Reklama

Reklama

Isekai de Cheat Skill o te ni šita ore wa, gendžicu sekai o mo musó suru: Level Up wa džinsei o kaeta

(seriál)
  • Japonsko Isekai de Cheat Skill o Te ni Shita Ore wa, Genjitsu Sekai o mo Musou Suru: Level Up wa Jinsei o Kaeta (více)
Trailer 1

Epizody(13)

Obsahy(1)

Jjúja Tendžú je celý život terčem šikany a opovržení všech kolem sebe, dokonce i svých rodičů. Aby toho nebylo málo, jeho dědeček – jediný člověk, který mu kdy projevoval sympatie – náhle zemře a Jjúja zůstane skutečně sám. Právě když se dostává do bodu zlomu, objeví se záblesk naděje v podobě skrytých dveří v koupelně. Tyto dveře mu umožňují obousměrný přístup do opuštěného domu v jiném světě, kde okamžitě získá statistiky a dovednosti podobné těm z her. Dům navíc kdysi patřil mudrci, díky čemuž má Jjúja přístup k pozoruhodným zbraním, vybavení a rostlinám s mimořádnými účinky. S těmito nově nabytými dary může kdysi neoblíbený Jjúja dosáhnout svého skutečného potenciálu a stát se nezastavitelným. (mikki089)

(více)

Videa (20)

Trailer 1

Recenze (5)

Jeoffrey 

všechny recenze uživatele

Mám dojem, že Miku neumí psát, nebo spíš že její styl psaní absolutně není pro mě. Tohle je po The Fruit of Evolution už druhé její dílo, které mi přijde jako absolutně pitomá směska všemožných nápadů naházených do jednoho příběhu bez ladu a skladu a bez jasného cíle a myšlenky v domnění, že z toho něco určitě vyleze. Nebo možná Miku i má nějakou myšlenku, kam chce svůj příběh dostat, ale topí ho v nudném balastu, nesmyslech, odbočkách a hloupém klišé, kdy vše balancuje na hraně srandy a totální blbosti. Navíc mají obě její díla naprosto stejný začátek o tom, jak se obézní a nepopulární klučina prostě jen tak lusknutím prstu stane tím největším rizzlerem v okolí a najednou mu všechno jen tak padá k nohám. Chápu, na jakou cílovku to míří a čí sny má tahle premisa plnit, ale mě tohle náhlé odměňování a nerealistická změna schopností i vzhledu, aniž by si to postava nějak víc zasloužila, nikdy moc nebavily a zase, je to (nejen) v dnešní době neoriginální a líné. Vydržel jsem tři díly, protože mě zajímalo, jak bude seriál pracovat s tím, že má hlavní hrdina přístup do dvou různých světů současně, ale když autoři místo toho radši najednou začali řešit modeling někde v obchoďáku, tak jsem si řekl, že na takový bullshit fakt nemám čas ani náladu. Navíc i z animace jsem měl rozporuplné pocity, nebyla vysloveně špatná, ale tím, jak měly všechny postavy hladkou a lesklou kůži a vůbec obecně dle jejich designů a stylu kresby jsem měl chvílema neskutečný dojem, že se dívám místo na anime na nějaký hentai. Tohle vážně není pro mě a jediné nad čím přemýšlím je, o kolik to bylo horší než třeba to The Fruit of Evolution. Určitě mě to dokázalo mnohem dřív otrávit… Drop po 3. díle a  max 3/10. ()

gumbo 

všechny recenze uživatele

Takové celé rozředěné. Příběh je hloupučký, postavy ploché, svět prázdný, animace statická a levná. Co je ale nejhorší je to hlavní "poselství", kdy se nám tu snaží někdo nakukat, že "krása je to hlavní a každý kdo něco získá bezpracně a bez námahy, tak si to zaslouží". Takový "hrdina" ikdyž se bude tvářit sebevíc ukřivděně a "cute" nikoho nepřesvědčí, aby mu vlastně fandil. Proč taky. Kombinace žánrů (chvíli isekai, chvíli slice o life, chvíli shounen atd...) a jejich bezmyšlenkovité přeskakování tomu také nepomáhá. Je to prostě laciná imitace všeho možného (která sice ke konci trochu chytá dech), ale určitě o nic nepřijdete, když ji úplně vynecháte. 30% ()

