Reklama

Reklama

Michael Newman (Adam Sandler) je věčně ustaraný workholik. Nemá téměř žádný čas na svou ženu (Kate Beckinsale) a děti, zvlášť když musí neustále usilovat o přízeň nevděčného šéfa (David Hasselhoff) a bojovat o zasloužené povýšení. Až potrhlý prodavač Morty (Christopher Walken) mu nabídne klíč ke splnění všech jeho přání: magické dálkové ovládání, díky kterému se může vyhnout všem životním přehmatům, jež pro něj měly stále nepříjemnější důsledky. Michael své nové schopnosti před okolím škodolibě tají, zrychleně přeskakuje nemilé události své rodiny i svých přátel a vůbec si neuvědomuje, že dálkové ovládání postupně přebírá kontrolu nad jeho životem... Klik - život na dálkové ovládání – to je zábavná a svižná komedie o jednom dobrodružství, které se poněkud vymklo kontrole. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (878)

genetique 

všechny recenze uživatele

No, keď niekto príde s podobne prevratným nápadom, hlavne v podobných žánroch a nebojí sa experimentovať, prečo nie, len aby to nedopadlo ako (ne)slávny Bruce a Evan. A presne také zlé tušáky som mal z tohoto. Komicky poňatá variácia na môj top The Butterfly Effect? Áno. Našťastie to všetko zachránilo práve to nenápadné zdramatizovanie ku koncu a dojalo. Asi preto musím na hodnotení pridať. Naozaj sa mi to páčilo a aj celé zvládnutie zahrávania si s časom a priestorom naozaj oceňujem. Svoje plusy nesú však aj dosadené esá, okrem menovaných ja vyzdvihujem práve Ha-Ha-Hasselhoffa. 75%. ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Rodina na prvním místě. Abyste došli k tomuto zásadnímu rozhodnutí, tak musíte protrpět zhruba sto minut s tímto "komediálním" skvostem. Námět sice jistý komediální potenciál má, to by ho však nesměli do rukou dostat Coraci se Sandlerem. Klik je v první půli klasická rodinná komedie, akorát že bez vtipu. O ty se sice tvůrci tu a tam snaží, ale fekální rádoby-humor typu prdění do tváře Davida Hasselhoffa lze těžko považovat za něco vtipného. V druhé půlce tuto notu sice snímek opustí, zato nasadí další těžký kalibr - cestu za poznáním těch pravých životních hodnot. Navíc s poněkud směšným pokusem o citovou stránku věci. Klik mohla být docela dobrá tuctová komedie ve stylu Božského Bruce... Kdyby byla kratší, bez nefunkčních citově vyděračských scén a hlavně kdyby v ní byl nějaký humor. Je to dokonce horší než klasicky buranské sandlerovky. Proč? Jelikož tohle si hraje na něco víc. Nebýt Sundance, tak jdu s hodnocením ještě níže. ()

Reklama

juta 

všechny recenze uživatele

Opravdu jeden z nejlepších filmů vůbec. Herecké obsazení bylo parádní. Chtěl jsem, dostal jsem. Fantazie. Zahýbe to se mnou pokaždé, kdy se na to dívám. Tenhle film mě nutí přemýšlet o tom, jestli dělám vždy tu správnou věc. Díky němu jsem se trochu polepšil, i když občas by to mohlo být ještě lepší. Budoucnost, kterou mi zde představili byla celkem reálná. Auta se mi moc líbila a design věcí taktéž. Nebudu hledat žádnou chybu, protože si myslím, že bych snad ani žádnou nenašel. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

Univerzální ovladač. Jedno tlačítko na všechno. Jen namířit, zmáčknout, potom se naprogramuje sám...... . Některé věci se prostě dějí, dějí a užitek - tedy požitek - žádný. Trochu fekálního humoru (inu Sandler) a také moralizování, ze kterého Vám (asi) budou slzet oči. Ale obojí beru, protože je to bohužel (to moralizování) FAKT. Už to není jen o sympatiích k Sandlerovi. Jeho filmy začínají být pro všechny. Jen by to chtělo zvednout kvalitu. Po skončení mě napadá, že to mohla být veselá komedie. A bacha! Každej nemá dva pokusy! ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Klik aneb prožíj svůj život pomocí dálkového ovládání a přeskoč všechny nepříjemné situace. Sandler byl v roce 2006 ve vrcholné formě a jeho nejplodnější a nejlepší období pomalu končilo. Na triku měl tou dobou několik povedených komedií a tato se minimálně ve svojí první hodince k nim může směle řadit. V druhé polovině už směšné situace ustupují, protože náš hrdina si moc dobře uvědomuje co se svým životem provedl a na scénu se dostavuje drama. Nebudu prozrazovat jak to celé nakonec dopadne. Ve filmu hraje plno sandlerovských postaviček a k nim se povedlo ukecat úchylného Walkena, plavčíka Hasselhoffa a jednu z nejkrásnějších ženských Kate. Nasmáli jsme se, emoce se dostavily, takže spokojenost. 70% ()

Galerie (133)

Zajímavosti (32)

  • Na konci titulků si lze přečíst poděkování Brianu Gillisovi, který byl  konzultantem při natáčení kouzla, které předvádí Ted Newman (Henry Winkler). (Terva)
  • Na plaveckých závodech Michaelova (Adam Sandler) syna hraje píseň „Come Out and Play“ od kapely The Offspring. (OJan)

Související novinky

OSCARS - výsledky

OSCARS - výsledky

26.02.2007

Rozdáno. Až na pár výjimek (jako například kategorii Nejlepší zahraniční film) se moc překvapení v letošních Oscarech neudálo. Nejvíce Oscarů, konkrétně v těch nejsilnějších filmařských kategoriích -… (více)

Oscary již po devětasedmdesáté

Oscary již po devětasedmdesáté

24.01.2007

Rok se s rokem sešel a opět se budou vyhlašovat prestižní každoroční akademická ocenění - Oscary. Nejvíce nominací mají: Babel (7), Dreamgirls (8), El Laberinto del Fauno (6), Královna (6), Krvavý… (více)

Reklama

Reklama