Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Krátkometrážní
  • Animovaný
  • Drama
  • Dokumentární
  • Komedie

Obsahy (5)

Catopolis

Catopolis (2022)

Victoria Vincent a jej charakteristický vizuálny rukopis nám v tomto krátkom filme ukáže príbeh mačky Penny, ktorá sa preplieta svetom plným násilia či už v realite, obrázkoch televízie, alebo jej vlastnej novej práci.

Godzilla vs. Mito Komon

Godzilla vs. Mito Komon (1991) (studentský film)

Skupinke cestujúcich náhle skríži cestu Godzilla, ktorá začne útočiť a zabíjať svojím ohnivým dychom. Jej vyrovnaným protivníkom dokáže byť jedine démon Mito Komon, ktorého musia prebudiť. Ako dopadne tento súboj, v ktorom každú postavu, vrátane stĺpov vysokonapäťového vedenia, hrá jediný herec, tvorca zvukových kulís a zároveň režisér tohto ultranízkorozpočtového študentského kúsku Shinya Takeshita?

Pád

Pád (2018)

Víťaz ankety na Cartoon Brew o najlepšiu animáciu za rok 2018 predstavuje experimentálnu víziu o degenerácii sveta. Po tom, ako nebeské bytosti zostúpia na Zem, rovnováha sveta sa poruší. Kvôli tomu vedie tragický pád k stvoreniu dvoch zásadných protikladov – pekla a neba.

Kas maakera on ümmargune?

Kas maakera on ümmargune? (1977)

Zem je kulatá a důkaz je snadný. Stačí, když se vydáte jedním směrem a časem musíte dorazit na stejné místo. Toto tvrzení, kompas a odhodlání stačí klukovi, aby se vydal prožít dobrodružství a objevovat zvláštnosti světa.

Prokletí západu

Prokletí západu (2018) (studentský film)

Na osamelej farme kaktusov požiadajú tri vyplašené vtáčatá kovbojku, aby im pomohla zastaviť nepolapiteľného muža so sekerou.

Reklama

Časové pásmo bylo změněno