Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 3: Svatba

  • USA American Wedding (více)
Trailer

Obsahy(1)

Skandální hrdinové, které milují diváci po celém světě, se vrací u příležitosti velmi významné události ve filmu Prci, prci, prcičky 3: Svatba. Jim a Michelle se berou. Stifler plánuje rozlučkový večírek a Jimův otec, samozřejmě, je vždy po ruce s nějakou skvělou otcovskou radou. Parta z filmu Prci, prci, prcičky je zpátky s další porcí nezaměnitelného obhroublého humoru. Jestliže tedy chcete zjistit, co po nocích nedělat v gay baru, pokud chcete slyšet, proč sex s babičkou nikdy není dobrý nápad a proč ochlupení pohlavních orgánů se svatebním koláčem tvoří špatnou kombinaci – jste na správném místě. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (498)

juta 

všechny recenze uživatele

Tak hodně jako tady jsem se nenasmál snad ani v jedničce. Podtitul může říkat to, že to bude jen slabé zakončení teenagerovského života se svatebním obřadem nakonec, ale opak je pravdou. Trojka je našlapaná do posledního kousíčku a opravdu jsem se tlemil celou dobu, až jsem musel zvědnout hodnocení z minula o další dvě hvězdy na plné. Stifler tady válel jako nikdy předtím. ()

Dudek

všechny recenze uživatele

Překvapivě naprosto pohodová komedie s povedenou druhou polovinou. Začátek velmi tápe a to po všech stránkách, ale spolu s přesunem přes polovinu se snímek záhadným způsobem uklidňuje - na čemž má nepochybně svůj obrovský podíl i stifmeister předstírání hodného chlapce. Podprůměrný scénář dává vyniknout neschopnosti Jesseho Dylana, který se s postem režiséra nepopral tak jak bych čekal. Jasné je tu většiny potenciálně povedených scén, kterým nezvládá dát ani špetku 'drajvu'. Velmi příjemná je ohraná scénka s návštěvou dvou pěkných striptérek propojená s (ne)zvaným hostem. Ač jsme ji mohli vidět již v několika jiných filmech, pričkám se daří dodat jí příjemný punc lehtivé vtipnosti. Ke konci se film bohužel dostává až do přílišné dospělosti, která má nejspíše symbolizovat i fakt, že z hlavního hrdiny se stává ženáč a je třeba přibrat trochu rozumu. ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Trojka je síce najslabšia, dospelacka a menej sprostá, ale stále je to sranda. Otváracia scéna sa drží tradícii Jimových trapasov, ale neskôr prejdeme do útlmu a ku svadbe, no rozlúčka zo slobodou mohla viac ponúknuť. Stara známa parta tiež nie je v plnej sile a vedľajšie postavy, ktoré sa vrátili v predošlom diely tu už ani nevidíme. Najviac zamrzí, že scenárista celej trilógie dal priestor len trom postávam - Jim, Stifler a Finch. Kevin je tu už skoro ako vedľajšia postava a Oz sa ani neukázal. Michelle a Jimov tatko občas dotvoria par vtipných scén a v závere sa objaví ešte Stiflerova mama, ale to je tak všetko. Väčšinu scén zachraňuje hlavne Stifler. Aspoň, že soundtrack sa zas podaril (Matt Nathanson - Laid) Inak je to fajn zábava, ktorej by padlo dôstojnejšie zakončenie (ktorého sme sa chvála bohu dočkali v Reunion). Stifler: Vole. To mě sere, že už mě nesereš. 85% - 4* ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Poslední díl trilogie American Pie. Další porce humoru, sexu, zábavy, trapasů a tentokrát i svatby. Stifler, Jim, Kevin a Finch jsou tu opět, aby nás pobavili. Tentokrát bohužel bez Oze. Herci jsou to pořád super a sem zapadnou skvěle. Co se týče svatby a průserů tentokrát, tak scény se přiostřují a trapasy nabydou velkých hodnot. Kluci odchází ze série a zakončují trilogii více než důstojně. Super hudba, super herci a boží humor. Velmi povedené i potřetí. "Díky? To celý bylo jenom kvůli díků....Nemáš zač, kazišuku!" ( 75 procenta ) ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

U třetího dílu této legendární teenagerovské ságy už je bohužel trochu znát kvalitativní úpadek. To, co tak výborně fungovalo v předchozích snímcích zde totiž z nějakého záhadného důvodu funguje jen z poloviny, pročež jste tu další polovinu nuceni sledovat poměrně trapné gagy a scény, což k původnímu duchu přechozích snímků vážně moc nepasuje. Škoda. PS: Tímto počinem pro mě na dlouhou dobu tato série skončila, jelikož další díly jsou jen přehlídka zoufalosti a nudy. „Hey, Mr. Party Guy, how ya doin'? Ya havin' a good time? Can I get ya a Gin and Tonic? Ring-Ring, oh hold on. Hello? Yeah? Haha! It's for you, it's GET TO WORK, FUCKER!“ ()

Galerie (134)

Zajímavosti (34)

  • Eugene Levy (Jimův otec) si mohl během natáčení upravovat své repliky. Podle režisérových slov, to bylo vždy ve prospěch filmu. (Stocki)

Reklama

Reklama