Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Samantha je mladá dívka, jejímž jediným snem je chodit do normální školy, zbavit se vlezlých novinářů a vyhnout se vlivu svých rodičů, hlavně pak otce. Když je přijata na univerzitu, stojí jí v cestě jediná překážka. Její otec je totiž prezidentem Spojených států amerických! Dívku ale nemůže nic zastavit. Na univerzitu odjíždí a na pokoji se seznamuje se spolubydlící Miou, která těžko nese, že Samantha je místo ní středem pozornosti. Mia se jí snaží znesnadnit život, jak jen to jde. Samantha sledována tajnými službami všude, kam se hne, dokonce i na toaletě, a pod neustálým dohledem médií potkává sympatického vysokoškolského studenta Jamese, do kterého se šíleně zamiluje. James ale žije dvojím životem. Je totiž jeden z agentů americké tajné služby a byl povolán prezidentem na hlídání Samanthy. Zvládne dívka poznat sama sebe a dokázat otci, že se umí obejít bez ochranky? A jak bude reagovat na to, že James je tajný agent, který je na univerzitě jako její dozor? (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (60)

Fevas 

všechny recenze uživatele

Popis nás nutí si myslet, že je to jeden z těch hollywoodských snímků ze života dnešních teenagerů. Začátek nás nutí si myslet, že jde o pohádku. A průběh nás nenutí k ničemu, možná tak k přepnutí programu. Katie Holmes pro mě nic neznamená, za to mě zaujalo, ze ve filmu hraje Marc Blucas. Zatím jsem měla možnost ho vidět jen v Buffy, tak mě zajímalo, jak asi hraje v jiném filmu. No... scény typu "tohle nemůžeme" a "musíme si promluvit" mu šly vážně dobře. Akorát u toho žárlení mohl trochu přidat. Příběh má několik chyb, například skleněná průhlednost. Posledních dvacet minut, když už se tam stalo něco závratnýho, co hlavní hrdiny oddělilo, jsem jen čekala, kdy se konečně vynoří ten tupec s agentským odznakem a ti dva si padnou do náručí. Měla jsem pravdu. Na druhou stranu, ne úplnou. Celý příběh totiž skončí tak, že vlastně vůbec nechápete, co se tam právě stalo. To si scenáristi plánovali pokračování, nebo to tak rychle ukončili nad kafíčkem a doufali, že si nikdo nevšimne? Celkové hodnocení za téma, zpracování, herecké výkony, kulisy a kameru je tedy 46%. ()

bratr_jezek 

všechny recenze uživatele

Katie Holmes je asi jediné, na co se dá dívat v další variaci na to, jak to "slavní" mají těžké. Tentokrát jde o dceru prezidenta, která se asi "probrala z vakua" a nějak se rozhodla, že bude chodit na normální školu a bude normální náctiletá. Katie na náctiletou bohužel už nevypadá, její "zamilování" do prvního pořádného chlapa stejného věku se dá ještě pochopit, proč se ale on (agent, který chtěl být agent, tvořit dějiny stejně jako otec a děd) zamiluje do ní zavání otazníky. Další nepochopitelní jsou agenti, kteří hlídají opravdu vše, a pak jim najednou na konci filmu odjede Katie sama kamsi pryč. Americký pár představující elitu Ameriky je dvojice necharismatických přehrávajících trosek. První dáma se chová na jednu stranu jako matka, najednou ale začne křečovitě tlačit na dceru "přes mrtvoly". Jde totiž o znovukandidaturu otce. Proč e ale znovu chtějí stát "hlavou" Ameriky, když to jejich dceru ničí se nedozvíte, prezident tak, jak je zde podán by asi neprošel ani ve volbě na guvernéra. Pokus o vážnou tvář při řešení "krize s dcerou" se nedaří a pokusy o "zlidštění" prezidenta (tančí s dcerou, tajně oba chodí v noci na dort) zavání spíš otázkami, zda je to je ještě jen otec nebo má s dcerou nějaké "tajemství". ()

Reklama

haWranka 

všechny recenze uživatele

Katie Holmes není, nikdy nebyla a niky nebude dobrá herečka. V tomhle filmu to jenom potvzuje, i když vlastně ani nemá pořádně co hrát. Stupidita tohodle veledíla je tak značná, že jsem ani nebyla schopná vydržet do konce. Je opravdu smutný, že můj oblíbenej Batman hraje v týhle příšernosti... Jo a nevim jestli jsem nechápavá, ale přijde mi, že ten překlad názvu nedává smysl...? ()

Martiiiiinka 

všechny recenze uživatele

Hm, tak nevím. Nerada bych tenhle film úplně ztrhala, tvůrci mi k tomu ale tak obratně nahrávají, že se musím vcelku dost silně držet. Nebo jinak: příběh je slaboučký jako čajíček, vcelku nadějné herecké obsazení se snaží tak na 30% maximálně (což ruku v ruce s faktem, že scénář i režie docela aktivně zabíjí i ty momenty, v nichž by ti chudáci snad i rádi něco předvedli, výsledku dost zásadně škodí) a celkově tak film absolutně nepřekračuje hranice televizní zábavy na jedno odpoledne - no a přitom, buďme upřímní, zábavy, která zrovna dvakrát nepobaví... ()

etienne 

všechny recenze uživatele

Hrôza des...Forest, by sa mal po takomto niečom nad sebou hlboko zamyslieť a už nikdy viac nestáť za kamerou - jedine pred kamerou, lebo on je hlavne herec a nie režisér (to je z tohto filmu totalne jasné). Patetickosť, samozrejme "skvelé" ju es end ej, strašne slabučký scénar, námet, bizarne odporné herecké výkony...no radšej sa tomuto kúsku vyhnite, ak máte svoje duševné zdravie radi... ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Původně měl k tomuto filmu připravovat hudbu známý hudebník Michael Kamen (soundtracky Robin Hood, Smrtonosná zbraň, atd.), ten však neočekávaně 18.listopadu 2003 ve věku 55 let zemřel a tak podle jeho poznámek dokončili soundtrack jeho kolegové. Tento film je mu věnován. (Quido)

Reklama

Reklama