Reklama

Reklama

Čapí dobrodružství

Trailer 9

Čápi nosí děti... nebo alespoň nosívali. Teď nosí balíčky pro celosvětového internetového giganta Cornerstore.com. Nejlepší doručovatel společnosti, čáp Junior, má být zanedlouho povýšen, když náhodně aktivuje stroj na výrobu dětí a ten bez jakékoliv autorizace vyrobí rozkošnou holčičku. Junior a jeho kamarád Tulip, jediný člověk na Čapí hoře, v zoufalé snaze doručit zásilku dřív, než se to dozví šéf, a závodí s časem, aby doručili své první dítě – na divoké a objevné cestě, která by mohla pomoci k úplnosti nejedné rodině a vrátit čápům na celém světě jejich původní poslání. (Freeman Ent.)

(více)

Videa (6)

Trailer 9

Recenze (180)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Ptákovina; doslova a do písmene. Ovšem zábavná a v našlapaném tempu, kdy se divák zahrne tolika humory, gagy, ujetostmi a nápady, že nemá čas si ani přebrat, které jsou dobré a které do počtu. Výhrou je, že se tvůrcům daří balancovat na hraně zábavy, která baví nejmenší děcka, ale nezapomíná na jejich letitější kinodoprovod. A to většinou ruku v ruce a ne „teď gag pro dospělé a teď nějaká eskapáda pro mrňata“. Typicky „satirické“ scény na rodičovstvo, zaneprázdněnost či korporátní kariéru, u kterých však nějaké zviřátko háže grimasy či někam padá. Pochechtávají se ve výsledku děti i rodiče. Navíc díky epizodám ze života kluka „co chtěl ninja brášku na hraní“ to má i emocionální dopad, který by jeden u takové groteskové taškařice bez děje, co staví na sletu nikdy nekončících eskapád, vlastně ani nečekal. Rodičovskou kinopovinnost s ratolestmi navíc nekazí ani dabing (je zdařilý) ani překlad, se kterým si evidentně někdo pohrál (synměstnanec!). ()

Likan7 

všechny recenze uživatele

Čas od času je potřeba vypnout. A pokud nemáte chuť na žádný akční výplach, šáhnout po animáku je ideální řešení. Čapí dobrodružství je přesně takový film. Krátká stopáž, spoustu barviček a zběsilé tempo, u kterého se nejmenší nebudou nudit a povedené gagy a vtípky pro odrostlejší doprovod. V první půl hodině film funguje skvěle, jenže pak přichází věčný problém podobných animáků. Vtip pomalu ustupuje do pozadí a prim dostává vážnější nota. V tomhle případě rodina (překvapivě). Posledních 20 minut už je jen rádoby epická akční jízda, která ale ve finále nikoho nezajímá a z letargie Vás vytrhne až moment, kdy začnou padat nejroztomilejší děti ever. Pak ještě zažít happy end a můžeme si odškrtnout další naprosto průměrný film, který se Vám asi bude ve finále líbit, ale znovu si to už nepustíte, protože za to prostě nestojí. ()

Reklama

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Zpočátku parádní animovaná palba, která svou vtipností strčila do kapsy značnou část letošní kreslené produkce. Škoda že se film začne postupem času přesunovat od ujetosti k vážnější notě. Vyloženou peckou je Holub, kterého je radost sledovat. Bohužel prostoru dostal méně. Snímek je v mých očích určitě výše než Hledá se Dory. 70% ()

Lachtaan 

všechny recenze uživatele

Spontánní kino záležitost, u které jsem se hlavně v pasážích s vlky řezal smíchy jako již dlouho před tím u žádné komedie. Napodruhé už jsem si užil skutečně jen dobrodružnou část v zasněžených horách, jinak to na mě dýchalo až moc rodinně, či spíš přímo dětinsky, přímo tak, jak byl film primárně točen. Stále je to ale po Zootropolis nejspíše nejlepší animák předloňského roku. Nepříliš záživná pokračování Doby ledové či Hledá se Nemo nemohou Čápům absolutně konkurovat. [viděno v Cinema City Slovanský dům 27.10.2016] ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Tento animak je prilis detinsky. Evidentne je zamerany na najmensieho divaka. Vtipy su zalozene na neustalom nemotornom padani roztomilych postaviciek. Zapletka tiez nie je nejak extra prepracovana a odvíja sa skoro uplne nahodne bez nejakeho stupnovania. Proste sa len striedaju lokacie v ktorych niekto neustale pada. Zootropolis alebo Secret life of Pets su ovela vyssia liga, pretoze zabavia aj dospelych. 4/10. ()

Galerie (55)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama