Reklama

Reklama

zpět na všechny novinky
Fox se zbavuje ADHD

Fox se zbavuje ADHD

19.04.2014 Autor Larrysbride

Ne, nezbláznili jsme se a ani stanici neobviňujeme z poruchy pozornosti... Na druhou stranu, jak jinak si vysvětlit jejich nedávné rozhodnutí o zrušení sobotního programu Animation Domination HD? Blok animáků pro dospělé se totiž na jejich stanici objeví naposledy 28. června a Axe Cop a spol. budou dále pokračovat pouze na On Demand stránkách, včetně FoxADHD.com. Ačkoli se Fox nechal slyšet, že se ADHD zbavuje především díky nízké sledovanosti, zahraniční média uvádí, že zástupci stanice ze svého rozhodnutí příliš smutní nebyli. Konec konců, žádný mravokárce nebyl z programu příliš nadšený a není tajemstvím, že Fox obdržel opakované žádosti o jeho stažení, naposledy pak v souvislosti s jejich předělem "Easter Bunny's Coming" ("Velikonoční zajíček přichází"), kterou Parents Television Council (Rada rodičů pro televizní vysílání) nazvali "nejexplicitnějším materiálem, který byl kdy televizí vyprodukován". Že by již byli unaveni odpověďmi na dopisy pohoršených rodičů?

Reklama

Reklama

Nejčtenější novinky

Nový Jurský svět našel hlavní tvář

Nový Jurský svět našel hlavní tvář

23.05.2024

Přípravy dalšího filmu ze světa Jurských parků a světů je v plném proudu a v těchto dnech stále probíhá zběsilý casting zcela nových tváří do legendární dinousauří franšízy. A jak se zdá, už víme, na… (více)

Nejnovější novinky

Kdo si zahraje Beatles?

Kdo si zahraje Beatles?

06.06.2024

Jakmile Sam Mendes (Americká krása, 1917) oznámil, že plánuje v příštích letech natočit filmy o skupině Beatles, šlo rázem o jeden z nejambicióznějších projektů Hollywoodu. Oscarový režisér totiž… (více)

Našel Marvel režiséra pátých Avengers?

Našel Marvel režiséra pátých Avengers?

05.06.2024

Marvel potřebuje hit jako sůl. Poslední díla jako Ant-Man a Wasp: Quantumania nebo Marvels byla přijata s nemalými rozpaky a ani na streamu komiksové studio příliš neoslňuje tak, jak bylo dříve u… (více)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno