Reklama

Reklama

Dobré zprávy

(seriál)
  • angličtina Good News
Česko, (2022–2023), 41 h 48 min (Minutáž: 54–74 min)

Hrají:

Natálie Halouzková, Vladimír Polívka, Jan Fanta, Sára Rychlíková, Denisa Nesvačilová, Betka Stanková, Miroslav Šimůnek, Jan Komínek, Tomáš Weber (více)
(další profese)

Epizody(42)

Obsahy(1)

Bára Beránková (Natálie Halouzková) je obyčejná holka z vesnice, které se během dvou dnů zcela změní život. V zastoupení otce zachrání čest rodné obce Dolní Zahrádky a vyhraje lokální prestižní klání Traktorandál. To jí přinese nabídku na stáž v redakci populárního pořadu Dobré zprávy, Bára tak nastupuje do prestižní redakce a stěhuje se do velkoměsta. Příchodem Báry se v zaběhlé rutinní show začínají rodit nové nápady a pochopitelně se seznámí i s nepřístupným producentem Ondřejem Tomanem (Vladimír Polívka). O pozornost si ale říká i hvězdná moderátorská dvojice Zlatíček – Šimon (Jan Fanta) a Mona (Sára Rychlíková), dále sporťačka Gita Rosová (Denisa Nesvačilová), hodinová manželka Hermína Hesová (Alžbeta Stanková), rosnička Marián Tleskač (Mirek Šimůnek), bratři pekaři Tadeáš Tyl (Jan Komínek) a Tobiáš Tyl (Tomáš Weber), Karel Kunc (Igor Chmela) se svou talkshow Host Karla Kunce nebo bývalý válečný reportér Petr (Vojtěch Vodochodský). A zatímco je Bára mimo domov, její otec Jerry (David Prachař) a matka Miluška (Linda Rybová) musí řešit nově vzniklé ohrožení jejich farmy. Bratr Michal (Ondřej Rychlý) se s podporou Bářiny nejlepší kamarádky Fany (Darija Pavlovičová) učí být otcem dítěti, které možná ani vůbec není jeho. Michal totiž kdysi chodil se Sabinou (Kateřina Klausová), holkou z velkého města, a i když jejich vztah skončil, stále na ni myslí. Jednoho dne se Sabina objeví, a není sama, má těsně před porodem a tvrdí, že dítě, která se má každou chvíli narodit, je jeho – a Michal tomu bezmezně věří… (TV Prima)

(více)

Recenze (5)

mia.com 

všechny recenze uživatele

Jasne, ze to byla jednoducha traparna, ale oproti napriklad Zoo, to bylo s fajn herci a celkem pohodova sranda. Ovsem herecky hrajici Monu, Mirku a Andelu jsou bud hrozne osoby i v realu nebo hodne dobre herecky, protoze tem jsem mela chut vyliskat pokazde, kdyz jsem je uvidela. ()

KASUGI odpad!

všechny recenze uživatele

To už fakt hlava nebere ty primácké seriály. Všechno jak přes kopírák. Herci, lokace, hudba... Tu hudbu snad mají v nějakých mrazících boxech jako zmražené polotovary. Vytáhnou, strčí do mikrovlnky, ohřejou a aplikujou. Když se na jednom záběru objevila Rybová s Prychařem a do toho začlo hrát to veselé tidly fidly, byl jsem na 100% přesvědčený, že koukám na Doktory z Počátků. A ta čeština už ani nejde komentovat. Jako může mi tu nějaký pražák potvrdit/vyvrátit, že tam takhle už úplně všichni mluvíte? Třeba fízl mě u vás bude vyslýchat a bude se mně ptát, co ste dělal minulej tejden? Úřednice v bance mi oznámí, že vejplata příjde zejtra? Profesor na univerzitě se studentů zeptá na vzdálený, zmapovaný planety? Dyť to už je na pěst do tlamy. Paradoxní je, jak mají pražáci nás moravany za burany, ale u nás i na vesnicích uslyšíte pošťačku mluvit krásnou spisovnou češtinou, buránci jedni hele támhle vzádu viď. ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Když se podíváte na tvůrce seriálu od režie po scénář, tak jsou to pořád ti samí, kteří za sebou mají už jiné televizní veledíla typu: Doktoři z Počátků, Ordinace v růžové zahradě, Sestřičky Modrý kód, Modrý kód, dokonce šílený Kameňák, Slunečná i Zoo, Krejzovi, Přístav či Ohnivý kuře. Schválně jsem je tu vyjmenoval skoro všechny. Mění se totiž prostředí a ústřední zápletka, jinak je to ale pořád stejné. Jak dějové zvraty tak motivace hrdinů. Charaktery jsou vždy stejné: dobrák, hrdina, blbeček, mrcha, vlezdoprdelka atd. Způsoby, které hlavní postavy používají jsou pokaždé minimálně nepravděpodobné, spíše ale ubohé, trapné. Tvůrci dělají z diváka blbce. Nakonec Dobré zprávy jsou typickým příkladem toho, že divák prostě nesnese úplně všechno a tak neměl ani pořádný konec a nebude mít žádné pokračování. ()

Thairon 

všechny recenze uživatele

Za mě super seriál. Konečně se Česká Republika zmátořila z ohraného téma Doktořiny a pustila se do neznámých vod a vyšlo jim to. Nikdy jsem nebyl fanda seriálů jako je Ordinace nebo Ulice, ale tohle se opravdu povedlo. Se snoubenkou jsme odpočítávali minuty, kdy bude zase pondělí a budeme se moci dívat na další díl. Jen doufám, že se seriál udrží a rozhodnou se jednou pokračovat i když se říká něco jiného. ()

Galerie (130)

Zajímavosti (2)

  • „Tvůrci chtěli, abych si nechala zesvětlit vlasy, ale to se nepodvedlo. Odmítla jsem, protože jsem si je asi před dvěma roky strašně zničila, tak jsem to nechtěla opakovat,“ prohlásila Sára Rychlíková. (Duoscop)
  • Seriál se natáčel v malešických ateliérech v Praze. (SONY_)

Reklama

Reklama