavě nebude zabírat místo. Něco jako Čtyři svatby a jeden pohřeb (1994, r. Mike Newell), jen s teplejším nádechem, bez pohřbu a toliko s jednou svatbou (heterosexuální). I když v případě I think I Do nejde o vybroušenou shakespearovskou komedii, film má dostatek invence, humoru i kvalitních postav a hereckých výkonů, aby nikoho při rodinném promítání v neděli odpoledne neurazil. (Nedoporučuje se pouze notoricky nezadaným ženám kolem třicítky, které mají tendenci se zamilovávat do gayů.) ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Příjemná oddechovka pro chvíle pohody, polopohádka…takovéto příběhy mám nejraději s cz dabingem a v ucházející kvalitě, ale mnohé díky i za to, co je tady, jinak bych se o filmu nedozvěděl. V hlavní roli Boba mě nepříliš sympatický Alexis Arquette, tehdy jako muž (Robert Arquette), nyní již několik let přeoperován na ženu ... 6666 ()

Reklama

Reklama