Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sam přijde při zemětřesení o otce. Její tatínek se před svou smrtí oženil s přítelkyní Fionu, matkou dvou dcer. A tak má Sam rázem nevlastní sestry, a protože otec údajně nic na ni nepřepsal, celý majetek má v rukou Fiona. Sam je teď v posledním ročníku střední školy a chce jít studovat na univerzitu. Jenže macecha se stará o to, aby její nevlastní dcera místo přípravy na přijetí pořádně pracovala v rodinné restauraci. Sam si po večerech chatuje s jistým studentem z její školy. Oba však vystupují anonymně. Když Sam zjistí, že jejím vysněným přítelem je nejpopulárnější student jejího ročníku a úspěšný hráč fotbalu, poleká se a snaží se zůstat v anonymitě. Nakonec vyrazí na maturitní bál a jako pravá Popelka tady něco při útěku ztratí. Je to mobil a její vyvolený ho najde. Jenže Sam musí dál bojovat s nevlastními sestrami i macechou. Navíc najde vzkaz od svého mrtvého otce... (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (237)

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Film pre deti a mládež, ktorý oplýva americkými reáliami. Môže sa zdať prehnaný, ale ono v skutočnosti to v mnohých prípadoch v USA tak je. Je to romantická komédia bez väčších trápností s Hilary Duff, ktorú mám ako herečku rád. Skúste sa aspoň na chvíľu preniesť mysľou do detských čias, mládežníckych lások a potom možno trocha precitnete. Pekný rodinný film s myšlienkou a poučením pre deti a mládež. Roztomilý film s moderným príbehom starej známej rozprávky. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Tisíckrát ohraný příběh o holce, kterou všichni nesnášejí, každý se o ní otírá a hledá svého vysněného "prince"......nakonec samozřejmě vše dobře dopadne, "popelka" (Hilary Duff, která není žádná excelentní herečka, ale za to je moc hezká) získá svého vysněného a zlé maceše se vše vrátí. Přirovnal bych to k novodobému Mrazíkovi. ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 7/10 Efekty 8/10/// +Hilary Duff, ostatní herci, příjemná hudba, trošku obrazová podívaná, děj -někdy bohužel spíše bláznivá komedie, scénář, některé dialogy, hodně naivní/// Ale jo, je to celkem příjemný film, který se nestydí za námět a těžce jej kopíruje do moderního hávu. Přesto být to přirozenější a ne tak okatý, bylo by to lepší. Trošku zamrzí, že Jennifer Coolidge docela přehrává, alespoň já jsem z ní neměl dobrý dojem. Ostatní postavy jsou relativně v poho (tedy za předpokladu, že pominu jejich nereálné chování). Možná nejvíce mohu vystihnout Dana Byrda a jeho Zorra, vůbec ta scénka na tom plese byla zábavná. Film se snaží o hudební soundtrack, ale ten je pro mě rozpačitý. Některé melodie jsou trefné a pěkné, jiné hodně přeslazené, nevýrazné nebo nepatřičné. Ale pořád lepší než být bez hudby. A jak jsem již naznačil, pěkně se na to kouká. Snad jen mám dojem, že film jsem už viděl, tak nějak usuzuji, že bohužel není moc zapamatovatelný./// Celkem 73%/// ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Na začiatku sa mi páčili niektoré šteky, na ktorých som sa aj zasmiala (hoci neboli všetky super originálne, situačne boli nasadené skvele), ktoré sa však časom utopili v kilách cukru. Z rozprávok som asi vyrástla, aj keď túto mi odporúčala ešte o 4 roky staršia ženská s bohatými životnými skúsenosťami ako "úžasne milý film" a úplne sa pri tom rozplývala. Holt, každý potrebujeme v živote (a vo filmoch) niečo iné... Chad Michael Murray je síce celkom fešný, Dan Byrd je vyložený sympaťák, Regina King je vždy kočka a Jennifer Coolidge mám rada už od úlohy Stifflerovej "mámy" alias MCBP - ale aj tak mi moderná popoluška nestojí za viac ako 2*. Rozhodovanie je ťažké, lebo som sa neunudila k smrti, ale koeficient bavivosti rýchlo klesal. Prvých 40 minút je fajn, potom už len stále horšia rozprávka. A viete čo? Hilary Duff nemusím. ()

Estrellita 

všechny recenze uživatele

Zabijte mě, ale já protlemila skoro celej film a proto nemůžu jinak! :)) Ty hlášky jsou pro mě nesmrtelné, trapnost filmu chvílemi hraničí s nechtěnou parodií ale ve finále je tahle blbost naprostej skvost! :) Nebudu tady rozebírat, jestli Hillary umí hrát nebo jestli je tu plno klišé... Tady to absolutně není duležité! Just... enjooooooy! :)) ()

Galerie (94)

Zajímavosti (14)

  • Kvůli přípravě na řidičskou zkoušku Hilary Duff jezdila sama z jedné natáčecí lokality do druhé. (HappySmile)
  • Umělé nehty Jennifer Coolidge musely být přichyceny páskou, protože je alergická na lepidlo. (HappySmile)

Reklama

Reklama