Reklama

Reklama

zpět na všechny novinky
Shyamalanovy filmy bez Shyamalana

Shyamalanovy filmy bez Shyamalana

20.10.2009 Autor Cervenak
Jeho pověst posledními filmy značně utrpěla, nápadů však má pořád na rozdávání. Klidně vymyslí každý rok nový thriller. Režírovat je však nestíhá, a tak založil produkční společnost The Night Chronicles. V rámci ní rok co rok vymyslí příběh a poskytne jej k zpracování vybraným tvůrcům. Sám pak bude produkovat. První takovou „shyamalanovkou“ bude nadpřirozený thriller nazvaný prostě Devil. Bude se většinou odehrávat v zaseklém výtahu administrativní budovy. Z několika uvězněných lidí je jeden „poněkud“ jiný než ostatní. Ano, je to sám Ďábel. Samozřejmě je otázkou, který z nich to je. A taky, jak se k problému postaví šéf ochranky a policajt, z nichž ten druhý by měl být vyvoleným pro souboj s vládcem pekel. Zní to podivně a zároveň zajímavě. Navíc scénář napsal Brian Nelson (V pasti, 30 dní dlouhá noc) a režírovat budou John a Drew Dowdleovi (Karanténa). Z nepříliš hvězdného obsazení je nejznámějším obličejem Chris Messina (Vicky Cristina Barcelona, Všude dobře, proč být doma). Natáčení pod hlavičkou Universal Pictures startuje tento týden v Torontu.

Reklama

Související novinky

Ben Affleck začal točit svůj nový film

Ben Affleck začal točit svůj nový film

12.06.2022

Minulé pondělí započalo natáčení nového snímku Bena Afflecka (Město, Argo) o tom, jak slavná módní značka Nike v 80. letech uzavřela přelomovou smlouvu s basketbalistou Michaelem Jordanem. Obsazení… (více)

Owen Wilson – konkurence pro Ramba?

Owen Wilson – konkurence pro Ramba?

15.05.2012

Tak to asi těžko, ale i on bude čelit brutální vojenské síle v jihovýchodní Asii. Konkrétně v akčním thrilleru The Coup, který podle scénáře svého bratra Drewa natočí John Dowdle (oba jsou podepsaní… (více)

Reklama

Nejčtenější novinky

Kaskadér propadl, přesto má napsané pokračování

Kaskadér propadl, přesto má napsané pokračování

06.05.2024

Kinaři teď nemají zrovna nejlepší časy. Blíží se totiž letní sezóna, která tradičně bývá nařachaná těmi největšími blockbustery a do pokladniček kin často nasype cenné zlatky. Jenže se zdá, že ta… (více)

Nejnovější novinky

Zemřel Roger Corman

Zemřel Roger Corman

včera

Svět filmu přišel o jednu z ikon americké kinematografie, v kalifornské Santa Monice totiž zemřel legendární americký režisér, producent a scenárista Roger Corman. Bylo mu úctyhodných osmadevadesát… (více)

Americký Kancl dostane reboot s novým obsazením

Americký Kancl dostane reboot s novým obsazením

11.05.2024

A opět píšeme o pokračování slavné značky, nikoliv o novém originálním projektu. Snaha zlákat diváky na osvědčené způsoby zábavy a nedostatečná odvaha velkých studií se samozřejmě netýkají jen filmů,… (více)

Reklama

Reklama