Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky

  • USA American Pie (více)
Trailer

Obsahy(1)

Středoškoláci Jim, Oz, Kevin a Finch vyrážejí na mejdan ke spolužákovi Stiflerovi. Na večírku je spousta pěkných holek a kluci věří, že se jim podaří některou sbalit a zažít s ní první sexuální zkušenost. Jimovi se líbí vnadná výměnná studentka z Česka Nadia, Oz má v plánu užít si s půvabnou vysokoškolačkou a Finch doufá, že potká tu pravou. Kevin vyráží na večírek se svou přítelkyní Vicky, která se nebrání uspokojit ho, na opravdový sex s ní ale zatím nedošlo. Na večírek se snaží dostat i šprti ze školní kapely, jejich vstup je ale zamítnut. Přestože se kluci snaží, během večera všechny jejich plány zkrachují a ráno jsou všichni čtyři stále panicové – na rozdíl od ohyzdného spolužáka Shermana. Kluci jsou zoufalí a naštvaní, nechápou, co dělají špatně. Pak přichází Kevin se zajímavým nápadem – kluci musejí sami sobě slíbit, že do maturity zažijí první sexuální zkušenost; nemohou připustit, aby nastoupili na vysokou jako panicové... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (865)

Bauer 

všechny recenze uživatele

Prci, prci, prcičky je filmy, který se stal průkopníkem teenagerských komedií. Bylo zde několik pokůsu, natočit podobnou komedii, dokonce i u nás něco podobného vzniklo a to v podobě Rafťáků a Snowboarďáku. Avšak bez jakéhokoliv úspěchu. Tento film podle mně zůstane nepřekonaný. Je to opravdu povedený a v roce 1999 to byl hit a není ani divu. Je to něco originálního. Velmi vtipné, například scéna s Finchem na školních záchodcích byla tak vtipná, že jsem se smál i nahlas. Ale takovýchto scén je zde více. Výborné hlášky ( " MCBP " ) . Dále také špičkově obsazené mladými a sympatickými herci. V čele s Jasonem Biggsem až po excelentního Eugena Levyho, který podal velmi dobrý výkon v roli otce. Dále také byl skvělý Seann William Scott. Jedna z těch lepších komedií a taky by mně zajímalo, kdo a kde vzal ten český název pro film!! ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

V očích právě dospívajícího pubescenta zřejmě kultovní komedie. S odstupem času však ony vtípky vyvolávající záchvaty smíchu vyzní trapně a divák, který již překročil hranice puberty jen tupě sleduje tu snůšku fekálií, vulgarismů a dalších infantilních kiksů plných klišé a nevkusu. V 17 letech jsem se řehtal, dnes jsem se nudil. ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Tak tady to celé začalo a to nejenom American Pie jako takový, ale i nový subžánr komedie- a to teen-comedy a přestože každý další film z tohoto soudku šel kvalitativně dolů (čest výjimkám), Prcičky budou vtipné už asi napořád a celkem po právu se staly svým způsobem legendou. "Problémy" mladých lidí, nabušená muzika (Blink 182 si ve filmu dokonce i zahráli) a celkově neskutečně uvolněná atmosféra let středoškolských se prostě neokouká, přestože jste ze školních lavic už dávno vyrostli. Nepochopitelně zde podceněný film by měl rozhodně svítit v červené barvě, za mě 4* ()

Cervenak 

všechny recenze uživatele

Nepochopím, prečo tento film nie je v červených číslach. Myslím, že by ho s odstupom času mali všetci prehodnotiť, pretože Prci sa medzitým stali novodobou klasikou. Fungujúci film o láske a priateľstve. Šialene vtipný. A navyše je aj poučný. Napríklad sa dozviete, že nesmiete dopíjať pivo po cudzích ľuďoch. A tiež je tu návod, čo všetko sa dá robiť s flautou na hudobnom tábore. Videl som to aspoň 7x a vždy som sa bavil lepšie a lepšie. Bez ostychu dávam plný počet, pretože aj v žánri "sprosté teen komédie" existujú veľdiela. ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Je to opravdu stupidita, ale přesto jsem se několikrát musel zasmát, zvláště když jsem si uvědomil, že i my jsme v pubertě bývali docela podobní (akorát o nás tenkrát točili spíše psychologické sondy a ne vulgární komedie). A za to, že se tvůrcům podařilo párkrát pobavit i mě, mají malé, bezvýznamné a lehce smazatelné plus, respektive 3 hvězdičky. ()

Galerie (79)

Zajímavosti (57)

  • Internetová adresa pro sledování přenosu z webkamery, kterou Jim (Jason Biggs) emailem posílá svým kamarádům, je "http://128.220.27.192/temp/NadiaVision". IP adresa ve skutečnosti patří Katedře Psychologie Univerzity Johna Hopkinse v Baltimoru. (ČSFD)
  • Keď Oz (Chris Klein) prvý krát spieva, môžeme si nad ním všimnúť mikrofón. (ShortyIC)

Související novinky

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

Nové Prci, prci, prcičky jsou na cestě

04.10.2022

Herečka a režisérka Sujata Day (Definition Please) byla najata, aby napsala scénář k rebootu kultovní americké komedie Prci, prci, prcičky. Film si objednalo studio Universal, které sérii produkuje… (více)

A režírovat bude...

A režírovat bude...

26.04.2009

Catherine Hardwicke, Chris Weitz a... David Slade?! Cože?! Po „nějaké ženské“ a režisérovi Prciček a Zlatého kompasu nekompromisní tvůrce V pasti a 30 dní dlouhé noci, který nemá problém nějakému… (více)

Když si někdo koleduje o „odpad“

Když si někdo koleduje o „odpad“

24.08.2008

Direct-to-DVD. Zní to jako nadávka, že? A většinou zaslouženě. Hollywoodská studia už dávno zjistila, že DVD (resp. blu-ray) trh je pro ně zlatým dolem. Zisky z prodeje na „plackách“ dosahují… (více)

Reklama

Reklama