Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 3: Svatba

  • USA American Wedding (více)
Trailer

Obsahy(1)

Skandální hrdinové, které milují diváci po celém světě, se vrací u příležitosti velmi významné události ve filmu Prci, prci, prcičky 3: Svatba. Jim a Michelle se berou. Stifler plánuje rozlučkový večírek a Jimův otec, samozřejmě, je vždy po ruce s nějakou skvělou otcovskou radou. Parta z filmu Prci, prci, prcičky je zpátky s další porcí nezaměnitelného obhroublého humoru. Jestliže tedy chcete zjistit, co po nocích nedělat v gay baru, pokud chcete slyšet, proč sex s babičkou nikdy není dobrý nápad a proč ochlupení pohlavních orgánů se svatebním koláčem tvoří špatnou kombinaci – jste na správném místě. (Magic Box)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (498)

hansel97 

všechny recenze uživatele

Hvězdičku navíc musím přidat, protože oproti dvojce to alespoň nevařilo z ničeho a mělo to děj. Nebylo to žadný: "Hmm, nechce se nám vymýšlet scénář, tak jen ukážeme jak žili na vysoký a hotovo." Neříkám, že svatba je super nečekaný nápad, ale nejméně nápady na scénky jsou povedené a ať už se proti tomuto druhu humoru stavíte jak chcete, budete se smát. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Treti dil uz neni pribehove tak stupidni jako prvni dva, ale rozhodne necekejte nejakou inteligentni zabavu. Opet se vraci kompletni chlapecka sestava z predeslych dilu, v cele s pekelne vostrym Stiffmeistrem Seanna Williama Scotta. A samozrejme nechybi ani tatik Eugene Levy se svejma stupidnima radama. Jakmile je jeden z tehle dvou hercu na platne, strhava maximalne pozornost na sebe. A i kdyz je tenhle dil asi nejromantictejsi, presto se tu najde nekolik nechutnejch scen, jejichz vrchol je "cokolada", tohle byla asi jedina scena k zbliti, jinak sem se prakticky u vsech docela nasmal. Mezi podobnejma komediema se jedna o nadprumer. ()

Reklama

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Pamatuju se, jak se publikum v kině smálo ve chvílích, kdy mi to vtipné skutečně nepřišlo (třeba Stiflerovy fekální scény) a mlčelo, když já se příjemně nenáročně bavil (noblesní Finch hrající drsňáka a debilní Stifler předstírající slušňáka ve snaze dostat jednu a tutéž holku). Nějak tomu ale chyběl švih. ()

Eldrick 

všechny recenze uživatele

Pro mě osobně nejlepší díl série díky Stiflerovi, který tu dostává nejvíc prostoru, takže si Sean William Scott krade celý film pro sebe. Jeho hlášky a projev nemá obdoby. Válel jsem se smíchy po zemi. Svatba Jima a flétnistky je tu jen pro to, aby dala prostor pro rivalitu Finche a Stiflera. Babička, žraní psího hovna, holení koulí... prostě to má pořádný grády. Zaujalo mě občasný použití digitálu. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Zo zásady filmy pozerám v originálnom znení, ale proste pri prvých troch dieloch prcičiek je český dubing nenahraditeľný a Stifler tiež. Tretie pokračovanie sa mi zdalo byť zo všetkých častí najkomickejšia a Stiflerov výkon najlepší. Prcičky sú najlepšia filmová komediálna séria ......................Soundtrack Christophe Beck: 1. Times Like These - Foo Fighters [4:27] ,2. The Anthem - Good Charlotte [2:56] ,3. Forget Everything - New Found Glory [2:34] ,4. The Hell Song - Sum 41 [3:20] ,5. Swing, Swing - The All-American Rejects [3:55] ,6. I Don't Give - Avril Lavigne [3:38] ,7. Laid - Matt Nathanson [3:04] ,8. The Art of Losing - American Hi-Fi [3:23] ,9. Fever for the Flava - Hot Action Cop [4:04] ,10. Give Up the Grudge - GOB [2:59] ,11. Bouncing Off the Walls - Sugarcult [2:23] ,12. Come Back Around - Feeder [3:13] ,13. Any Other Girl - NU [3:25] ,14. Beloved - The Working Title [4:29] ,15. Calling You - Blue October [3:59] ,16. Honey & The Moon - Joseph Arthur [4:45] ,17. Into the Mystic - The Wallflowers [3:39] ()

Galerie (134)

Zajímavosti (34)

  • Pracovní názvy byly: American Pie 3 a American Pie 3: Piece of Pie. (Stocki)

Reklama

Reklama