Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Andymu je čtyřicet, pracuje ve skladu prodejny elektrospotřebičů, sbírá komiksové postavičky, a co se týče sexu, je stále panic. Když byl teenager, párkrát to nevyšlo a pak už nějak ztratil chuť to pořád zkoušet. Andy je celkem spokojený, ale jednoho dne se prořekne před kolegy z práce. Jeho spolupracovníci se mu za to zpočátku vysmívají, záhy ale nastupuje do jejich intenzivního školícího kurzu, který ho má přivést k jedinému cíli - ke ztrátě panictví. O některých věcech je ale snazší mluvit než je realizovat, což po sérii bláznivých a vtipných erotických selhání potvrdí i Andy a jeho kolegové. I když seznámení se sympatickou Trish by se možná mohlo proměnit v něco hlubšího. Jenže zkuste své holce přiznat, že jste ještě panic. Těžko se to říká v osmnácti, a co teprve ve čtyřiceti. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (487)

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Pokiaľ teda chcete zažiť príjemný večer v spoločnosti 40 ročného panica Andyho môžem vám to len odporučiť. Nebudem vám však tvrdiť, že sa budete celý čas iba smiať, že 40 rokov panic je najlepšia komédia, ktorú som v živote videl. Nie je. Neviem vám ani zaručiť, že sa vôbec budete baviť, ale o tom komédie sú, každý sme iný ako náš zmysel pre humor. ()

Mahalik 

všechny recenze uživatele

Hoj, to byly časy, když jsem se díval na tenhle film poprvé. Bylo to asi pár dní po premiéře a protože jsem byl v té době ještě –světem nepropleskaný dítě- a nejsprostší slovo, které obsahoval můj slovník vulgarizmů byl vůl, byl pro mě zhruba v těch 13 letech film 40 let panic docela pálivou omáčkou. Ale protože jsem už velkej kluk a umím seřvat i kdejakého hip-hopovýho maníka, který mě předběhne v kilometrové frontě v Kauflandu, a to že pořádně, chtěl jsem si zopakovat doby, kdy jsem se před slovem píčus utíkal jako zběsilej. Největší šok pro mě byl, že jsem si vlastně nepamatoval hlavní dějovou linku. Jasně, vše se otáčí okolo chlapíka -panice, ale prostě jsem měl nějak zafixováno, že TEN muž bude sexuální dynamo, který prostě jenom neví, jak na to. Něco jako Hitch-lék pro moderního muže. Appatow se ale naštěstí neopírá o ostatní polo-vtipné filmy a špulí svůj zadek na všechny světové strany a je mu jedno jestli ho budou chtít lidé ukřižovat nebo ne. I když je konec trochu natahovaný, musím uznat, že tenhle film je, co se týče originálních situací, hodně nadprůměrný. A holky si nestavím na nějakej posranej piedestal!!!!!! ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Olala tohle byla teda jizda. Sice ne uplne masakralni, precejen dve hodiny je na tenhle typ filmu moc, takze tu jsou sem tam hluchy mista, ale i tak sem se perfektne bavil. Pribeh filmu je sice stupidni, ale zpracovanej je solidne, i kdyz podobnejch veci, kdy se parta snazi pomoct kamosovi, sem uz taky par videl. Nicmene tvurci se s tim nesrali, narvali tam jedno sprosty slovo za druhym a v hlavni roli Carell se vetsinu casu tvari desne tragicky a toporne a je hodne vtipnej. A obcas se urodi naka opravdu masakralni scena. Taky musim pochvalit Setha Rogena a hlavne Jonaha Hilla, i kdyz ma uplne malickou roli. Kdyby mel film o nakejch 20 minut min, tak by to na tech 5* asi bylo, takle jen slusny 4*. Po druhym skouknuti uz to je na 5*. ()

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Apatow je pašeráků král a 40 let panic je jeho nejlepším kontrabandem. Propašovat do takto obhroublé komedie existencialní problémy s dospíváním, tak to si žádá schopnosti ostřílených mexických pašeráků drog. Navíc přitom Apatowův pohled na věc není ani trochu povrchní, ale naopak dokáže jasně a věcně pojmenovat zakopaného psa. V tomto ohledu brilantní. ()

Davies182 

všechny recenze uživatele

Klidně to řeknu, ale hodně jsem se tady viděl v hlavním hrdinovi. Trpím totiž stejným šíleným fanouškovstvím do několika odnoží kultur :-) a také jsem "díky" nim byl několik let mimo. Ne ale čtyřicet! Podle mne hodně povedená komedie, na scénku s vyučováním postraního pohledu nikdy nezapomenu. ()

Galerie (46)

Zajímavosti (27)

  • Celá scéna "You Know How I Know You´re Gay" byla improvizací Paula Rudda a Seth Rogena. (don corleone)
  • Steve Carellovi bylo při uvedení filmu 43 let, hraje 40letého panice. (don corleone)

Související novinky

Judd Apatow se vrací k režii

Judd Apatow se vrací k režii

01.02.2019

Po delší odmlce se slavný americký producent a režisér kultovních komedií Zbouchnutá nebo 40 let panic Judd Apatow vrací k režii. Přichystal si novou komedii pro komika a člena SNL Peta Davidsona,… (více)

Ďalší všemohúci smrteľník

Ďalší všemohúci smrteľník

27.08.2005

Keď sa reportér Bruce v podaní Jima Carreyho na krátky čas vžil do kože Boha, štúdiu Universal Pictures to celosvetovo vynieslo 485 miliónov dolárov. Že je na ceste pokračovanie neprekvapí nikoho, no… (více)

Reklama

Reklama