Reklama

Reklama

zpět na všechny novinky
Filmový Lobo? Bez krve? Vážně?!

Filmový Lobo? Bez krve? Vážně?!

04.09.2009 Autor Cervenak
Komiksový hrdina Lobo je prostě „hustej týpek“. Ještě jako dítě kompletně vyhladil populaci své rodné planety, načež se stal kosmickým tulákem a nájemným zabijákem. Oddělal Santa Clause, Supermana, Batmana i Tima Burtona. Několikrát zemřel, ale pokaždé se vrátil (z pekla ho vyhodili, protože tam všechny terorizoval). Má přes dva metry, je pomalovaný jako blackmetalový satanista, na krku nosí nacistický kříž a jednu svalnatou tlapu má omotanou masivním řetězem, přičemž ocelovým hákem na jeho konci je schopen urvat i plešatému chlápkovi huňatý skalp (použijte svou představivost). Snídá šestipívo (to si prostě kartón plechovek na jeden zátah nalijete do chřtánu), prakticky se nevyskytuje bez tlustého cigára v koutku úst a v mozku má mikrorádio, který pořád dokola hraje tu samou metalovou písničku. Jezdí na nadupané motorce, se kterou nadšeně sráží lidi, protože nesnáší „zgurvené chodce“. A tohle všechno ve filmové adaptaci... nebude. Studio Warner Bros. se rozhodlo, že filmový Lobo bude mít přístupnost PG-13. Tedy žádná krev, žádná sprostá mluva, žádné nekorektní hlášky. Tak o čem to tedy bude? Připoutejte se. O dospívající dívce z maloměsta, která vesmírnému hrdlořezovi zkříží cestu a pomůže mu dopadnout čtveřici uprchlíků z meziplanetární věznice. Ne, to není žert. Někdo si i přes zkušenost s prvním Hellboyem (vzpomínáte na toho mamlase, který tam byl jako průvodce dějem, diváci ho nesnášeli a ve dvojce se už vůbec nevyskytoval?) myslí, že publikum potřebuje „hrdinu, se kterým se může ztotožnit“. To, že by pravý komiksový Lobo nějakou teenagerku nejdřív ožral, pak znásilnil, pak zabil, pak ještě jednou znásilnil a nakonec by si její hlavu narazil na pazouru a hrál s ní maňáskové divadlo, zřejmě producenty nezajímá. Natáčení odstartuje začátkem příštího roku (pokud do té doby fanoušci předlohy nespáchají atentát na producenty Joela Silvera a Akivu Goldsmana) a režie se ujme Guy Ritchie. Samotný Lobo bude ve filmu dvoumetrový, modrý, svalnatý a pravděpodobně kompletně digitální.

Reklama

Související novinky

Ballerina přitančí s ročním zpožděním

Ballerina přitančí s ročním zpožděním

22.02.2024

Fanoušci zabijáka Johna Wicka a herečky Any de Armas budou muset zatlačit slzu zklamání, na jejich společné akční dobrodružství si budou nakonec muset počkat výrazně déle. Dlouho připravovaný a mimo… (více)

Matthew McConaughey bude bojovat s ohněm

Matthew McConaughey bude bojovat s ohněm

27.01.2024

Před deseti lety byl Matthew McConaughey na absolutním vrcholu. Hlavní role v nolanovce, která je jednou z nejlepších sci-fi poslední dekády. Za Klub poslední naděje vyfoukl DiCapriovi Oscara, navíc… (více)

Co nového připravuje režisér Guy Ritchie?

Co nového připravuje režisér Guy Ritchie?

