Reklama

Reklama

Quackbusters kačera Daffyho

  • USA Daffy Duck's Quackbusters (více)

V tomto kačarovném animovaném filmu si kačer Daffy otevře agenturu na krocení duchů “Ghúlové jsme my”. “Je to otázka nabídky a poptávky,” vysvětluje stopař duchů. “Mí klienti nabízejí duchy, já vyžaduji peníze.” Uvidíte kačera “Za prachy udělám všechno” Duffyho nabízet své služby v televizi, také je povolán na pomoc kačeří dámě, posedlé zlým duchem, dále přijde duchařský pakt se Zedem Toppelem na strašidelné lince důvěry, a – když už mluvíme o nevstřícném publiku, Daffy se coby zpěvák sentimentálních šlágrů pokusí rozehřát noční klub transylvánských zloduchů. K veselému vymítání se připojí králíček Bugs, prasátko Porky, Tweety a Sylvester a většinu hlavních rolí v originále namluvil, se svým obvyklým mistrovstvím, Mel Blanc. Celá parta je tu – takže bude legrace. U Quackbusters kačera Daffyho budete kvákat smíchy! (Magic Box)

(více)

Recenze (35)

drkaldj 

všechny recenze uživatele

První příběh na úvod stačil. Daffymu se zdál sen o příšerách. 4* Druhá část je tvořena z několika  (na začátku) krátkých skečů, kde je Daffy prodejce. Nakonec se dostane k jmění a začne ho pronásledovat duch, tak si založí firmu na vyhánění duchů a příšer. Porky jede do strašidelného hotelu Sylvestr jede s ním. Daffy bude vymítat kachní slečnu. Buggs navštíví Transylvánii. Potom králík s kačerem pojedou do Himalájí za sněžným mužem. Nakonec budou lidi šílet, když uvidí malého slona. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

V popisu chybý horor:-) Ne vážně jako malej jsem měl lehce nahnáno. Ježiš to byly časy. když jsem to viděl dnes to znamená asi po 8 letech co jsem to viděl naposled znova, tak jsem se bavil úplně stejně. Tenhle film jsem jako malej miloval, i když sem tam je scéna vystřihlá ze starších povídek(třeba Porky přespávající ve strašidelným domě). Jako malej jsem nesnášel scénu s Tweetym a koucourem v baráku kde se Tweety měnil na Hydea:-) Ach jo to byly časy. ()

Reklama

tuberatanka 

všechny recenze uživatele

Dobre, tento film má pre mňa skôr nostalgickú hodnotu. Ale funguje to prekvapivo dobre aj ako zlepenec scénok - možno dokonca lepšie, než keď by to malo byť robené ako celok. Postavy sú výborne vykreslené a skvele nadabované. Okrem situačného humoru je tu občas aj zaujímavý satirický podtón. Myslím, že toto mám stále radšej, ako väčšinu disneyoviek:) ()

KoRner 

všechny recenze uživatele

Daffyho pribehy boli vždy pre trošku staršie publikum. Veď ktorý rodič by dával deťom za vzor káčera, ktorý je samoľúby, nemá rád všetkých okolo seba a jediné čo ho zaujíma je ako zarobiť čím viac peňazí?! A presne preto je taký obľúbený a dá sa na neho pozerať cez polstoročie. Príbeh je naozaj super poskladaný s najlepšími dielmi a preto sa nedá inak ako 5* pre najväčšieho štramáka z dielne Looney Tunes. ()

fiLLthe3DD 

všechny recenze uživatele

Krom naprosto nudného a trapného songu v úvodu absolutní spokojenost - byť snímek nenabízí nikterak zvlášť propracovaný příběh (jedná se o několik strašidelných grotesek ze série "Looney Tunes" , spojené jsou tématem detektivní kanceláře kačera Daffyho, která se specializuje na paranormální jevy), tak i přesto je jeho sledování nesmírně zábavné. Animované násilí je poměrně decentní, ovšem překvapí "hororová" atmosféra (na Tweetyho po vypití "Hydeova" lektvaru nebyl hezký pohled) a vtipné hlášky pobaví, zejména špičkování mezi Bugsem a Daffym. Zdaleka nejlepší jsou však animace a kresba - vždy jsem obdivoval ten kontrast mezi postavami a pozadím, obojí má poněkud jiný "look" a to jsem u "Looney Tunes" vždy obdivoval. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama