Reklama

Reklama

Prci, prci, prcičky 2

  • USA American Pie 2 (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nemotorný Jim, sympatický Kevin, sportovec Oz, intelektuál Finch a frajírek Stifler mají za sebou rok půstu na univerzitě a před sebou prázdniny. Pronajatý dům na pláži dává každému z nich naději na skvělý sex. Jejich touha po alespoň jedné bouřlivé noci je tak velká, že přijmou i brigádu, aby si vydělali nějaký ten dolar. Jenže správný sex dělají minimálně dva a v tom je i tentokrát potíž. O holky, které by měly pochopení pro jejich hobby, je nouze, a kluci to s nimi (i sami se sebou) mají zkrátka těžké. Dlouho a pečlivě připravovaný mejdan se i tentokrát poněkud vymkne režii. Nikdo však zkrátka nepřijde. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (489)

kingik 

všechny recenze uživatele

Po roce se pět kamarádů ze střední školy vrací z univerzit do rodného města. A zdá se, že rok strávený na vysoké většině z nich jen dodal na sexuálním apetitu. Kevin proto přijde s geniálním plánem udělat si výlet k jezeru, kde vnadné kočky tráví prázdniny. Vyhodit neschopného režiséra a kolotoč gagů se rozjede naplno. Jenže Rogers nikdy komedie neuměl a přesto se do nich tlačí. Výsledkem je sice přijatelné pokračování slavné teen-age série, ale s gagy proklatě nízko. Měl jsem pocit, že snad ve filmu ani žádné nejsou, anebo když byly, tak hodně bídně natočené. Parta z jedničky zůstala a udržela soudržnost, a to je velké plus. Bez nich by tohle semleté pokračování nestálo za moc. 50% ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Dvojka má trochu pozvolnější rozjezd a taky už trochu recykluje první díl, ale dobrých vtípků a situací je tu pořád dost. Co se mých dvou nejoblíbenějších postav týče, tak Jima pořád stíhají trapasy a jeho vystoupení na hudebním táboře je nezapomenutelný. No a Stifler perlí snad ještě víc než v jedničce a sex po telefonu v podání Oze a Heather taky stojí za to : hele chlape mám péro v ruce a chci si užít sex po telefonu se svou holkou! No tak to máš dobrý, Alláh Akbar! Takže o něco slabší než jednička, ale pořád ještě obstojná zábava.60% ()

Reklama

sedm.1 

všechny recenze uživatele

Pokračování,které neskutečně okatě chtělo nahrabat z úspěchu prvního dílu a podařilo se mu to tak napůl.První Prcičky byli úspěšné právě proto,že nikdo neočekával tu smršť vulgárností,tady mi přišlo,že se jen všechno opakuje a jak je zvykem v pokračování i vynásobňuje a opět se i zde potvrzuje příslový,čeho je moc,toho je příliš.Naštěstí zde zůstali všichni sympatičtí představitelé z prvního dílu a i pár nových originálních nechutných vtípků přibylo,takže v žánru teenkomedie si to svůj slabší nadprůměr stále drží,ale jinak jde jen o slabší pokračování úspěšného a povedeného prvního dílu.A zdravím Stiflera :-)! ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Kvalitativne je druhej dil zhruba na urovni prvniho, takze je to jen proste dalsi halda vtipu, hlasek a nezapomenutelnejch scenek. Herecka sestava je taky stejna, takze se vraci genialni Seann William Scott, ale i ostatni jsou v pohode. Navic diky sviznymu deji a paradni hudbe leti celej film fakt v hodne rychlym tempu a tech 110 minut utece jako nic. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Vždy som sníval prenajať alebo požičať alebo kúpiť si dom pri mori na zábavu, neskôr som však už začal rozmýšľať, že by som v takom aj býval, ten by však vyzeral a bol určite inde, ako ten na zábavu, ale zatiaľ nemám ani jedno. Dosť som sa na tomto filme bavil, možno aj preto, čo som spomínal mi to prišlo zábavné, slnko, more, pláž, dom zábavy, pekné ženy, jednoducho užívanie života tu a teraz. Tu to samozrejme Američania pokazili tým sexom, ale bola to taká tancovačka, konverzačka, hlášky, hefty, pre mňa osobne asi aj lepšie ako prvý diel. ()

Galerie (119)

Zajímavosti (24)

  • Kapela 3 Doors Down nahrála speciálně pro soundtrack k filmu alternativní verzi skladby "Be Like That". První dvě věty v textu jsou rozdílné od verze na jejich albu "The Better Life". Skladba se liší i délkou. Zatímco verze "American Pie Edit" je dlouhá 3:57, délka skladby na albu je 4:25. (Stocki)
  • Severoamerické tržby byly 145,1 milionu amerických dolarů, celosvětové pak 287,6 mil. (NIRO)

Reklama

Reklama