Reklama

Reklama

zpět na všechny novinky
Největší událost roku pro fanoušky taneční hudby!

Největší událost roku pro fanoušky taneční hudby!

04.11.2013

V sobotu 30. listopadu se v O2 areně bude konat 10. pokračování mega show Transmission. Těšit se můžete na nejlepší světové DJs, záplavu světel, laserů a pyro efektů a také na vizuální show na téma „The Machine of Transformation". Přijďte se uvolnit od každodenního stresu, zatančit si na skvělou hudbu, poznat nové přátele a také shlédnou show, která nemá obdoby.

Zahrají Vám přední světoví DJs, čekají Vás světelné a pyrotechnické efekty, laserová show a zážitek na světové úrovni. V sobotu 30. listopadu se můžete vydat na výlet z minulosti do budoucnosti. Každého DJe uvede speciální intro – krátká projekce a světelná show, která představí jednotlivá období z minulosti až po dalekou budoucnost.

The Machine of Transformation hned v úvodu rozvíří proud Vaší fantazie – obklopí Vás vynálezy Leonarda DaVinciho a provede Vás obdobím RENESANCE. Až se ho nabažíte, ocitnete se ve století páry – čeká Vás STEAM PUNK. Poté budete fascinováni elektřinou a dostanete se do éry ELECTRIC DIESEL PUNK. Následovat nebude nic jiného než výjevy z výpočetní techniky – přichází DIGITAL PUNK. A na závěr si budete připadat jako ve sci-fi filmu, protože zavítáme do BUDOUCNOSTI.

Jako DJs vystoupí MARKUS SCHULZ, ØRJAN NILSEN, COSMIC GATE, ARNEJ, TOMAS HEREDIA, SNEIJDER a THOMAS COASLTINE. O vizuální stránku se postará holandský tým Vission Impossible. Transmix má na starosti The Thrillseekers. Chcete-li malou ochutnávku, pusťte si trailer k 10. vydání TRANSMISSION.

Transmission je největší halová akce v rámci celé České republiky! Světová jednička mezi tanečními eventy vznikla a pořádá se v Praze. Transmission, na kterou mohou být Češi právem pyšní, je jedinou českou taneční událostí, která splňuje a překračuje mezinárodní očekávání. Získejte svůj Transmission zážitek zde: transmission.cz/vstupenky.

Reklama

Reklama

Nejčtenější novinky

Kaskadér propadl, přesto má napsané pokračování

Kaskadér propadl, přesto má napsané pokračování

06.05.2024

Kinaři teď nemají zrovna nejlepší časy. Blíží se totiž letní sezóna, která tradičně bývá nařachaná těmi největšími blockbustery a do pokladniček kin často nasype cenné zlatky. Jenže se zdá, že ta… (více)

Steven Spielberg se chce vrátit k mimozemšťanům

Steven Spielberg se chce vrátit k mimozemšťanům

19.04.2024

Od roku 2022, kdy Steven Spielberg představil fandům svůj Zlatým Glóbem ověnčený osobní film Fabelmanovi, jsme moc netušili, k čemu se chce jeden z nejslavnějších režisérů všech dob příště… (více)

Nejnovější novinky

Americký Kancl dostane reboot s novým obsazením

Americký Kancl dostane reboot s novým obsazením

dnes

A opět píšeme o pokračování slavné značky, nikoliv o novém originálním projektu. Snaha zlákat diváky na osvědčené způsoby zábavy a nedostatečná odvaha velkých studií se samozřejmě netýkají jen filmů,… (více)

Vin Diesel počtvrté jako Riddick

Vin Diesel počtvrté jako Riddick

08.05.2024

Bezesporu existuje mnoho filmových franšíz, u nichž by si fandové zbožně přáli pokračování. S každou další zvěstí o možném pokračování milované série jejich naděje stoupají, jen aby vysněný film… (více)

Reklama

Reklama