Reklama

Reklama

Myšlenky zločince

(seriál)
  • USA Criminal Minds (více)
Trailer
Krimi / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA / Kanada, (2005–2023), 235 h 29 min (Minutáž: 40–84 min)

Tvůrci:

Jeff Davis

Režie:

Richard Shepard, Andy Wolk, Charles Haid, Steve Shill, J. Miller Tobin (více)

Hrají:

Matthew Gray Gubler, Thomas Gibson, Shemar Moore, Mandy Patinkin, A.J. Cook, Kirsten Vangsness, Paget Brewster, Lola Glaudini, Chandler Canterbury (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(16) / Epizody(333)

V seriálu Myšlenky zločince se elitní tým analytiků FBI zabývá sestavováním osobnostních profilů sériových vrahů. Snaží se proniknout do jejich temné a komplikované mysli, aby předešli dalším vražedným útokům. (AXN)

Videa (170)

Trailer

Recenze (188)

Sheldra 

všechny recenze uživatele

Nápad je jedna věc, jeho realizace druhá. Tahle realizace moc nevyšla, a ačli byly první díly slušné, postupně to šlo do kytek. Jakmile jsem si (poměrně záhy) začala říkat, že ty Myšlenky snad nemyslí vážně, použila jsem kouzelné tlačítko. Však oni ty zlé vrahy beztak všechny pochytají i beze mě, jsou to přece Američani... ()

Crocuta 

všechny recenze uživatele

Kvalitativně dost rozkolísaný seriál, v němž se střídají zajímavější a nudnější epizody. Dozvíme se tu někdy hodně kuriózní informace - například že "Jack Rozparovač se vyžíval v trýznění žen, protože ho v dětství zneužívala matka." Tahle parta ví někdy víc než zbytek všech ostatních kriminalistů světa dohromady. ()

Reklama

Dudek 

všechny recenze uživatele

První série byla zvláštní, nebyla ani dobrá, ale ani špatná. Prostě průměr, který má jen těžké čím zaujmout. Po zhlédnutí části druhé mám ovšem pocit, že se jednalo jen o průzkum veřejného mínění, neboť právě ona druhá série se vyvaruje většiny chyb, kterých se v té první tvůrci dopouštěli. Největší sílou seriálu jsou pak některé nápady a zejména případy, ze kterých jde hlava kolem, zejména když zjistíte, že jsou inspirovány skutečností. Výrazným mínusem je pak absence nějaké velké osobnosti jako, která by celý seriál táhla (Grissom z CSI) a nezajímavé charaktery většiny hrdinů. ()

gilmore_girl 

všechny recenze uživatele

Profilovani zlocincu je podle me moc zajimave a nevyuzite tema (zajimavejsi nez porovnavani otisku prstu nebo rozbor telnich tekutin) a taky me patricne zaujalo. Tym vysetrovatelu je hodne povedeny (ackoli zenska cast osazenstva uz min, ale mne ve vsech kriminalkach prijdou zeny jen do poctu, takze v ramci moznosti je to ok; dokonce jsem skousla i Penelopu Garciovou, jeji prehnane vystredni zevnejsek - kdyz uvazim, ze jen sedi u pocitace - a flirtovani s Derekem). Kdo si me ale zvlast ziskal, je Spencer Reid - pro svou uzasnou inteligenci (a s ni spojene roztomile mimonstvi) a trefne hlasky. Ackoli jsem v jednom dilu napocitala asi 7x termin "modus operandi", jakoby snad ani jiny neznali, bavi me na to koukat a uzivam si to. Psychika je proste zvlastne pritazliva. ()

Deywid 

všechny recenze uživatele

1. séria skvelá, 2. séria a začiatok 3. série je teda o dosť slabší, ale asi v polovici tretej série sa to opäť pekne rozbehne.....ale najdôležitejšie je, že oproti takému C. S. I. to má hlavu aj patu a nie je to len sled pekných obrázkov made by Bruckheimer :)...EDIT: 4. séria jednoducho skvelá, teším sa na piatu... ()

Galerie (2 146)

Zajímavosti (18)

  • Postava Penelope Garcia (Kirsten Vangsness) mala pôvodne vystupovať v prvej časti. Diváci si ju natoľko obľúbili, že ju tvorcovia ponechali v deji a nakoniec sa ako jediná z postáv objavila v každej epizóde. (krasomama)
  • Mandy Patinkin odešel ze seriálu, protože ho velmi tížila na srdci vážnost a brutalita, která je v seriálu vyobrazena. (cunicekb)

Související novinky

Reklama

Reklama