Reklama

Reklama

Lovci duchů: Winchesterovi

(seriál)
  • USA The Winchesters
Trailer
USA, (2022–2023), 9 h 19 min (Minutáž: 43 min)

Tvůrci:

Robbie Thompson

Hudba:

Jay Gruska

Hrají:

Jensen Ackles, Bianca Kajlich, Meg Donnelly, Demetria McKinney, Nida Khurshid, Michael Tacconi, Drake Rodger, Trey Burvant, Jenna Harvey, Bridget Regan (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Než se Sam a Dean narodili, byli tu jejich rodiče John a Mary. Dosud nevyprávěný milostný příběh odhaluje, jak se John Winchester a Mary Campbellová seznámili a riskovali vše, aby zachránili svou lásku i celý svět. (HBO Max)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

Likan7 

všechny recenze uživatele

Bylo super na konci vidět starý známý tváře. Těch předchozích 12 a 3/4 dílů totiž nestojí vůbec za nic. Lovci duchů byla skvělá zábava, ale udělat prequel o rodičích bratrů byl blbý nápad od začátku. Nemá to vůbec ten feeling Supernatural, atmosféra není, monstra hnusný, scénář blbý, postavy i herci příšerný. Velký špatný a nedivím se, že po první sérii od toho všechna studia dala ruce pryč. ()

IceQueen

všechny recenze uživatele

Niečo na spôsob, ako keď si detváky z celej dediny pozrú v telke Poklad na striebornom jazere a plné dojmov sa pri lese hrajú na Indiánov. Rozdiel je hlavne v tom, že naša budúcnosť má menšie vreckové, takže miesto digitálnych tentononcov si musia vystačiť s čelenkami z hydiny a voiceover im nerobí Červený gentleman. Najvtipnejšie sú dialógy, v ktorých si dvadsiatnici odovzdávajú celoživotné múdra, takto na sklonku dlhoročnej kariéry. Zatiaľ nemám dopozerané a neviem, či niekedy mať budem. Jared môže byť rád, že ho Jensen do projektu nezapojil, aj keď Walker tiež nie je žiadne terno. ()

Reklama

Arkelion 

všechny recenze uživatele

Príbeh spoznania sa Johna (Drake Rodger) a Mary (Meg Donnelly) Winchesterovích. Obsadenie vôbec nie je zlé, príbehovo sa z toho dalo dostať viac, ale beriem. Seriál trpí na slabšom scenári, nevyvážene kolísajúcou atmosférou, nepresvedčivými hereckými výkonmi a početnými absurditami v scénach. kedy niektoré úkony nedávajú priveľmi zmysel. Taktiež je škoda, že nebolo viac vidieť prehlbujúci sa vzťah medzi ústrednou dvojicou, je to skôr tak v skrate prestrihané. Akčnosť celkom dobre zvládnutá plus skvelá hudba z Deanovho výberu. Chevi Impala ako nostalgická čerešnička pre fanúšikov pôvodného Supernatural. Hodnotenie - 60% ()

Tony.cs 

všechny recenze uživatele

Pro neznalého diváka docela ucházející blbinka. Pro fanouška Supernatural?... Peklo. Bez atmosféry, scenáristicky i herecky slabé, casting se úplně nepovedl a dialogy psalo pětileté děcko. Po všech stránkách strašný úpadek. A Dean, Bobby, Rowena ani Jack... Tu bídu už nemohl nikdo z nich zachránit. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Úplně by stačilo, kdyby to byl další Supernatural. Původní dějový rámec seriálu sice skončil pátou sérií a pak už se jednalo jen o nastavovanou kaši, ale i tahle kaše mi díky slušné atmosféře, povětšinou zábavným zápletkám, správnému mixu temnoty a humoru a především díky nesmírně sympatickým postavám velmi chutnala až do konce. A tohle je problém Winchesterů. Zatímco Supernatural měl od začátku ryze hlavní postavy jen dvě a postupně se nabalovaly postavy další, které přicházely a odcházely, aby zase poté přišly, tady je jich už od začátku poměrně dost a Mary s Johnem jaksi nemají tolik prostoru pro sebe a svůj vývoj - jak osobnostní, tak ve vzájemném vztahu. A vedlejší postavy jsou spíše protivné - jak Lata s příšerně otravným hlasem a akcentem, tak nebinární Carlos, který po většinu času působí spíše jako samoúčelná extravagantní komediální postavička. Interakce mezi nimi působí uměle a jejich osobnosti plytce. Pocitově to ani náhodou není ten starý dobrý stylový Supernatural, kde se cestovalo po celých Spojených státech, lovila se monstra, krev cynicky cákala na všechny strany, zatímco z toho všeho smrděl chlapský odér, po sedačkách se válely zalepené časáky s pornem a z nadupané Impaly řvala rocková muzika. Postavám jsem jednoduše jejich profesi absolutně nevěřil a může za to jak celkový dětinsky odlehčený tón seriálu, tak mizerné herecké výkony prakticky úplně všech. The Winchesters jsou více než spin-offem Supernatural jen další z řady generických variací na typickou the CW tvorbu ala Upíří deníky, která je navíc tentokrát fakt slabá prakticky ve všech směrech i s ohledem na svůj původ a žánr. Pravdou je, že celý seriál zachraňuje až závěrečný díl, kde se poprvé za celou sérii vrací závan toho, co jsem měl na původním seriálu rád a kromě řady vytoužených cameí přináší i celkem uspokojivé, i když v rámci SPN lore už notně přepálené, vysvětlení své vlastní podivné existence. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama