Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Kniha pohádek se otevírá a kouzelné příběhy mohou začít. V prvním se Minnie a Daisy účastní soutěže v krasobruslení. Ve druhém kačeři Dulík, Bubík a Kulík slaví Štědrý den s Donaldem a Daisy v domě u strýčka Skrblíka. Třetí příběh je o Maxu Goofovi, který chce seznámit přítelkyni Monu se svým otcem. Ve čtvrtém kačer Donald popřeje všem krásné Vánoce, klid a pohodu. A v posledním s názvem Vánoce pod psa bude Mickey vyrábět ozdoby na vánoční večírek. Pluto mu chce pomoci. Jak to asi dopadne? (TV Nova)

(více)

Recenze (14)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Kde jsou ty časy, kdy krásné ruční animace měly své kouzlo. Právě postavičky od Walta Disneyho tak vypadaly úplně jinak. Ty moderní animace hodně umožňují, ale tu původní krásu nenahradí. Samotný film se skládá z epizod příběhů jednotlivých hrdinů se různorodými kvalitami. Některý příběh je dobrý, jiný nudnější. Ještě jsem objevil jednu věc. Kdo se pozorně zaposlouchá, třeba uslyší, stejně jako já, střípky hudby z jiných filmů. Já slyšel hudbu ze Sám doma a Pán prstenů. ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Ke sledu Dysneyho „hou hou hou“ historek jsem se dostal tak trochu nedobrovolně, jako otec neoficiální předsedkyně Mickeyho klubík fanklubu……….no a bavil jsem se o poznání méně, než můj dvouletý potomek. Nemám nic proti Donaldovy a spol……….na televizních Duck Tales nebo komiksu Micky Mouse jsem vyrůstal, ale už jsem asi věkově někde jinde………ani vánoční atmosféra mne nedokázala obměkčit. Za dcerku můžu konstatovat „dobrý“……….byli tam kačeři, byli tam myšáci, byl tam Goofy……..takže „dobrý“ :D ()

Reklama

Shakers 

všechny recenze uživatele

Prvý diel ma krajšiu animáciu, no ani ta modernejšia animácia nezráža moc s hodnotenia a celkovo sa jedná o ďalšiu príjemnú vianočnú zábavu. 75% - 4* ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Minimálne o triedu horšie ako predošlý film. Na moje osobné prekvapenie počítačová animácia mi vôbec nevadila. Problémom sú samotné príbehy. Je ich päť a ani veľmi to príbehy nie sú. Goofyho a prvý Minniein sú viac sledom gagov a pesničiek ako príbehom. Jednoznačný highlight je Držgrošova časť so skvelým záverom, ktorý drží latku postavenú prvým filmom. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama