Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chlapec Andy dostane k narozeninám figurku ve skafandru - Buzze Rakeťáka. Má už spoustu dalších hraček, nejraději má figurku kovboje Woodyho. Netuší ale, že vždycky v noci, když Andy spí, ožívají. Buzze si všechny hračky ihned oblíbí, až na Woodyho, který na něj žárlí. Dokonce Rakeťáka jednou shodí z okna na dvorek, což mu mají ostatní hračky za zlé. Andy odjíždí s matkou na pizzu; nemůže najít Buzze, a tak si vezme s sebou Woodyho. Rakeťákovi se podaří z dvorku utéct a naskočit do auta. S Woodym se ale nepohodnou, oba vypadnou z auta. Cestou je sebere zlý kluk Sid, který bydlí vedle Andyho a je o něm známo, že své hračky mučí. Buzz a Woody se pokoušejí utéct, hlídá je ale Sidův zlý pes. (TV Nova)

(více)

Videa (11)

Trailer 2

Recenze (687)

marhoul 

všechny recenze uživatele

Jsem poslední dospělá osoba civilizovaného světa, která viděla teprve dnes Toy Story. A byla to paráda! Tečka. Teď vážně, shodou jakýchsi prapodivných náhod jsem tento animák nikdy neviděla, přestože animáky sjíždím s oblibou. Jakmile Pixar vypustil další díly, už jsem se jim bránila. Chtěla jsem je vidět postupně.. A dneska nastal ten den. Tvůrcům se klaním až k zemi, v roce 1995 to musela být neskutečná šleha. Po zásluze opěvovaná pohádka, k níž již bylo vše důležité bezesporu napsáno. ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Randy Newman: 1. You've Got A Friend In Me - Randy Newman [2:04] ,2. Strange Things - Randy Newman [3:18] ,3. I Will Go Sailing No More - Randy Newman [2:57] ,4. Andy's Birthday [5:58] ,5. Soldier's Mission [1:29] ,6. Presents [1:09] ,7. Buzz [1:40] ,8. Sid [1:20] ,9. Woody And Buzz [4:30] ,10. Mutants [6:05] ,11. Woody's Gone [2:13] ,12. The Big One [2:50] ,13. Hang Together [6:02] ,14. On The Move [6:18] ,15. Infinity And Beyond [3:09] ,16. You've Got A Friend In Me - Randy Newman/Lyle Lovett [2:39], ()

Reklama

Rosaviva 

všechny recenze uživatele

Tak dlouho jsem se tomu snažila vyhnout, až jsem neodolala zjistit co na tom teda všichni mají. A i přesto, že se mi všechny ty hračky znají nesmírně odpudivé, tak se mi to nakonec docela i líbilo, ale něják nechápu proč z toho všichni tolik nadělají, upřímně řečeno, rychle to uteklo, nenudila jsem se, ale jsou animáky, které se mi líbí mnohem víc. Váhám kolik tomu dát, ale asi půjdu proti davu a dám jen 3* ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Narozdíl od jiných firem Pixaři vždycky dokážou do svých filmů dostat podtext (nebo chcete-li poselství). V Toy Story je to vztah dětí a hraček, který vás donutí vytáhnout svojí starou barbínu nebo angličáka a zavzpomínat, jak vám před lety byli dobří. Navíc je tenhle film vtipný, na svou dobu úchvatně animovaný a zkrátka fajn. ()

Pepy 

všechny recenze uživatele

Na takovýhle animáč jsem čekal, konečně nějaké hračky, které mluví. John Lasseter mi splnil sen a navíc mě při tom pobavil velkou dávkou charisma. Snímek jsem viděl v anglickým podání, kde na mě udělal dojem Tom Hanks, ale také česky na dabované, to není vůbec špatný. Příběh je sepsán natolik dobře, abyste se každou minutu filmu nenudili a byli stále ve střehu, aby vám něco neuteklo. Opravdu hezky provedené. ()

Galerie (79)

Zajímavosti (102)

  • V scéne, kde sa Buzz (Tim Allen) lúči s Woodym (Tom Hanks), zdvihne Buzz ruku so spojenými prstami na oboch stranách dlane, čo je pozdrav zo seriálu Star Trek (od r. 1966), tzv. Vulcan salute. (YoZo8)
  • V každém snímku od studia Pixar si můžeme všimnout pizzerie Pizza Planet. Poprvé se objevila právě v tomto filmu. (Mablis)
  • Když animátoři vymýšleli pohyb plastových vojáčků, přilepili tenisky na dřevěnou desku a pak se pokoušeli ve svém výtvoru chodit. (Pierre)

Související novinky

Do Ledového království se vrátíme i počtvrté

Do Ledového království se vrátíme i počtvrté

17.11.2023

Disney dlouhodobě sází na jistoty. Vzhledem k tomu, že nejvýdělečnější filmová sága všech dob, tvořená superhrdiny od Marvelu, je v nemalých problémech, jež byly jen zdůrazněny obrovským kasovním… (více)

Disney a Flash v kinech zakopli

Disney a Flash v kinech zakopli

19.06.2023

Strastiplná produkce Flashe by vydala na samostatnou knihu, minulý týden ale komiksový blockbuster konečně vběhl do kin a díky nadějným vyhlídkám, kdy podle některých odhadů mohl mířit až na… (více)

Disney oznámilo kupu animáků a taky vyhazovy

Disney oznámilo kupu animáků a taky vyhazovy

09.02.2023

…a všechny jsou pokračování starších hitů. Tak by zhruba šlo shrnout to nejdůležitější z první letošní čtvrtletní konference společnosti Disney, na které vracející se šéf Bob Iger ubezpečil akcionáře… (více)

Reklama

Reklama