Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný

Poslední recenze (15)

plakát

Tokio madžin gakuen kenpučó: Tó (2007) (seriál) 

Ani jsem neměl toto anime v hledáčku, ale na "9gag" byl příspěvek, že to stojí za to, což se mi zatím vždy vyplatilo. Bohužel se stalo tak jak to bývá, anime bylo úděsné, hlavně teda postava Misato Aoi, která mi lezla na nervy jen promluvila. Ostatní postavy byly nijaké a dalo by se říct na tento žánr vlastně hodící se. Děj byl zvláštně vlečen až do vrcholu. Autoři prostě vyhověli požadavku stanice, která to vysílala během sezony, a tak kvalita stojí víceméně za h**. Na pokračování se určitě dívat nebudu. Slabé 3*, ale poslední dobou mám problém s tím že jsem tzv. přesycen a najít anime, které by mě bavilo už není tak jednoduché jaké to bývalo dřív.

plakát

Odbor městské zeleně (2009) (seriál) 

Důvod proč jsem se na seriál začal dívat, Ron Swanson. Proč 4*, protože Ron Swanson. Bez Rona Swansona by tenhle seriál nebyl čím je.

plakát

Non non bijori (2013) (seriál) 

Mno po dlouhém odkládání jsem se nakonec odhodlal toto dílo shlédnout, dokonce jsem zvažoval, že budu pokračovat dále se sérií "Repeat", ale nějak jsem si během sledování uvědomil proč jsem to tak dlouho odkládal a že 12 epizod mi stačí. Ani nevím co jsem od toho čekal, jestli jsem od toho vůbec něco čekal. Jako hlavní žánr je komedie, ale tolik jsem se u toho nesmál, což si myslím je hlavní problém pro mě. Možná je problém, že nejsem cílová skupina. Bohužel se to nedostalo přes nějakou pomyslnou hranici, abych zvažoval lepší hodnocení, na anime-planet jsem dal 3,5*, ale tady půlky chybí takže musím za 3*.

Poslední hodnocení (1 732)

Reklama