19.01.2024

Britský režisér Guy Ritchie (Gentlemani, Rozhněvaný muž) v posledních letech nabral velmi zdatné tvůrčí tempo. Zatímco v loňském roce stihl představit v kinech akční komedii Operace Fortune: Ruse de… (více)

Krásné svátky a PF 2024

Krásné svátky a PF 2024

24.12.2023

Nebýt přesunu druhé Duny na jaro 2024, byl by uplynulý filmový rok výjimečný. I přesto ale byl skvělý, plný filmových překvapení. Tím největším byl “selfmade fenomén” sociálních sítí Barbenheimer,… (více)

Třetí Sherlock je nyní prioritou

Třetí Sherlock je nyní prioritou

22.04.2023

Dlouhé roky fanoušci čekali, kdy a jestli vůbec se rozjede produkce na třetím Sherlocku Holmesovi s Downeym, Lawem a Ritchiem. Poslední zmiňovaný mezitím od projektu odešel, jelikož měl v poslední… (více)

Hellboy se brzy dočká dalšího rebootu

Hellboy se brzy dočká dalšího rebootu

19.02.2023

Po posledním Hellboyovi z roku 2019 od režiséra Neila Marshalla (epizody Hry o trůny) to vypadalo, že se rudý ďábel z pera Mikea Mignoly na pár let zase uklidí někam stranou. Snímek totiž narazil u… (více)

Novinka Guye Ritchieho nabírá parádní obsazení

Novinka Guye Ritchieho nabírá parádní obsazení

03.02.2023

Britský režisér Guy Ritchie (Gentlemani, Rozhněvaný muž) je v posledních letech neuvěřitelně produktivní. Od roku 2019 poslal do kin pět filmů, šestý se začne točit za měsíc, v záloze už má… (více)

Krásné Vánoce a PF 2023

Krásné Vánoce a PF 2023

24.12.2022

Tak dobrý filmový rok jako 2022 jsme tu dlouho neměli. “Dokonalé blockbustery” Top Gun: Maverick a Avatar: The Way of Water vrátily do kin davy diváků a náročnější obecenstvo zaplesalo u Elvise,… (více)

Nový Hercules bude inspirovaný TikTokem

Nový Hercules bude inspirovaný TikTokem

04.11.2022

Jako by těch bizarních filmových zpráv nebylo v poslední době dost, přišli nyní tvůrci dvou posledních Avengers filmů a taky snímku The Gray Man na Netflixu Anthony a Joe Russo s odhalením, že jejich… (více)

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

Hraný remake Disneyho Herkula našel režiséra

18.06.2022

A máme to tu zase. Studiu Disney se strategie aktualizování svých klasických a divácky velmi populárních animovaných franšíz finančně velmi dobře vyplácí a po hraných předělávkách Popelky, Krásky a… (více)

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

David Ayer natočí akčňák se Stathamem

07.05.2022

Poslední snímky režiséra Davida Ayera (Drsný časy, Králové ulice) nebyly přijímány vůbec dobře. Sypat se to začalo už Sabotáží z roku 2014, následovala komiksárna od DC Sebevražedný oddíl, který se… (více)

Reklama

Reklama

Nejčtenější novinky

Kaskadér propadl, přesto má napsané pokračování

Kaskadér propadl, přesto má napsané pokračování

06.05.2024

Kinaři teď nemají zrovna nejlepší časy. Blíží se totiž letní sezóna, která tradičně bývá nařachaná těmi největšími blockbustery a do pokladniček kin často nasype cenné zlatky. Jenže se zdá, že ta… (více)

Steven Spielberg se chce vrátit k mimozemšťanům

Steven Spielberg se chce vrátit k mimozemšťanům

19.04.2024

Od roku 2022, kdy Steven Spielberg představil fandům svůj Zlatým Glóbem ověnčený osobní film Fabelmanovi, jsme moc netušili, k čemu se chce jeden z nejslavnějších režisérů všech dob příště… (více)

Nejnovější novinky

Americký Kancl dostane reboot s novým obsazením

Americký Kancl dostane reboot s novým obsazením

dnes

A opět píšeme o pokračování slavné značky, nikoliv o novém originálním projektu. Snaha zlákat diváky na osvědčené způsoby zábavy a nedostatečná odvaha velkých studií se samozřejmě netýkají jen filmů,… (více)

Vin Diesel počtvrté jako Riddick

Vin Diesel počtvrté jako Riddick

08.05.2024

Bezesporu existuje mnoho filmových franšíz, u nichž by si fandové zbožně přáli pokračování. S každou další zvěstí o možném pokračování milované série jejich naděje stoupají, jen aby vysněný film… (více)

Reklama

Reklama