Reklama

Reklama

Návštěvníci 2: V chodbách času

  • Česko Návštěvníci 2 (více)
Trailer 2

Obsahy(1)

V předvečer svatby Godefroye a krásné Frenegondy přeruší její otec přípravy strašnou zprávou. Někdo odcizil rodinné klenoty a posvátnou relikvii Svatého Rolanda, kterou rodina přísně střežila. Relikvie po celé generace zajišťovala v rodině plodnost žen. Kam se mohly cenné klenoty ztratit? Zůstaly u Jacquille a Ginette, avšak o pár století jinde. Brány času se tedy úplně nezavřely a navíc se do minulosti nevrátil se svým pánem sluha Jacquille, ale jeho potomek. Pro statečného Godefroye tak zůstává jediné řešení - aby se mohl oženit s krásnou Frenegondou a zajistit pokračování svého rodu, musí se vrátit do přítomnosti, najít klenoty a sluhu Jacquille. (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Trailer 2

Recenze (282)

misterz 

všechny recenze uživatele

Skvelá komédia s grandióznym, famóznym Christianom Clavierom v hlavnej úlohe. Je to pán herec, pretože rovnako dobre dokáže zvládnuť vážny film (napr. Napoleon) ako aj bláznivú komédiu. Dej je síce slabučký, ale bohato to vyvažuje to množstvo gagov a bláznivých situácií, ktorých je tu naozaj neúrekom. Len škoda, že nemal sebe rovného parťáka, mohlo to byť ešte zaujímavejšie. Jean Reno je síce skvelý herec, ale skôr mu pasujú akčné filmy alebo kriminálky. Tu vyložene nestíhal držať krok s geniálnym Clavierom. Ale je to iba môj subjektívny názor, niekomu tu môže pasovať práve Reno. 75/100 ()

SeanLSD 

všechny recenze uživatele

Asi som jeden z mála, komu to prišlo lepšie ako jednotka. Tá ma totiž napriek svojej značnej sláve a originálnosti nijako zvlášť nenadchla. V pokračovaní však už rozumieme o čo ide, rovnako ako aj chatrným pravidlám filmového cestovania časom a tak sa nič nemusí vysvetľovať a v najlepšej francúzskej tradícií, od samotného začiatku v zbesilom tempe, prebiehajú zámeny a omyly a nedorozumenia... V podstate sa síce opakuje schéma prvej časti, ale vtipov, slovných aj situačných, je zasa podstatne viac, podobne ako Christiana Claviera, ktorý sa v porovnaní s Renom predral do hlavnej (viac)úlohy a to je fajn, lebo ten cirkus jednoznačne ťahá vpred (i vzad) a rola poživačného, mimoriadne prispôsobivého a hrubého odroňa mu sadla ako máloktorá... ()

Reklama

Tommassi3 odpad!

všechny recenze uživatele

"Heleďte, mám takovej návrh !! Pusťte mě a já s tím nepůjdu na policii.. Zavolejte mi taxík a hned zmizím !!" ;) Obludná Poirého přepjatá šmíra dostala své pokračování, tentokrát už za hranicí snesitelnosti, když působí jako bezhlavé mistrovství světa v přehrávání, jehož jasným vítězem se bez diskuze stává trojjediný Christian Clavier, který se nejspíš zhlédl v Eddiem Murphym.. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Druhá časť sa snažila nadviazať na známu prvú časť ale vďaka úbohému českému dabingu a dialógom, to bol úplný prepadák. Hlavnou časťou filmu bolo totiž rýmovanie. Hlavná ženská úloha bola zverená nevhodnej herečke, všetko bolo hrané s nadsázkou a nasilu. Bohužiaľ, veľké sklamanie. Síce som to dopozeral, ale stálo ma to dosť síl a to ešte cez to všetko, že nemám rád francúzske filmy. ()

Ravi 

všechny recenze uživatele

Škoda, že přeobsadili paní hraběnku. Ale i tak je film neskutečně nabitý dobrým vtipem, situačními výstřelky, dějovými taškařicemi a skvělými hereckými výkony. Pozor - přímo navazuje na první film, takže první bez druhého, ani druhý bez prvního nezmeškejte. Osobně jsem zpozoroval více děje, ale méně šíleností. Stále je to ale prvotřídní komedie s mými oblíbenci. 85% = 4/5 ()

Galerie (34)

Zajímavosti (9)

  • Úvod přímo navazuje na konec předchozího snímku. První díl však končí v létě, zatímco v tomto díle je podzim či spíše zima. (A.MacGyver)
  • Ve scéně, kdy Jacquouille (Christian Clavier) s paní Ginette (Marie-Anne Chazel) jedou k obchodnímu domu a Jacquouille si chce vyzkoušet řízení auta, tak má Ginette před příjezdem na křižovatku v jednom záběru černé brýle a v dalším již ne. (Mr.Hudson)
  • V 19. minutě, když Jacquouille (Christian Clavier) ukradne krabici s doutníky, aby do ní dal šperky, venku za oknem prší. V dalším okamžiku je venku sucho. (Grid)

Reklama

Reklama