Reklama

Reklama

VOD (1)

Čtyři chlápci z LA a jejich monstrózní úspěchy a ďábelské propady na poli hudební superslávy v otevřeném životopisném filmu podle bestselleru skupiny Mötley Crüe. (Netflix)

Videa (1)

Trailer

Recenze (208)

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Netflixovská odpověď na Bohemian Rhapsody, v hlavní roli Mötley Crüe. Název skupiny jsem znal, ale jak jsem během sledování a poslouchání hudby zjistil, tak o žádné z jejich písniček nemůžu říct to samé. I tak jsem se bavil, protože film podle mě nebojácně zachycuje jaké to bylo být rockovou hvězdou ke konci minulého století. Scéna s Ozzym nebude nikdy zapomenuta (i když se o to určitě bude spousta diváků snažit). Byla to neskutečně šílená jízda, i když ke konci trochu vyměkla, ale to je asi údělem vývoje. Nejspíš jeden z nejlepších filmů, co Netflix zatím vypustil. ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Slogan sex drogy a rocknroll nikdy nesedl žádné jiné kapele tak moc, jako právě Mötley Crüe. Je tedy více než zřejmé, že snímek pojednávající o jejich vzestupu, tvrdé muzice a životnímu stylu bude právě v tomto duchu. První polovinu snímku The Dirt tomu tak i skutečně je. Tato část je divoká, bez zbytečných zákrut a má i to správné vysokooktanové tempo, díky němuž Vám dojde, jak šílený život tato kapela vedla. Za zmínku zde rovněž stojí i skvěle nasnímané koncerty a výběr ústředních herců, což výsledný dojem ještě více umocňuje. Je ale vážně velká škoda, že druhá polovina snímku se zvrhne v šablonovitou podívanou o nápravě a cestou za střízlivostí. Jistě, v knize tato část zřejmě nebude tak rušivá, nicméně ve filmu působí vážně hodně uměle a nepatřičně. Kéž by tvůrci snímku tuto část vypustili a věnovali celý počin divokému stylu a tvrdé muzice jako v polovině první. Výsledný produkt by pak určitě vypadal daleko lépe. Ale i přes tento "nedostatek" se jedná o skvělý hudební film, který fanoušky kapely i úplné laiky vtáhne a už nepustí. Skvělá práce! (Netflix) „We wanna knock people on their asses and we gotta give them a show. I'm talking like on stage or in clubs. The fans, they're dying for some anarchy. So let's give it to them.“ ()

Reklama

klukluka 

všechny recenze uživatele

Tahle kapela mě totálně minula, protože v době jejího vzniku jsem se vydal na cestu Depeche Mode & spol. Film o ní jsem dnes ale naštěstí viděl. Je to perfektní jízda! Doplním si po ní i tu mezeru v hudebním vzdělání. Jinak velká poklona stvořiteli, poskládat nás tak, abychom přežili to, co kluci z Mötley Crüe, to chce vážně fištróna. ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Na začiatok treba povedať že som fanúšik Mötley Crüe, takže hodnotenie je viac subjektívne ako pri iných filmoch. Inak ale môžem objektívne povedať, takto by vyzeralo Bohemian Rhapsody bez cenzúry. Film kde fráza sex, drogy, rocknroll vystihuje 90% celého príbehu. Nechýbajú ale aj scény s emočným presahom a aj keď aj tu sa nájde klišé, stále ide o najodvažnejsi a obrazovo najvulgárnejši biografický film aký som zatiaľ videl. Kto ma rád rockovú hudbu, nemôže byť sklamaný. ()

zsn 

všechny recenze uživatele

Tohle je hudba, co jde absolutně mimo mne. O této kapele jsem za celý svůj život neslyšela, a že jsem na světové hudbě odkojená... Nicméně - ani po tomto filmu mi tato muzika nic neříká. Osudy ale měli pestré a dokázali porazit všechny své ďábly - všechna čest, to se při slávě a penězích těžko zvládá - musí zde být motivace z venku - manažer etc. - někdo, kdo vám natluče do hlavy, že vaše sláva a peníze nejsou věčné a nelze se ufetovávat donekonečna. Sami to totiž nepochopíte. Se závislostmi se potýkala každá kapela, protože kdo na čisté hlavě vytvoří hit... Takoví The Doors a jejich alternativní psychedelické songy - z těch jste sjetí životem jen si je pustíte. Hnüs neměl dobré obsazení. Herci byli nemastní. Ten blonďák Vince vypadal jak Kurt Cobain. Iwan Rheon ze Zmetků má univerzální "mimo" výraz, se kterým mě už se_e. Machine Gun Kelly nakonec není takovej vůl, holt má v reálu jen 32, odpouštím mu tedy jeho módní kreace na veřejnosti. Stejně ale nevím, kam Megan Fox dala oči. Jako film pěkný. Nebo spíš - zajímavé osudy, zpracování a obsazení filmu je totiž slabota. ()

Galerie (11)

Zajímavosti (5)

  • Natáčelo se v USA ve městech New Orleans a Los Angeles. (BMW12)
  • Na začátku filmu, kdy se píše rok 1973, má mladý Nikki Sixx (Douglas Booth) na židli první vydané album od skupiny KISS, které vyšlo v roce 1974. (HonzysKISS)

Reklama

Reklama