Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nick dokáže okouzlit každou ženu a dostat ji právě tam, kde ji chce mít. Jednoho dne se mu ale stane nehoda, po které začne slyšet, co si ženy opravdu myslí. S úspěchem začne tuto schopnost používat k vlastnímu prospěchu. Prvním terčem se stane nová ambiciózní kolegyně, která dostala jeho vysněné pracovní místo. Nick hodlá vydávat její nápady za vlastní, ale plány mu zkříží láska... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (626)

tron 

všechny recenze uživatele

Ležérne navoňaný Mel Gibson, silné ženy (Tomeiová, Huntová), vtipné scény (horúci vosk patrí zrejme k najdrsnejším akčným scénam, v akých Gibson kedy hral) a výborný ústredný námet (čo sa stane, ak arogantne samčí sukničkár začne počuť, čo si myslia ženy?) zachraňujú slabší scenár, prehnanú minutáž a priemernú ženskú réžiu. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Ako je už nepríjemným zvykom pri komerčných komédiách, musím povedať, že zo sľubného námetu sa dalo vytrieskať omnoho viac. Mohlo to byť viac vtipné, viac trefné, viac vulgárne a menej romantické. Proste priemer, ktorý sa snaží zapáčiť každému aspoň trochu, aby na to išli do kina všetci a príliš po ňom nebrblali. Natočil by som drsnejšiu dvojku, kde chlap bude skutočne vedieť, o čom ženy rozmýšlajú a nebude mu z toho dvakrát dobre. 12 rokov po jednotke je už iná doba a publikum, ktoré by to ustálo. ()

Reklama

ScreamJay 

všechny recenze uživatele

Mel je třída a to je jasný fakt. Položil sem si otázku, co mě na téhle komedii tak zaujalo no a odpověď? Je prostě originální. Já nemusím dostal šlupku elektrickým prodem abych věděl co si myslí moje sestra jež mě neustále častuje nejrůznějšími tituly, ale tohle celé, tedy ne to že si pustí fén do koupele, ale to že slyší neslyšitelné, to je právě tím originálem. někdo by namítnul, že tam musí být děsný zmatek, když do děje zasahují ještě ústy nevyřčené myšlenky, ale opak je pravdou. Svižně a hlavně (což je u komedií dosti podstatné) vtipně vedené dialogy stojí za mnou udané hodnocení. Takže se dobře bavte, já su du vyfenovat svůj sestřih :):) ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Skvěle obsazená romatická komedie, která má všechno co má správná romantická komedie mít. Netradiční zápletku, Mela Gibsona a skvělou chemii ústřední dvojce. Helen Huntová Gibsonovi víc než značně sekuduje. Skvěle se doplňují a dělají příběh uvěřitelným. Možným. No a o to snad jde ne? To je to hlavní. ()

kitano 

všechny recenze uživatele

Komedie prilis nemusim a tie americke uz vobec nie. Iste. Aj tu je dej poskladany z klise, avsak inak je film zalozeny na velmi originalnom napade, a obsahuje kopec vypecenych scen ktore ma vzdy zarucene rozosmeju (napr ked gibson zisti, ze aj ked dokaze pocut, co si zeny myslia, marne pocuva co si myslia dve blondyny-sekretarky, pretoze nemyslia vobec :)). Gibson je skvely a nebyt toho trapneho konca, mozno by to bolo aj za desat. 9/10 ()

Galerie (71)

Zajímavosti (15)

  • Ve scéně, kdy se Nick Marshall (Mel Gibson) skácí v koupelně k zemi, má na sobě černé punčocháče, ale když jej ráno probere uklízečka, tak má kolem pasu omotaný ručník, který v předchozí scéně strhl do napuštěné vany. (TaNya_)
  • Prvý film, v ktorom sa spomína internetová stránka eBay (založená v roku 1995). (Arsenal83)

Související novinky

Po čem (asijské) ženy touží

Po čem (asijské) ženy touží

04.06.2010

Čínský scénárista a režisér Chen Daming se rozhodl vrátit Hollywoodu „remakový úder“. Už tento týden začne s rozpočtem 5 miliónů dolarů natáčet předělávku romantické komedie Nancy Meyers Po čem ženy… (více)

Reklama

Reklama