Reklama

Reklama

zpět na všechny novinky
Další Amityville horor na cestě

Další Amityville horor na cestě

19.06.2019 Autor dO_od

Když vezmeme v potaz i televizní snímky, vzniklo dohromady 23 filmů založených na knize Horor v Amityville od amerického spisovatele Jaye Ansona. Přidejte dokumenty a číslo ještě vzroste. Tenhle příběh už byl zkrátka odvyprávěn tolikrát, že by snad nikoho nemohlo napadnout točit další verzi. A vy už nejspíš tušíte, kam tohle směřuje.

 

Na cestě je nový film Amityville 1974, který by měl sloužit coby prequel k originálu. Ten původně vyprávěl o rodině Lutzových, která se v roce 1975 přestěhovala do domu na Long Islandu. O měsíc později odtamtud ale raději utekla, protože se prý setkala s pár velice nepříjemnými paranormálními jevy. Spousta expertů sice tvrdí, že si to rodina nejspíš celé vymyslela, to ale Hollywood ještě nikdy nezastavilo. Snímek každopádně natočí Casey La Scala (Amityville: Probuzení) a prequel bude, opět podle skutečných událostí, vyprávět příběh Ronalda DeFeo Jr., který jedné noci vzal brokovnici a postřílel celou svoji rodinu. Později se hájil tím, že ho posedli démoni, snažil se tím ale spíš jen o snížení trestu.

Reklama

Související novinky

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

Americký vlkodlak opět vyje na měsíc

30.06.2009

Samozřejmě v remaku. Hollywoodská studia už vyzobala snad všechny slavné hororové série, teď půjdou i po těch méně slavných. Americký vlkodlak v Londýně je sice žánrovou klasikou, ale zůstal spíš v… (více)

Jste Otrlý divák?

Jste Otrlý divák?

16.02.2006

Když nepočítáme sledování odpoledních telenovel, je jediný způsob, jako to zjistit: sebrat se a jít do pražského kina Aero na některé - a nebo rovnou na všechny - snímky uváděné v rámci přehlídky… (více)

A další předělávka

A další předělávka

11.02.2005

Specialista na filmovou akci Michael Bay nasměroval svou produkční společnost na konkurenční žánr. Po předělávce Texaského masakru a vedle jeho připravovaného prequelu, si pod svou záštitu vzal také… (více)

Reklama

Nejčtenější novinky

Kaskadér propadl, přesto má napsané pokračování

Kaskadér propadl, přesto má napsané pokračování

06.05.2024

Kinaři teď nemají zrovna nejlepší časy. Blíží se totiž letní sezóna, která tradičně bývá nařachaná těmi největšími blockbustery a do pokladniček kin často nasype cenné zlatky. Jenže se zdá, že ta… (více)

Nejnovější novinky

Kathryn Bigelow chystá útok na Ameriku

Kathryn Bigelow chystá útok na Ameriku

včera

Je tomu již sedm let od té chvíle, co první režisérka, která vyhrála Oscara za nejlepší film, přinesla svůj poslední snímek Černobílá spravedlnost. Kathryn Bigelow, jenž se do filmových análů navždy… (více)

Zemřel Roger Corman

Zemřel Roger Corman

12.05.2024

Svět filmu přišel o jednu z ikon americké kinematografie, v kalifornské Santa Monice totiž zemřel legendární americký režisér, producent a scenárista Roger Corman. Bylo mu úctyhodných osmadevadesát… (více)

Americký Kancl dostane reboot s novým obsazením

Americký Kancl dostane reboot s novým obsazením

11.05.2024

A opět píšeme o pokračování slavné značky, nikoliv o novém originálním projektu. Snaha zlákat diváky na osvědčené způsoby zábavy a nedostatečná odvaha velkých studií se samozřejmě netýkají jen filmů,… (více)

Reklama

Reklama