Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Greg a Pam se chtějí vzít. Než k této události dojde, je vhodné seznámit rodiče obou snoubenců. K tomu se perfektně hodí společný víkend na ostrůvku rodičů Grega na Floridě. A tak Greg a Pam odlétají k rodičům Pam, aby je vyzvedli a společně pak odletěli k Jebalovým (rodina Grega). Jenže u Byrnesových je vše jinak. Otec Pam, Jack, se oběma snoubencům předvede s jeho novou hračkou - autobusem předělaným na luxusní karavan. Právě v tomto karavanu jsou Byrnesovi rozhodnuti dojet k Jebalovým. Jack tvrdí, že pro malého vnoučka Jacka bude cesta mnohem příjemnější. Jack a Dina Byrnesovi se totiž starají o dítě Pameliny sestry. A protože snoubenci nechtějí vyvolat zlou krev už dopředu, svolí. Za Jebalovými se jede autobusem. Když dorazí k Jebalovým, seznámení je pro Byrnesové poněkud zvláštní. Právník Bernie Jebal se věnuje kariéře a Rozalin Jebalová údajně učí jógu. Byrnesovi netuší, že Bernie se nikdy právnické kariéře nevěnoval a že Rozalin je ve skutečnosti sexuoložkou se zaměřením na sexualitu starých lidí. Jack a Dina jsou poněkud zaskočeni otevřeností, se kterou Jebalovi vyprávějí o svém sexu, sexuálním dospívání Grega i o jeho teenagerských sexuálních dobrodružstvích. Ke všemu Bernie rozbije Jackovi záchod v jeho karavanu, když se z něj snaží vylovit svého psa, kterého mu tam spláchl Jackův kocour. Soužití graduje ve chvíli, kdy Pam oznamuje Gregovi, že je těhotná, ale že si nepřeje, aby o tom zatím věděl její otec. Jack, který je přesvědčen, že syn hospodyně Jebalových, Jorge, je ve skutečnosti synem Grega, dochází k závěru, že mu všichni něco tají. Proto se rozhodne vpíchnout Gregovi drogu pravdy. Učiní tak na celorodinném večírku Jebalových. Greg se přímo při proslovu na jevišti přizná k tomu, že je Pam těhotná a že se mu velmi líbí jeho budoucí tchýně. Druhý den je naštvaný Jack rozhodnut odjet. Dina, kterou si  Rozalin získala výkladem své sexuální terapie, však odjet nechce. Prozradí tak, že Jack vpíchl Gregovi drogu... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (483)

lesumir 

všechny recenze uživatele

Tak jsme se dočkali i pokračování, oživením měla být dvojíce Hoffman & Streisand, ale přišlo spíš zklamání a trapnost. Stiller opět nepředvádí niv velkého, hraje na svůj průměr. De Niro jako vždy perfektní, jeho despotické sklony jsou zábavné a tvoří dokonalý kontrast s Fockerem Sr. "Jacku, můžu taky něco vyhlásit?"... "Ne, to může jenom lodní kapitán, ale Gregu, chceš si zatroubit?" ... "Jasně." ... "To může jedině lodní kapitán." ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Málo kdy se stane, že druhý díl absolutně převálcuje ten první. Se zařazením dalších dvou super postav jednoznačně stoupla kvalita filmu o pořádný kus. Tím pádem značně stoupla i zábava. Obsazení špičkové, hluchých momentů po skromnu. Chvíli jsem i váhal nad udělením * * * *. Nakonec přece jen dám * * * a budu se těšit pokračování. ()

Reklama

anais 

všechny recenze uživatele

Druhý díl přináší v podstatě to samé, jako díl první (a to není špatně!). Vtipy se z velké části točí kolem tchánova „kroužku důvěry“, a mladý Focker musí opět dokazovat že do něj patří. Příjemným osvěžením je hlavně Dustin Hoffman, který s přehledem přebíjí jakýkoliv pokus o vtip Barbary Streisandové. Je to příjemná zábava, která nikoho neurazí. Owen Wilson s panovou flétnou tomu vládne. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Pokračování komedie Fotr je lotr se nese ve stejném duchu jako první díl a přináší skoro stejné množství zábavy. Hlavní čtveřice zůstala nepozměněna, ovšem tentokrát se k nim ještě přidali Dustin Hoffman a Barbra Streisand. Právě Dustin Hoffman dodal filmu neskutečně zábavného ducha a zabavil mě po celou délku filmu...90% ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Překvapila mě záplava hvězd, protože to není žádné veledílo. A asi ty hvězdy jsou největšími tahouny snímku. V první půli humoru poskrovnu, vesměs trapnosti, co nepobaví. Chvíli jsem s tím bojoval, ale pak se přece jen i něco vtipného našlo. # příběh 6 | hudba 7 | humor 5 | akce 3 | napětí 1 | pustil bych si znova 4 ()

Galerie (36)

Zajímavosti (29)

  • Investovat do pokračování komedie Fotr je lotr (2000) až 80 milionů se producentům zjevně vyplatilo, už během prvního víkendu (24.-26. 12. 2004) zanechali diváci v amerických kinech 46,1 milionů dolarů, a protože se promítal už od středy, měl za první týden na kontě celkem 70,5 milionů. Výdělek prvního dílu - 166,2 milionu dolarů - překonal za dva týdny a celkově si z amerických kin odnesl téměř 280 milionů. (imro)
  • Na svatbě sedí Moses a Jinx spolu a ujídají kousek dortu. Cvičitelé dali k dortu trochu žrádla pro kočky a psy, aby obě zvířata mohla jíst blízko sebe bez jakéhokoli napětí. (veronikajel)

Související novinky

Stiller a Carrey sú použití

Stiller a Carrey sú použití

02.09.2005

Herec Ben Stiller (na obr.) a režisér Jay "Focker" Roach po spoločnej komédií Jeho foter, to je lotor! opäť spoja svoje sily a vrhnú sa do dlho odkladaného projektu s názvom USED GUYS. Jeho… (více)

MTV Movie Awards 2005

MTV Movie Awards 2005

07.06.2005

Štrnásty ročník odovzdávania filmových cien MTV Movie Awards moderovaný hercom Jimmym Fallonom sa už tradične blýskal hviezdnými menami, no zároveň sa (narozdiel od vážnych Oscarov) niesol vo veľmi… (více)

Reklama

Reklama