Reklama

Reklama

Tajemství džungle

všechny plakáty

Obsahy(1)

Raymond, který žije v Jižní Americe, telefonuje svému bratrovi Jamesovi do USA a naléhavě ho prosí, aby za ním ihned přiletěl. Má sebou přivézt vzácný tác z mayského období, který patřil jejich matce. Zástupce šerifa James Weeler ovšem netuší, že Rayovi hrozí smrtelné nebezpečí, protože se ocitl v rukou bezohledných gangsterů. O den se zpozdí a najdete svého bratra surově zavražděného. Setkání s půvabnou archeoložkou Catherinou a místním boháčem Felonem mu leccos objasní - tzv. Viverův tác, který kdysi vytvořil španělský zlatník a mayský zajatec, má dvě části a spolu s jeho dopisem ukazuje cestu k bájnému zlatému městu. Felon na Jamesův nátlak zorganizuje výpravu, která má odhalit tajemství ukryté po staletí v džungli. Po mayském zlatě však touží i nebezpeční desperáti. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (5)

Dárius 

všechny recenze uživatele

No prostě:fandům Roberta Patricka by tenhle snímek ve filmotéce neměl chybět.Akční archeologický snímek.Poentou něco mezi "Indiana Jones" a "Lara Croft".Ale co do ohlasu diváků-tam se nemůže měřit ani s jedním z nich. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Docela neznámej dobrodružnej filmík z Robertem Patrickem na kterej jsem narazil čirou náhodou. Indiana Jones to sice zrovna není, ale má to obstojnou kvalitu a na jedno zkouknutí to rozhodně nijak nepohorší. Robert Patrick je fajn a já se u toho nenudil, což je to hlavní a nejdůležitější.50% ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Scénář - Desmond Bagley a Denne Bart Petitclerc. Hudba - Paul Rabjohns. Díky Robertu Patrickovi jsem se dostal k tomuto dobrodružnému archeologickému snímku. Čekal jsem nějakou hrůzu, ale nakonec to bylo velice povedené. Režie - H. Gordon Boos ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Televízne pôsobiaca variácia na Indiana Jonesa, ale jediná vec ktorá sa dá pochváliť sú exteriéry. Zápletka s táckou na ktorej je mapa ku kope zlata je podaná nudne. Žiadne strhujúce putovanie v džungli s množstvom nástrah sa nekoná. Postavy sa skôr len tak poflakujú v nejakom lesíku. Robert Patrick sa v tej dobe po hereckej stránke stále ešte len hľadal, alebo proste čakal, kým zostarne do úloh charizmatických starších veliteľov. Chiara Caselli je pekná, ale len kvôli nej nebudem pridávať hviezdičky a akcie je minimum a je fádne natočená. Naviac sa záporáci správajú jak totálne neschopní idioti, takže sú skôr k smiechu. Výsledok mi pripomína filmy R. Ellis Fraziera. Okrem lokácii film nič iné neponúka a na tie ja fetiš nemám. 2/10. ()

Zajímavosti (1)

  • Natáčení probíhalo v San Jose na Costa Rice. (Terva)

Reklama

Reklama