Reklama

Reklama

101 dalmatinů

  • USA 101 Dalmatians (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Majitelka módního ateliéru je nadšena návrhem mladé návrhářky Anity, která se nechala inspirovat svým psím miláčkem, dalmatinkou Perdy. Když se však od ní dozví, že dalmatini mají jemnou srst pouze jako štěňata, pustí se do realizace ďábelského plánu. V rozpadlém klášteře na venkově začne shromažďovat skoupená či jejími poskoky Horácem a Kašparem uloupená štěňata dalmatinů. Mezitím se Anita díky své dalmatince seznámí s osamělým tvůrcem počítačových her Rogerem, který má dalmatina Ponga a problém s milionářem, pro něhož vytváří počítačovou hru. Stále ještě nedostal zaplaceno, protože nedokázal vytvořit patřičně povedeného padoucha. Netrvá dlouho a koná se svatba, a pak trvá jen o něco málo déle, než manželé Anita a Roger mohou svým mazlíčkům Pongovi a Perdě blahopřát k přírůstku do rodiny v podobě patnácti malých dalmatinů. Dlouho se však neradují, protože Cruella už má na ně políčeno. Její poskoci všechna štěňátka uloupí a dopraví do skrýše, kde už se bezcitný jirchář chystá stáhnout kůži z 99 malých dalmatinů. Tomu je samozřejmě třeba zabránit a postarají se o to zvířata, která se spojí a řádně vytrestají nejen Kašpara s Horácem a jirchářem, ale také samotnou Cruellu. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (214)

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack Michael Kamen: 1. Cruella De Vil - Dr. John ,2. One Hundred and One Dalmatians ,3. The House of De Vil (Cruella's Catwalk) ,4. Daisy Daisy (Anita Goes Swimming) ,5. The Wedding ,6. Going to Have a Puppy ,7. Birth (15 Puppies)/The Heist ,8. Kipper the Die Hard Dog ,9. Woof on the Roof ,10. Rescue ,11. Kipper Finds the Puppies ,12. Pup, Pup, Pup, Pup, Puppies ,13. Reunion in the Barn ,14. Puppies in the Mist ,15. Home (One Big Happy Family) , ()

Pertinacia 

všechny recenze uživatele

Mnohem slabší než původní animovaný film. 95 % kouzla originálu je pryč a místo něj tu máme nekonečné záběry na zmateně pobíhající zvířata a spoustu prvoplánového humoru à la Sám doma. Roger a Anita jsou strašně nesympatičtí. Jediná Cruella se vyrovná své animované předloze, ale má tu pohříchu málo prostoru, takže ani ona hodnocení příliš nevytáhne. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Dalmatin je ušľachtelé psie plemeno pôvodom z Chorvátska. Je to stredne veľký pes s výrazným sfarbením srsti. Je biela s charakteristickými čiernymi alebo hnedými škvrnami. Dalmatinci majú dobromyselnú a priateľskú povahu. Sú inteligentní a učenliví. Sú to krásne psy. Takže som myslel, že sa mi film "101 dalmatíncov" bude páčiť. Ale bohužiaľ prišlo sklamanie. Bolo to až moc detské. Asi to aj také malo byť. No mne to nesadlo. Nie som cieľová divácka skupina na ktorú sa zamerali autori tohto snímku. ** ()

WolfR 

všechny recenze uživatele

Film 101 dalmatinů je film o 101 dalmatinech se 101 dalmatiny. Dochází vám to? Prostě další Disneyovka, tentokrát s puntíkovanými psi, tupou dvojkou Laurie - Williams a s geniální Glenn Close (ďábelská Cruella De Vil). Pro tento nenáročný humor se psi, mi sedí jedno slovo. Průměr, 3 hvězdy. Nenadchne, ale ani neurazí. ()

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Když se na to podívám s odstupem. První zážitek +/- 10 let = paráda, druhý asi 15 let = hrůza a děs a dnes (24let) = celkem dobré! Když se podíváte na tu sestavu! Glenn Close včele, pohodová dvojice J. Deniels a J. Richardson a do toho pan Weasley :) a dr. House :). No řekněte, co tomu chybí. zábava průměrná. Pséci hezky vycvičení.Já nemohu dát míň. :) ()

Galerie (66)

Zajímavosti (36)

  • Auto, které Cruella DeVil vlastní, je Panther DeVille. (Teres)
  • Glenn Close (Cruella) vykouřila více než 200 speciálních bylinkových cigaret. Na normální tabák je herečka alergická. (fiLLthe3DD)
  • Glenn Close zpočátku odmítla roli Cruelly kvůli problémům s rozvrhem, protože tou dobou zrovna hrála v divadle muzikál "Sunset Blvd.". Producenti následně nabídli roli Sigourney Weaver, která ale také odmítla. Tou dobou ale Close skončila své účinkování na Broadwayi, a když se jí producenti zeptali podruhé, nabídku přijala. (HappySmile)

Reklama

Reklama