Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Připravte se na bláznivou komedii v produkci Ivana Reitmana! Nyní uvidíte nic neskrývající necenzurovanou verzi se vším, co vám v kině neukázali! Joshova (Breckin Meyer) dlouholetá přítelkyně Tiffany začala studovat na jiné univerzitě než on, což je na delší dobu odloučilo. Denně si telefonují, když však jednoho dne Tiffany přestane odpovídat na vzkazy, začne mít Josh pocit, že už jí na něm nezáleží. Nechá se svést přitažlivou Beth (Amy Smart), ale jejich dovádění je natočeno videokamerou a aby toho nebylo málo, je tato videokazeta plná sexu omylem odeslána Tiffany. Zoufalý mladík se rozhodne předhonit pošťáky a vydat se spolu s přáteli na 1800 mil dlouhou cestu do Texasu, aby videokazetu zadržel... (Bonton Home Entertainment)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (389)

hroubek 

všechny recenze uživatele

Todd Phillips nám ukazuje, že i na začátku kariéry měl dost nápadu a cit pro komediální scény. Kdysi jsem tento film viděl, teď jsem si ho po letech  zopakoval a zub času se tedy dost podepsal. Není to špatné, ale žádné komediální terno to taky není. Herecky je to fajn, několik hodně slušných scén, a efektivně použitá nahota. Nicméně to nejlepší Phillips vytvoří za pár let s dalšími filmy. ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

1065. hodnocený film: Kolikrát jsem viděl film s podobnou zápletkou, ale kolikrát to už u mě zafungovalo? Viděl jsem horší filmy, ale i daleko lepší. Snímek svou originalitou a ani vtipností na "prcičky" nemá, ale pobavil mě náramně. 4* mu dám, i když jsem ho tu sepsul. Spíš to vidím tak, že s odstupem času bych asi hodnotil přísněji. 4* ()

Reklama

fantoci 

všechny recenze uživatele

To je prostě kultovní film. Kdo neviděl road trip tak nezažil nic skvělýho. My jsme podle něj dokonce pojmenovali svoje hromadné chlastací akce. Tohle je film co za to stojí. Pes co hulí trávu, černoška s obrovskejma bombarďákama, jeden obří had,onanie jinak a jedna špatná videokazeta. A Road Trip může běžet a běžet. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Vo svojej dobe veľmi vtipný a zábavný cestovný film s riadnou dávkou sexizmu, ktorý sa veľmi podobá Prci prci prcičkám, vo svojej dobe zapadol do rady pubertálnych filmov, ktoré svojou trápnosťou, hlúposťou a jednoduchosťou bavili, navyše v ňom hral mne sympatický Seann William Scott a veľa zaujímavých blondín, ale stále je to hlúposť. Sú to vulgárnosti a naozaj taký fekálny humor s celkom zaujímavým koncom a napriek svojej naivite to bolo zábavné, nie je to nadčasový humor, ale stále sa na tom dá aspoň mierne zabaviť, je to svojsky šialené a neodsudzujem to úplne. ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Můžou za to hlavně ujetej Tom Green (krmič) a DJ Qualls (vychrtlina), částečně i Seann William Scott (nikdo už mu asi neřekne jinak, než Stifler - přičemž v této komedii je lepší, i když stejně zhovadilej) a několik dalších velmi vtipnejch postaviček (obzvlášť obsluha motelu, chchch). I ti ostatní jsou docela vtipní. A tak nám vznikla fakt dobrá komedie a několika skvělejma hláškama a fórkama. Viděl jsem to po letech znovu a libilo se mi to uplně stejně, jak tenkrát. ()

Galerie (35)

Zajímavosti (22)

  • Natáčení probíhalo od 16. října do 27. prosince 1999. (Stocki)
  • Na konci filmu údajne dorazia hrdinovia do Austinu, no v skutočnosti sú len pred školou Emory University, ktorá sa nachádza v Atlante. (ShortyIC)

Související novinky

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama