Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(7)

Dva hluboce věřící manželské páry si užívají poklidného života na texaském maloměstě, dokud někdo nevezme do ruky sekeru. (HBO Max)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (53)

Zajda. 

všechny recenze uživatele

Zklamání. Velmi zajímavá látka je bohužel utopena v přehnané stopáži, kdy úvodní tři díly pro mě byly vyloženě ubíjející. Postupně se to trošku vytáhne a gradace funguje parádně. Ale jsou to herecké výkony, co to celé tahají nahoru. Naprosto všichni podávají excelentní výkon, ale celému tomu samozřejmě kralují Olsen a Plemons. Jinak je to řemeslně super a dobovou atmosféru to má vlastně taky solidní. Ve výsledku je to pořád fajn minisérie, ale prostě se nemohu ubránit pocitu, že to mohlo být mnohem lepší. 6/10 ()

Kopi1 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem se od této série držel zpátky, protože to na první pohled nevypadalo na můj typ, ale nakonec jsem se do ní pustil a opravdu to za to stojí. Ano je škoda, že první dvě epizody jsou táhlé a vypadá to, že to bude nuda, ale tak od poloviny třetí epizody to nabere šťávu a obrátí se to na návykovou jízdu. Pak už jsem hltal každou scénu a nenudíte se ani na minutu. Všichni herci parádní, samozřejmě Elizabeth je zde skvostná a moc rád bych zde viděl i Oscara, protože si to podle mého zaslouží. Dále manžel a právník také velmi sympatičtí. Soudní proces byl proveden také velmi dobře a bavil mě po celou dobu. Pokud přemýšlíte, zda do této série jít, tak běžte. Po zdlouhavém úvodu vás to pořádně zasytí a vtáhne. ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Další z řady vysloveně vydařených minisérií podle skutečných událostí, kde hlavním tématem je vražda a hlavní důraz je kladen na hlavní postavu. Tu zde hraje Elizabeth Olsen a předvádí zde prakticky naprosto dokonalé herectví. Nicméně pravda, kdekdo by mohl říct, že první tři díly jsou takové oťukávací. Nicméně to sexuální napětí mezi dvěma postavami bylo doslova neskutečné. Hodně mě bavilo sledovat právě Elizabeth Olsen. Ten její pud lovkyně ji byl vidět na očích a bylo to až hmatatelné, vůbec jsem to Jessemu nezáviděl. Tam by kde kdo neodolal. Druhá polovina už je soudního rázu a více klasického. V celkovém duchu ale těžká spokojenost s dobře odvedenou prací. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

sem natolik bystrý, že mi až někdy ve třetí epizodě došlo, že se dívám na zpracování stejného případu, na které jsem koukal loni na Disney+, čímž sem se připravil o překvapení z vývoje a finále, nicméně i tak mě tahle verze příběhu Candy Montgomery bavila podstatně víc. Verze s Jessicou Biel sice nebyla špatná, ovšem zatímco tam mě opravdu bavil pouze první a poslední díl, tady mě to bavilo napříč všemi epizodami. Nejen, že je na Love & Death vidět větší péče (čti více peněz) a je lépe zahraná, ale tvůrci si dali o něco víc záležet na práci s charaktery, a i když je ze začátku tempo pomalejší, nakonec to vedlo k tomu, že jsem měl pro Candy vlastně pochopení a vnímal sem jí trošku jinak - pozitivněji než v Candy : Smrt v Texasu. Elizabeth Olsen je v hlavní roli skvělá a často jí stačí opravdu minimalistická gesta k tomu aby divák věděl co právě prožívá...70% ()

DonBraso 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Asi zůstanu co jsem psal už u čtvrtého dílu.Ano,od tohohle dílu se konečně dostáváme k jádru pudla o čem ten seriál bude.Bohužel je škoda, že když tři díly se někdo muchluje tak proč nemá i takovou váhu ta rána, která se stala.Spadneme vzápětí chvilko do deprese,ale už přichází soud, který poslední dva díly jedou,ale ten poslední tak nějak aspoň u mě slušně vyčpěl.Najednou mě seriál přestal zajímat, protože jsem asi tušil jak dopadne nebo nevím.Paradoxně ty začátky byly lepší než pro mě samotné slyšení.V seriálu vynikne skvělý casting a ten prostě drží laťku vysoko až do konce, přesto jak už jsem psal právě ta zbrklost k dějovýmu posunu vadila ze všeho nejvíc.Na plný počet ani náhodou,ale někde mezi třema čtyřma sekerama to je.75% ()

Galerie (67)

Zajímavosti (6)

  • Ve 13. minutě v kině promítají muzikálový film Grease (1978), přesněji scénu, ve které zazní píseň „Beauty School Dropout“, kterou nazpíval Frankie Avalon. (jirikzaboj)
  • Elizabeth Olsen v rozhovore prezradila, že sa jej ozvala Jessica Biel v súvislosti s tým, že obe herečky čírou náhodou hrajú v projektoch o tom istom príbehu, v tom istom čase a stvárňujú tie isté postavy, čo je mimoriadne veľká náhoda. Dovtedy sa herečky nikdy nestretli ani nerozprávali. Biel hrala v seriáli Candy (2022). (Arsenal83)
  • V súvislosti s vraždou sa spomína inšpirácia filmom, ktorý v tej dobe bežal v kinách - Osvietenie (1980). (Arsenal83)

Reklama

Reklama