Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Krátkometrážní
  • Hudební
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Drama

Poslední recenze (6)

plakát

Idol (2023) (seriál) 

Podle názvu seriálu jsem usoudila, že by mohlo jít o super seriál, plný hollywoodského pozlátka a i jistá kritika na něj.   Dle mého názoru se nejvíce povedla první epizoda, kde se to ještě s nahotou a sexuálními úchylkami dalo snést, protože epizoda je o klasické dnešní pop star a to s čím se musí potýkat. Hlavní protagonistka se zprvu zdála, jakoby kopírovala životní strasti a osudy Britney Spears. I její "vizuální stránka", tak na mě působila. A kdyby se seriál ubíral tímto směrem, mohlo to být super drama o popově hvězdě. Avšak pak se do celého "děje" připlete The Weeknd a to je i ledovec, který seriál potápí. Neberte mě špatně, nejsem jedna z těch, co říká že The Weeknd neumí hrát, ale jeho postava není to, co bych si představovala. Taktiky jeho ztvárněné postavy, "sexem k úžasnému hlasu" v seriálu, na mě moc nezapůsobily, snad kdyby skoro v každé minutě nesouložili a Jocelyn (hlavní hrdinka) v kuse nevzdychala, dalo by se to snést. Opravdu se člověk musí podrobit "sadu masu", aby byl super zpěvák? To si ze mně děláte legraci, ne? Nahota je tu taky jistým způsobem problém, všeho moc škodí, a to platí i tady. Moc odhalený zadek, prsa, v jedné chvíli je Lily Rose Depp, která Jocelyn hraje, dokonce nahá, není to co bych asi vyhledávala.  Jestli tento seriál chtěl říct, že na výsluní se člověk dostane jen přes sex, vulgární texty písní, večírky, alkohol a drogy, tak to splnilo účel. Bohužel takto funguje dnešní zvrácený svět. Jak jsem již výše napsala, všeho moc škodí a kdyby toho zvrhlého bylo trochu méně v tomto seriálu, dala bych i tři, ne-li čtyři hvězdy.  Dvě hvězdy dávám ze dvou důvodů, jeden je právě zmíněná první epizoda, která je ještě v pohodě. A druhý za trauma ze ztráty matky, které Jocelyn prožila, z tohoto by se neměla dělat sranda a každý se s tím vyrovnává po svém, i když tady mi to přišlo nešťastné, jakým způsobem se s tím vyrovnala. S traumatem se dá přeci bojovat i jinak, než jen přes sexuální úchylky.  Jednou jsem zhlédla a stačilo.

plakát

Titanic (1997) 

Film je hezky zpracován a poukazuje nám historickou událost, prolínající se s romantickým podtextem zamilovaného páru Rose a Jacka, film se mi líbil z důvodu dobře zhotovených kostýmů a kulis, jenž dodávají filmu tu správnou atmosféru a divák se tak může snadněji dostat do děje.

plakát

Opravdový příběh hollywoodské hvězdičky (2008) (TV film) 

Co lze dodat k tomuto kinematografickém počinu? Je to průměrný televizní film, ve kterém vysvětlují jeho tvůrci, kam až sláva a to zlaté pozlátko Hollywoodu může zajít, když nemá stanovené mantinely. Hlavní hrdinka se zde snaží opět zařadit do běžného života po té, co byla na vrcholu slávy a opojení alkoholem. Snímek se mi líbil zpracováním formou vyprávění, kde můžeme slyšet, co si hlavní postava mladičké herečky myslí.

Poslední hodnocení (221)

W.I.T.C.H. - Season 2 (2006) (série) (S02)

05.11.2023

W.I.T.C.H. - Season 1 (2004) (série) (S01)

05.11.2023

W.I.T.C.H. (2004) (seriál)

05.11.2023

Zlatá labuť (2023) (seriál)

05.09.2023

Barbie (2023)

30.08.2023

Ash vs Evil Dead (2015) (seriál)

27.08.2023

Idol - Zpívající kočička a myší ocásek (2023) (epizoda) (E01)

23.08.2023

Idol - Dvojitá fantazie (2023) (epizoda) (E02)

23.08.2023

Idol - Úsvit (2023) (epizoda) (E03)

23.08.2023

Reklama