Reklama

KubaJ54 

všechny recenze uživatele

Isekai anime, které dokáže pobavit, ale vlastně se jedná o poměrně povrchní dílo. Doporučuji sledovat jako oddychovku, ale pouze pokud jste fanoušek isekai anime. Pokud nesplňujete obě podmínky, tak bych raději toto anime vynechal. Důvody, proč se nejedná o veledílo (spoilery !!!): 1. Nedomyšlenost reálného světa je zde velký problém. Nadlidské schopnosti a události nad kterými zůstává rozum stát, jsou na denním pořádku a všichni jsou s tím absolutně v pohodě a nikdo se tím nezaobírá. 2. Příběh jako celek na mě působí jako pohádka...hlavní hrdina se stává princem na bílém koni a vždy všechny zachrání (absolutně mi vadí absence negativních stránek hlavního charakteru) a vše dobře dopadne...nechápejte mě špatně, protože já často tento prvek vítám s otevřenou náručí (hlavně když potřebuji zlepšit náladu), ale u tohoto anime je to na škodu. Chtělo by to méně linelární zápletku a daleko více zvratů, které by měly dopad a dokázaly hlavního hrdinu či jiné postavy posunout vpřed. 3. Absence kvalitného záporáka...záporáci zde jsou vždy velmi povrchní a nezajímaví (samozřejmě jsou napraveni a je jim odpuštěno) 4. Postavy - klíčový prvek každého příběhu...zajímavá postava dokáže vyvolat sympatii/opovržení/ztotožnění se s postavou/smutek/radost/zmatení...jednodušeji, dokáže vyvolat nějakou reakci či emoci a udělat z ní důvod proč pokračovat v příběhu...tohle zde neexistuje...kult osobnosti? Ani zárodek. Propracované charaktery jednotlivých postav, které vám zůstanou v paměti? Určitě nehrozí. Je zde absolutně random vývoj postav (vývoj je silné slovo, ale co už), který absolutně nevyužívá svůj potenciál. Pár kladných bodíků: 1. Animace byla dle mého názoru povedená. 2. Dva světy: Skákání příběhů z jednoho světa do druhého bylo povedené a plynulé a navzájem se jeho dva životy ovlivňovaly. 3. Hůmor hlavního opatrovníka princezny mi seděl a jedná se o mou nejoblíbenější postavu z tohoto anime ()

Filip7410 

všechny recenze uživatele

Cestování mezi naším a fantasy světem zní jako zajímavý koncept s velkým potenciálem. Bohužel se jedná jen o snadno zaměnitelné fantasy s OP protagonistou a hromadou klišé, s nezajímavými postavami i celkovým příběhem, kde vůbec není využité to hlavní, což je nějaké smysluplné propojení těchto dvou světů. ()

DaweForeman 

všechny recenze uživatele

Isekai v trochu jiném podání než obvykle, ale přesto nic unikátního. Není to ani reinkarnace a ani přesunutí do jiného světa, ale je to vedeno formou oboustranného neustále aktivního portálu a vyprávění příběhu ve dvou rovinách, kdy hlavní hrdina přechází mezi dvěma světy - jeho rodným Japonskem a pak fantasy světem. Upřímně znám tenhle počin z mangy a proto jsem trochu rozčarován tímhle anime zpracování, kdy zpočátku to vypadalo celkem nadějně, ale ke konci už to začalo být tragický. Přeložená manga je pouze do určitého dílu a tak nemůžu posoudit úplně všechno, ale vím, že si to autoři anime dost upravili - k horšímu, ale drží se to tak nějak posloupnosti událostí. První díl je trochu vážnější s prvkem tvrdé šikany, ale později už je to spíše dobrodružné s romantickým prvkem, kdy vážnost se pomalu ale jistě vytrácí, až je z toho na závěr pohádka. Závěrečně shrnutí navíc poukazuje na to, že autoři anime se nechtěli dělat s dalším pokračováním a tak nahodili ono shrnutí bez dialogů a komentáře, které akorát diváka vyprovokuje v tom, aby si to spíše přečetl, než se obtěžoval s tím zpackaným podání - a je to celkem velká škoda, kdy to prostředí je velice zajímavé. Dalších pár věcí, které mě zarazili na tomhle anime jsou ony fantasy herní panely s popisky, kdy je tam spousta textu a velice krátké okno k jejich přečtení, takže si divák musí kolikrát dávat pauzu, aby si to přečetl. V tom je další kámen úrazu, protože kolikrát těhlech textů je tam docela hodně a neplní žádný velký účel, než nadbytečnost (vedlejší lore, který by mohl být zajímavý jen pro skalní fanoušky nějakého titulu, kdy v tomhle případě to není nějaké světoborné dílo s úspěchy z minulosti). Dále pak ještě také onen zvuk na konci každého dílu, kdy se objevila tabulka s názvem příštího dílu, kdy bylo vidět, že autoři trochu vykradli toto ze hry Dead Space. Čemu ale musím dát velký plus je animace, kdy má tohle anime unikátní styl, který jsem ještě nikde neviděl a vypadá velice dobře (až na to zpracování očí, kdy jsou přehnaně až moc od sebe). Bohužel je tu ale také 3D animace v bojových sekvencích, která vypadá příliš kýčovitě. Po hudební stránce je to celkem zajímavé. ()

Reklama

Reklama