Reklama

Reklama

Černá duha

  • Velká Británie Black Rainbow (více)

Obsahy(1)

Dívka - médium (Rosanna Arquette) má nadpřirozenou schopnost předvídat smrt ostatních lidí a sama se kvůli tomu dostane do nebezpečí smrti. (Hans.)

Recenze (5)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Je to takové nijaké... Chtěl jsem se podívat na Toma Hulce v jiném snímku, než v Amadeovi. Docela mu to sluší, ale je nevýrazný jako i celý film. ()

brasek 

všechny recenze uživatele

Nevýrazne vyrozprávaný príbeh má za následok nezáujem diváka. Postavy sú skôr nesympatické ako príťažlivé. Podpriemerný thriller s duchárskym podtónom, chýba akákoľvek atmosféra. ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Člověk, konsternován Hulcovým výkonem v Amadeovi, se po jeho filmech shání, jak může, a ono tohle! No, abych byl trochu objektivní - z kategorie filmů pojednávajících o dívce, která je schopna předpovídat vraždy, to není úplně nejhorší. Ale stejně! ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Priemer vo svojom žánri, s pár vydarenými napínavými scénami. Rosanna Arquette je tu však talentovanejšia v sexuálnom harašení, ako v polohe média. ()

Galerie (25)

Související novinky

Zemřel režisér Mike Hodges

Zemřel režisér Mike Hodges

21.12.2022

V požehnaném věku devadesáti let odešel britský režisér a scenárista Mike Hodges, znám především díky filmům jako Flash Gordon a Pomsta bratra. Informaci médiím předal filmařův kolega a dlouholetý… (více)

Reklama

Reklama