Reklama

Reklama

Dva a půl chlapa

(seriál)
TV spot 9
USA, (2003–2015), 91 h 41 min (Minutáž: 19–42 min)

Hrají:

Charlie Sheen, Jon Cryer, Angus T. Jones, Holland Taylor, Marin Hinkle, Conchata Ferrell, Ryan Stiles, Jennifer Taylor, Ashton Kutcher, Jane Lynch (více)
(další profese)

Série(12) / Epizody(261)

Obsahy(1)

Charlie je bohatý starý mládenec s domem na pláži, který s lehkostí dostane každou ženu. Jeho spokojený život v Malibu je ale narušen, když se k němu nastěhuje jeho bratr Alan, který se právě rozvádí. Alan navíc není sám - má osmiletého syna Jakea. A ten dá Charliemu teprve zabrat... (TV Nova)

Videa (97)

TV spot 9

Recenze (1 194)

dex2man 

všechny recenze uživatele

Chlapi jsou velmi pohodový sitcom, který u mně plní ve všední dny funkci "pozdního večerníčku". Dokáže totiž pobavit a pozitivně naladit. Sám jsem mile překvapen jak mě to baví, protože popravdě spousta humorných momentů jako narážky na "milovanou maminku" a verandové návštěvy Charlieho "přítelkyně Rose" se pořád opakují. Ale Charlie to vždy okoření dokonalou hláškou či grimasou, že se smích dostaví i když nechcete. Většina situací je postavena na povahovém kontrastu a rozdílech mezi bratry. Alan je upjatý, úzkoprsí, ale spolehlivý nervák, kterého vykopla manželka a jiná o něj nezavadí. Oproti Charliemu, který má namrd..o víc, než on načůráno naprostý opak. Charlie Harper je prostě pohodář co rád chlastá, dobyvatel dámských kalhotek, který nestojí o závazky, hraje na piáno přiblblé reklamní znělky a se starostmi si hlavu neláme. Pohodář, který hláškuje tak často, jak mění košile . Tedy neustále. ()

BoPo 

všechny recenze uživatele

Voči tomuto seriálu som mal predsudky. No prekonal som ich, dal mu šancu a bol som skutočne prekvapený. Charlie nič nerieši, Alan rieši všetko. Protiklady vytvárajúce každodenné situácie, ktoré stoja za pozretie. A ako bonus poskytujúci vždy zážitok stojaci za úsmev, slúži malý veľký Jake. A zo všetkých vedľajších postav, ktorých bolo teda požehnane, je jasnou kráľovnou Kandi. ()

Reklama

Spiker01 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Na tento seriál se dívám od doby, co to koupila nova a pořád mě to neomrzelo. Kdo viděl alespoň jeden díl, tak asi ví o čem to je. No, mladší bratr Alan bydlí u zazobaného staršího bratra Charlieho v Malibu. Je rozvedený, ma víkendy přijíždí jeho syn Jake. Každý má samozřejmě své specifické vlastnosti, např Alan je skrblík, co navíc odvádí vysoké alimenty a Charlie je sukničkář, který má problémy s matkou, což je další důležitá postava. Charlie v pozdějšího sériích dává najevo, že u sebe Alana nechce a nebojí se to na něj kdykoli vytáhnout. Myslím si, že všechny série jsou na stejné úrovni, akorát ten Jake už není tak dobrý, jako když byl v pubertě. Zásadní zvrat přišel v deváté sérii, kdy kvůli problémům s alkoholem a neshodám se studiem odstoupil ze seriálu Charlie Sheen a nahradil ho Ashton Kutcher. Což byla nemilá zpráva, protože Charlie byl výbornej. Na druhou stranu tvůrci v deváté sérii přišli s novými nápady a dokázali pobavit. Nyní pokračuje seriál 10. sérií, která prozatím na kvalitě neztrácí, tedy vzhledem k sérii deváté. 11. série už ale byla bída a ta 12? Škoda mluvit. Jenže ty první byly tak úplně jinde a boží, že to hodnocení musím nechat...100% ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Musím konstatovat, že naprostá většina úžasných, superpeckových, populárních seriálů za posledních 10 let mě nenadchla. Dva a půl chlapa k nim patří taky - i tohle je seriál, který rozhodně nemusím vidět celý, stačí mi sem tam kousek (myšleno jeden díl), abych viděl, že se nic zásadního nemění, humor je stále podobný, herci vesměs také... Čisté tři. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Komédia plná vtipov (aj keď sú väčšinou pre dospelych), ktorá ma každou časťou poteší a rozosmeje. To dokáže len malo ktorý. Skvelý humor, Jon Cryer, obzvlášť skvelý Charlie Shenn a vynikajúci slovenský dabing! 1 - 8. Séria - 100%. Bez Charlieho je to slabšie, ale vtipy a Alan ostávajú rovnako dobré. 9. séria - 70%, 10. séria - 80% , 11.séria - 85%, 12.séria - 70% ()

Galerie (1 671)

Zajímavosti (912)

  • V epizodě Vousy (2012) cca v čase 12:39 se Alan (Jon Cryer) zmiňuje Waldenovi (Ashton Kutcher) o tom, že má vasektomii, ke které ho přinutila první žena (Judith - Marin Hinkle). V epizodě Na plakátech nikdy neprší (2007) chce ovšem Alan dítě s Kandi (April Bowlby) cca v čase 15:20, což by po vasektomii nešlo. V celém seriálu se Alan několikrát dostane k rozhovoru o dětech, ale nikdy jindy se o vasektomii nezmíní. (PatrikP4)
  • Miley Cyrus (Missi) sa kvôli postave v seriáli vzdala svojich povestných kučeravých vlasov. (matthew.17)
  • Názov každej časti je úryvok zo scenára. (ashtarsk)

Související novinky

Sprostý méďa Ted se dočká seriálu

Sprostý méďa Ted se dočká seriálu

11.06.2021

Užili jste si sprosťáka Teda v jeho prozatím dvou celovečerních filmech? Pak vám jistě udělá radost, že se populární postava dočká také televizního zpracování. Streamovací služba stanice NBC Peacock… (více)

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

Zemřela oscarová herečka Cloris Leachman

28.01.2021

Z Kalifornie přišla smutná zpráva, ve věku 94 let totiž včera filmový svět opustila americká herečka Cloris Leachman. Zprávu o úmrtí médiím předala její manažerka Juliet Green. Ve filmu se Cloris… (více)

Zemřel herec a režisér Carl Reiner

Zemřel herec a režisér Carl Reiner

30.06.2020

V požehnaném věku osmadevadesáti let opustil filmový svět americký herec, režisér a scénárista Carl Reiner. Zemřel z přirozených příčin v noci z pondělí na úterý ve svém domě v Beverly Hills, jak… (více)

Supergirl obsadila Lexe Luthora

Supergirl obsadila Lexe Luthora

17.11.2018

Supermanův nejslavnější záporák míří do seriálové Supergirl od CW. Ikonického Lexe Luthora v seriálu ztvární Jon Cryer, jehož bude asi většina diváků znát jako Alana ze seriálu Dva a půl chlapa.… (více)

Reklama

Reklama